Dominatora Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 А Деси Слава кога се завръща юни юли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Може, Десислава има нужда от почивка, като най-прясно родила от трите. :1000 (29): А може и да им е ft, като Азис в Пей сърце. При всяко положение се надявам ДС да има някакво парче като за идния горещ сезон, според мен и тя няма да се остави без такова. Няма да се остави и тя. Само да не е нещо като "Отново се родих" или "Започваме на чисто". :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 А Деси Слава кога се завръща юни юли? На участия чак септември, евентуално. Песен може и да пусне през май, както от край време предполагам. Обсъжданото трио или някоя друга. Няма да се остави и тя. Само да не е нещо като "Отново се родих" или "Започваме на чисто". :1000 (29): От Започваме на чисто мисля, че си взе поука, а Отново се родих е Ок, макар и не като за име като нея. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 На участия чак септември, евентуално. Песен може и да пусне май, както от край време предполагам. Обсъжданотог трио или някоя друга. От Започваме на чисто мисля, че си взе поука, а Отново се родих е Ок, макар и не като за име като нея. :1000 (29): Уж щеше да е дует сега трио стана :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Тъкмо Ще има кой да замести Преслава Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Уж щеше да е дует сега трио стана :1000 (29): Може и да е feat, не се знае. А Деси и Цвети отдавна имат и техен си дует, доколкото знам. Но сега като се замисля, сигурно става въпрос за друга песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Дали ще е дует или трио не знаем, но Галена много рядко си позволява да излезе предварително информация/снимка за предстоящ проект. Трябва да е нещо много силно. Аз й писах преди малко да пусне лайв чат от това красиво местенце, но тя ми отговори, че са далеч от цивилизацията и няма много нет. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 При всяко положение Галка ще разбива, това поне си го знаем. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Аз искам нов дует от Азис и Десислава, и то нещо в стария им стил, не 2-та инструментала на Ганев и Пашев. Нещо като "Жадувам", която и до днес слушам. Общо взето поп-фолк вече само такива слушам - макс. до 2007 г. , даже 05 или 6. Новите са прекалено банални, една и съща песен я слушаме нон-стоп. Единствения начин фолка да изкара хит, конкурентен на Криско е нова песен на Десислава и Азис, с един готин, нетипичен клип, защо не пак с Моллов, и една хубава песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 По-точно в Маракеш, древният град от приказките ,,1001 нощ". Дано да е дуета с Цвети. Има и доста по-интересни от Маракеш градове. Да ме беше взела за гид да й покажа места Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Попним ли този шедьовър Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Единствения начин фолка да изкара хит, конкурентен на Криско е нова песен на Десислава и Азис, с един готин, нетипичен клип, защо не пак с Моллов, и една хубава песен. Крисковата песен е "Тошка" на Щилиян + "Антилопа" на Тита, така че не виждам каква конкуренция трябва да се търси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Крисковата песен е "Тошка" на Щилиян + "Антилопа" на Тита, така че не виждам каква конкуренция трябва да се търси. + "Тайсън кючек". Не знам защо не се брои за чалга, а "Texas place" се... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 + "Тайсън кючек". Не знам защо не се брои за чалга, а "Texas place" се... Защото чалгата трябва да се води западнала, а попа и рапа- на върха. :1000 (29): Но истината е, че с този дует и с още няколко парчета поп-фолкът съвсем си възвръща позициите. Вижда се, че предимно тези ритми надделяват. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Янева, очаквах друг трак на Райна! ”Твоя начин” примерно щеше да е супер. Ама вие сте опасна работа, обаче. Не е казано, че в "Нереализираните" ще а само тежки песни. Аз смятам, че "Сърфирай с мен" е супер сладкото предложение, особено частта, в която пее "с нежни движения...", ми е влязла под кожата много сериозно. Когато предложих "Закъснях" на Ивана, получих въпроси защо не съм сложила "Убиец на любов" или "Не искам да знаеш"... Целта на темата не е да се оценяват хитови песни, останали без клип, а да се дава шанс да се чуят тракове, които повечето потребители да не са и слушали никога и да имат тази възможност за първи път в темата. За Преслава имаше предложения да се дадат "Горчиви спомени" и "Не и утре", които бяха максимално популярни едно време, за Райна сега - "На всички обичани преди"... Янева, коментирай как леля Ванче си припява Неприлична с голям хъс. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Сакам да презапишат "Неприлична" в дует - Деси ще пее куплетите попаджийски, а лелка ще вкара едно яко вибрато в припева, за по-хитов чака-рака елемент. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Ама вие сте опасна работа, обаче. Не е казано, че в "Нереализираните" ще а само тежки песни. Аз смятам, че "Сърфирай с мен" е супер сладкото предложение, особено частта, в която пее "с нежни движения...", ми е влязла под кожата много сериозно. Когато предложих "Закъснях" на Ивана, получих въпроси защо не съм сложила "Убиец на любов" или "Не искам да знаеш"... Целта на темата не е да се оценяват хитови песни, останали без клип, а да се дава шанс да се чуят тракове, които повечето потребители да не са и слушали никога и да имат тази възможност за първи път в темата. За Преслава имаше предложения да се дадат "Горчиви спомени" и "Не и утре", които бяха максимално популярни едно време, за Райна сега - "На всички обичани преди"... Аз лично бях забравила тази песен на Райна. Чувала съм я 1-2 пъти макс. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Да беше сложила "Вземи свободата" .. а ти слагаш някакви бозави песни най-редовно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Аз лично бях забравила тази песен на Райна. Чувала съм я 1-2 пъти макс. Именно. Нека си припомняме наистина такива парчета, а не да дъвчем колко уникални са били песни като "Убиец на любов" или "Горчиви спомени"! Все едно казваме нещо ново... По същата логика, не разбирах какво цели копието "Реализираните" на хубавата Джиджи - все едно, ако се сложи оценка 3, примерно, на песен като "Присъда" или "Приказен сън", те ще станат по-малки хитове! Калине, "Вземи свободата" също има тв версия, а Райна там изглежда страхотно! "Бозави" са клипчетата на Диди, Миди и сие, с които ни засипваш ти най-редовно, за да пресечеш интересни дискусии за големите звезди! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Именно. Нека си припомняме наистина такива песни, а не да дъвчем колко уникални са били песни като "Убиец на любов" или "Горчиви спомени"! Все едно казваме нещо ново... По същата логика, не разбирах какво цели копието "Реализираните" на хубавата Джиджи - все едно, ако се сложи оценка 3, примерно, на песен като "Присъда" или "Приказен сън", те ще станат по-малки хитове! В онази тема подцениха точно "Присъда",но дори не ме е яд, това е супер силна песен и както каза ти, оценките не го променят. Целта на темата според мен беше друга, съвсем друга от това да показваме тези песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Да беше сложила "Вземи свободата" .. а ти слагаш някакви бозави песни най-редовно. Ами да бяхте предложили, докато беше време. Темата е нейна и ще слага, каквото тя реши. Да не е ясновидка да гадае на всеки потребител кое парче му се ще да влезе в надпреварата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Да беше сложила "Вземи свободата" .. а ти слагаш някакви бозави песни най-редовно. Как може да сте все недоволни. Вие си решавайте за вашите теми, тази е на Янева и песните ги избира тя. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Целта на темата според мен беше друга, съвсем друга от това да показваме тези песни. Сподели... Ами да бяхте предложили, докато беше време. Темата е нейна и ще слага, каквото тя реши. Да не е ясновидка да гадае на всеки потребител кое парче му се ще да влезе в надпреварата. Чудно и много на място! Коментирай резултатите за топ хит на Ивана от първия и пиковия период? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Ами да бяхте предложили, докато беше време. Темата е нейна и ще слага, каквото тя реши. Да не е ясновидка да гадае на всеки потребител кое парче му се ще да влезе в надпреварата. Личи си, че на нейните любимки тика по-силни песни, искаше на П. да сложи "Първа шпага" да има ниски оценки Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Личи си, че на нейните любимки тика по-силни песни, искаше на П. да сложи "Първа шпага" да има ниски оценки За "Първа шпага" те дразнех, изобщо нямах намерение да я слагам, ама толкова ти е акъла, какче! Втората ми любимка Деса има ужасно нисък резултат, макар да обожавам "За първи път"... Най-високи са оценките на Пепа и Анелия - дали са ми любимки?! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 18 Report Share Публикувано Април 18 Сподели... Чудно и много на място! Коментирай резултатите за топ хит на Ивана от първия и пиковия период? От пиковия сега коментирах в темата. Иначе за първия абсолютно ми се припокриват моите вкусове с топ 3. Хората бяха обективни и в двете анкети. Но май най-интересна ще е третата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари