Blueberry Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 "Пак ли" е най-яката песен в чалгата не просто за последните 10 години, ами може би изобщо. Никога няма да ми омръзне, щом за повече от 5 години не успя. Жалко, че попадна у тази лицемерка, трябваше да я изпее Пресунче Тук беше много красива и мега неадекватна Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 "Пак ли" е ужасна песен и отново само тук припадате по нея.Беше ми нужно да си разваля слуха с кофти гласа на Галя,за да си я припомня. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 "Пак ли" е ужасна песен и отново само тук припадате по нея.Беше ми нужно да си разваля слуха с кофти гласа на Галя,за да си я припомня. Тва е песента която изстреля Галя нагоре, как ще е ужасна? Страшен хит беше. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Тва е песента която изстреля Галя нагоре, как ще е ужасна? Страшен хит беше. Аз не отричам,че е била хит.Просто твърдението,че това била най яката песен в чалгата ми е изключително абсурдно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Аз не отричам,че е била хит.Просто твърдението,че това била най яката песен в чалгата ми е изключително абсурдно. Е добре, това си е мое твърдение, не съм казала, че съм го подкрепила с национално проучване. Всеки има право на мнение, аз примерно не заклеймявам твоето, че само тук сме припадали по нея като абсурдно, макар да не съм съгласна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Е добре, това си е лично мнение, не съм казала, че съм го подкрепила с национално проучване. Всеки има право на такова, аз примерно не заклеймявам твоето, че само тук сме припадали по нея, като абсурдно, макар да не съм съгласна. С кое не си съгласна? "Пак ли" нито беше хит,който да излезе от чалга границите,а просто популярна песен през сезона,който излезе.Към днешна дата нито някой се сеща за нея /освен Галена на участия може би/,нито нищо.И аз приемам "Докрай" или "Дай ми всичко" на Андреа за велики песни,но това си е лично мое мнение и не го изразявам публично. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Това е най-хубавата песен в жанра! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 С кое не си съгласна? "Пак ли" нито беше хит,който да излезе от чалга границите,а просто популярна песен през сезона,който излезе.Към днешна дата нито някой се сеща за нея /освен Галена на участия може би/,нито нищо.И аз приемам "Докрай" или "Дай ми всичко" на Андреа за велики песни,но това си е лично мое мнение и не го изразявам публично. Ами точно на участията на Галена тази песен се приема уникално, освен това многократно през годините се е случвало да я пуснат просто така в дискотеката се е избухвало силно. Няма как да знаем кой за какво се сеща извън форума и приятелския ни кръг. На мен песента ми харесва не като хитовост, а като цялостност - текст, музика, мелодия, аранжимент, изпяване, ако щеш. И всеки има право да изрази публично мнението си, стига да не засяга лично някого, аз не вярвам със своето да го направих. И да, "Докрай" и "Дай ми всичко" са супер яки и Андреа има поне още 10 на това ниво, за разлика от много по-"велики" певици Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Аз му казах "Искам хит и това е!" Уникална! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Това е най-хубавата песен в жанра! Факт! Бих добавил и тази: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ами точно на участията на Галена тази песен се приема уникално, освен това многократно през годините се е случвало да я пуснат просто така в дискотеката се е избухвало силно. Няма как да знаем кой за какво се сеща извън форума и приятелския ни кръг. На мен песента ми харесва не като хитовост, а като цялостност - текст, музика, мелодия, аранжимент, изпяване, ако щеш. И всеки има право да изрази публично мнението си, стига да не засяга лично някого, аз не вярвам със своето да го направих. И да, "Докрай" и "Дай ми всичко" са супер яки и Андреа има поне още 10 на това ниво, за разлика от много по-"велики" певици Окей,няма ядове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 БЕГАЙ ОТ ТУКА БЕ ЛАЙНО !!! НЕ БЕШЕ ХИТ НА МАЙКАТИ ПУТКАТА .ДЕЙБА ГРОЗНИЯ ЦИГАНИН ЧЕРЕН МАНГАЛ Под нивото си ми,моторист без каска. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 "Пак ли" е най-яката песен в чалгата не просто за последните 10 години, ами може би изобщо. Никога няма да ми омръзне, щом за повече от 5 години не успя. Жалко, че попадна у тази лицемерка, трябваше да я изпее Пресунче Тук беше много красива и мега неадекватна Това е най-слабото представяне (и пеене) на Галена според мен. Че е хубава - хубава е, но по-ужасен лайв не е имала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 8 млн. w9VrSFBBLOw Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Защо това същество е без бан? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Какви са тези обиди? Кой изтри коментара? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 БЕГАЙ ОТ ТУКА БЕ ЛАЙНО !!! НЕ БЕШЕ ХИТ НА МАЙКАТИ ПУТКАТА .ДЕЙБА ГРОЗНИЯ ЦИГАНИН ЧЕРЕН МАНГАЛ 3 дни Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Какви са тези обиди? Кой изтри коментара? Сам си го е изтрил. В новинарската група е. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Дарете гледане! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Сам си го е изтрил. В новинарската група е. :1000 (29): Нищо, благодарение на цитата, успях да видя. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Дарете гледане! Почти милион. Браво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Дарете гледане! Дарявам заради теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Някой знае ли дали Ванеса е още активен изпълнител? С последните 2-3 песни не й се получи грам, но имаше много яки попадения, а вече почти година нищо от нея... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Извън форума това е най-големия хит от 2006 насам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари