Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Извън форума това е най-големия хит от 2006 насам. Една от любимите ми песни. Тогава наистина си беше хит, гърмеше много. Рядко излизат вече такива запомнящи се песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Дарявам заради теб Всичко си ми! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Всичко си ми! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ооо Аз с какво да те поздравя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ооо Аз с какво да те поздравя? Ами не знам, по твой избор нека да бъде :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ами не знам, по твой избор нека да бъде :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Благодаря! Уникална песен, която остана във времето..След толкова години направи 3.3 милиона и то на видео от концерт. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Ами като написа в книгата на Слави Трифонов "Желая на теб и целия персонал живот и здраве " - 1:20 И това е един път. "Аз никога не съм писала изречения" :1000 (29): Беше казала един път май, че е правила фотосеанси, вместо фотосесия Хахахах реваааааааааа !!! Мара е култова, винаги ме е кефила на макс. В Сигнално жълто- " Елементарници такива" също кърти :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 17 Report Share Публикувано Април 17 Райна дава начало на новата петица в "Нереализираните"! Гласувайте! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Райна дава начало на новата петица в "Нереализираните"! Гласувайте! Трябваше "На всички обичани преди" да сложиш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Трябваше "На всички обичани преди" да сложиш. Тя си имаше тв версия. А и искам да има и нещо по-еротично, не само балади и тъжни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Ани Хоанг и Дий как въртят качака Супер издегостирана таа Хоанг... На Риана се прай. https://www.instagram.com/p/BhrWR19hp7t/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Трябваше "На всички обичани преди" да сложиш. Много хубаво якенце имаш. Това цвят циклама ли е? И все широко усмихнат по снимки, а в душата му звучи "На всички обичани преди". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Тя си имаше тв версия. А и искам да има и нещо по-еротично, не само балади и тъжни. Тая ми е малко бозава, ама щом си решила тя да е... От първия албум "Топлина" е много добра нереализирана, "Губиш-печелиш" и "Когато лъжеш любовта" - също. От втория албум - "Изгори", "Друг обичам", "Никога не се предавай", "Защо, съдба", "Бог ми е свидетел". По-нататък през годините също има - "Късно", "Аз съм същата", "Нощни птици", "Чиста проба завист", "Още колко", "От любов понякога боли". Не знам дали си ги слушала, ама все хубави песни, а пък тя по едно време ми клипираше "Цип на устата" и подобни. Поздрав: Райнето беше уникална в този период. Естествена красота, манекенски форми, супер хитове, танци... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Много хубаво якенце имаш. Това цвят циклама ли е? И все широко усмихнат по снимки, а в душата му звучи "На всички обичани преди". Бордо е някакво. За другите неща... какво да се прави - така си е. :д Защо с Янева не спите по това време? Райна - "Нощни птици". :Д Знам, че между теб и Райна няма химия , ама поздрав: Това го пя на първото турне. Като се сетя какво ставаше на стадион Ботев в Пловдив на тия турнета, а сега е разнебитен от сумати време. Какво смятат да го правят? Д*йба и загубения кмет. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Бордо е някакво. За другите неща... какво да се прави - така си е. :д Защо с Янева не спите по това време? Райна - "Нощни птици". :Д Знам, че между теб и Райна няма химия , ама поздрав: Това го пя на първото турне. Като се сетя какво ставаше на стадион Ботев в Пловдив на тия турнета, а сега е разнебитен от сумати време. Какво смятат да го правят? Д*йба и загубения кмет. Ми прибрах се одеве и не ми се спи. Нещо пак си обръщам режима. Но не съм на работа няколко дни и ми е айляк. Нямам химия с Райна, обаче сега, като заговорихме за нея, си пуснах нейни клипове от 2007-2008 и, Бога ми, 10 години по-късно си е почти същата. Не може да й се отрече визията и тялото. Стадионът уж самия ФК "Ботев" трябва да го довърши и е напаловина построен, ама е зациклил от бая време. Загрозява гледката, иначе ако го направят, ще е топ. То всъщност нас какво ни блазни това. Нито "Пайнер" някога отново ще направят концерт на стадион, нито с теб ще ходим на мачове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 "Плаче небето" беше една от десетте най-високо оценени песни в "Нереализираните" преди години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Ми прибрах се одеве и не ми се спи. Нещо пак си обръщам режима. Но не съм на работа няколко дни и ми е айляк. Нямам химия с Райна, обаче сега, като заговорихме за нея, си пуснах нейни клипове от 2007-2008 и, Бога ми, 10 години по-късно си е почти същата. Не може да й се отрече визията и тялото. Стадионът уж самия ФК "Ботев" трябва да го довърши и е напаловина построен, ама е зациклил от бая време. Загрозява гледката, иначе ако го направят, ще е топ. То всъщност нас какво ни блазни това. Нито "Пайнер" някога отново ще направят концерт на стадион, нито с теб ще ходим на мачове. Райна просто трябва да спре да се държи като тийнейджър и всичко ще е ок. Трябва й някакъв по-траен хит. Получи й се с последната песен, има и други хубави от последните години, но са далеч от Райна в периода 2002-2008. Мачове със сигурност няма да гледаме, но сега, като се замислих, май ерата с тия турнета и концерти е приключила. И да има, трудно ще се докара онази еуфория. Аз съм бил на турнетата 2004, 2005, 2007 и 2008. В Летния театър също трябва ремонт. Представяш ли си, ако Пайнер си бяха направили традиция там да им се провежда Тракия фолк след 2003, както до 2000-та беше в Аязмото в Стара Загора? Съсипаха се сами. И пролетните партита в Панаира... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gotiniq Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Благодаря! Уникална песен, която остана във времето..След толкова години направи 3.3 милиона и то на видео от концерт. :1000 (19): Същия лайв има още един клип с 3,1 млн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Рени успешно си проваля хитовете. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 "Плаче небето" беше една от десетте най-високо оценени песни в "Нереализираните" преди години. Има защо. Това е една от най-добрите поп-фолк песни. Даже от песните, които не са реализирани "Плаче небето" на Райна и "Забранявам си" на Анелия са ми най на сърце от песните без клипове. За тях винаги ми е било най-тъпо, че нямат клипове. Преслава ми е любима певица, но например за нейните песни, които не е клипирала не ме е толкова яд, защото винаги съм харесвал много повече тези, които са с видеоклип. Макар, че там също има грешки които направи с "Горчиви спомени", "Лъган си и ти", "Не ми говори за любов", "Уморих се", "Безразлична", "Умирам", "Не можеш да си влюбен" и още няколко... На Глория също много ме е яд за "Заблуда" и "За първи път". Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 "За първи път" има някакво подобие на клип.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сцената обичам лудо Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Рени успешно си проваля хитовете. Абсолютно. Това е кошмарно! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари