Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Извън форума това е най-големия хит от 2006 насам.

Една от любимите ми песни. Тогава наистина си беше хит, гърмеше много. Рядко излизат вече такива запомнящи се песни.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Ами като написа в книгата на Слави Трифонов "Желая на теб и целия персонал живот и здраве " - 1:20 :roll1:

И това е един път. "Аз никога не съм писала изречения" :1000 (29): Беше казала един път май, че е правила фотосеанси, вместо фотосесия :D

Хахахах реваааааааааа !!! Мара е култова, винаги ме е кефила на макс.

В Сигнално жълто- " Елементарници такива" също кърти :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Трябваше "На всички обичани преди" да сложиш. :girl_cry2:

Много хубаво якенце имаш. Това цвят циклама ли е? :3fdb8960598fa63e:

И все широко усмихнат по снимки, а в душата му звучи "На всички обичани преди". :no2:

Сподели в други сайтове

Тя си имаше тв версия. А и искам да има и нещо по-еротично, не само балади и тъжни. :3fdb8960598fa63e:

Тая ми е малко бозава, ама щом си решила тя да е...

От първия албум "Топлина" е много добра нереализирана, "Губиш-печелиш" и "Когато лъжеш любовта" - също. От втория албум - "Изгори", "Друг обичам", "Никога не се предавай", "Защо, съдба", "Бог ми е свидетел". По-нататък през годините също има - "Късно", "Аз съм същата", "Нощни птици", "Чиста проба завист", "Още колко", "От любов понякога боли". Не знам дали си ги слушала, ама все хубави песни, а пък тя по едно време ми клипираше "Цип на устата" и подобни. :gun_bandana:

Поздрав:

Райнето беше уникална в този период. Естествена красота, манекенски форми, супер хитове, танци...

Сподели в други сайтове

Много хубаво якенце имаш. Това цвят циклама ли е? :3fdb8960598fa63e:

И все широко усмихнат по снимки, а в душата му звучи "На всички обичани преди". :no2:

Бордо е някакво. За другите неща... какво да се прави - така си е. :д Защо с Янева не спите по това време? Райна - "Нощни птици". :Д

Знам, че между теб и Райна няма химия :D, ама поздрав:

Това го пя на първото турне. Като се сетя какво ставаше на стадион Ботев в Пловдив на тия турнета, а сега е разнебитен от сумати време. Какво смятат да го правят? Д*йба и загубения кмет. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Бордо е някакво. За другите неща... какво да се прави - така си е. :д Защо с Янева не спите по това време? Райна - "Нощни птици". :Д

Знам, че между теб и Райна няма химия :D, ама поздрав:

Това го пя на първото турне. Като се сетя какво ставаше на стадион Ботев в Пловдив на тия турнета, а сега е разнебитен от сумати време. Какво смятат да го правят? Д*йба и загубения кмет. :mf_surrender:

Ми прибрах се одеве и не ми се спи. Нещо пак си обръщам режима. Но не съм на работа няколко дни и ми е айляк.

Нямам химия с Райна, обаче сега, като заговорихме за нея, си пуснах нейни клипове от 2007-2008 и, Бога ми, 10 години по-късно си е почти същата. Не може да й се отрече визията и тялото.

Стадионът уж самия ФК "Ботев" трябва да го довърши и е напаловина построен, ама е зациклил от бая време. Загрозява гледката, иначе ако го направят, ще е топ. То всъщност нас какво ни блазни това. Нито "Пайнер" някога отново ще направят концерт на стадион, нито с теб ще ходим на мачове. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ми прибрах се одеве и не ми се спи. Нещо пак си обръщам режима. Но не съм на работа няколко дни и ми е айляк.

Нямам химия с Райна, обаче сега, като заговорихме за нея, си пуснах нейни клипове от 2007-2008 и, Бога ми, 10 години по-късно си е почти същата. Не може да й се отрече визията и тялото.

Стадионът уж самия ФК "Ботев" трябва да го довърши и е напаловина построен, ама е зациклил от бая време. Загрозява гледката, иначе ако го направят, ще е топ. То всъщност нас какво ни блазни това. Нито "Пайнер" някога отново ще направят концерт на стадион, нито с теб ще ходим на мачове. :3fdb8960598fa63e:

Райна просто трябва да спре да се държи като тийнейджър и всичко ще е ок. Трябва й някакъв по-траен хит. Получи й се с последната песен, има и други хубави от последните години, но са далеч от Райна в периода 2002-2008.

Мачове със сигурност няма да гледаме, но сега, като се замислих, май ерата с тия турнета и концерти е приключила. И да има, трудно ще се докара онази еуфория. Аз съм бил на турнетата 2004, 2005, 2007 и 2008. В Летния театър също трябва ремонт. Представяш ли си, ако Пайнер си бяха направили традиция там да им се провежда Тракия фолк след 2003, както до 2000-та беше в Аязмото в Стара Загора? Съсипаха се сами. :gun_bandana: И пролетните партита в Панаира... :confused:

Сподели в други сайтове

"Плаче небето" беше една от десетте най-високо оценени песни в "Нереализираните" преди години. :Vishenka_05:

Има защо. Това е една от най-добрите поп-фолк песни. Даже от песните, които не са реализирани "Плаче небето" на Райна и "Забранявам си" на Анелия са ми най на сърце от песните без клипове. За тях винаги ми е било най-тъпо, че нямат клипове. Преслава ми е любима певица, но например за нейните песни, които не е клипирала не ме е толкова яд, защото винаги съм харесвал много повече тези, които са с видеоклип. Макар, че там също има грешки които направи с "Горчиви спомени", "Лъган си и ти", "Не ми говори за любов", "Уморих се", "Безразлична", "Умирам", "Не можеш да си влюбен" и още няколко... На Глория също много ме е яд за "Заблуда" и "За първи път".

image.jpg.62e5dcb4645c5400d838b8c6f96e9856.jpg

Пожелай му "Да гори в любов"! :wub_anim:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...