Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Малко хитове успя да прокара във времето като Камелия и Ивана. Единствената е "Не сме безгрешни". Защото е глупендерка. Тя, ако искаше, можеше да наложи едно петнайсетина вечни хита от златния си фонд. Не ги пя достатъчно, не ги насади в съзнанието и подсъзнанието на хората, фокусираше се върху новите си парчета. В интерес на истината Глория има много повече хитове през годините отколкото Камелия. Като бройка говоря. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Защото е глупендерка. Тя, ако искаше, можеше да наложи едно петнайсетина вечни хита от златния си фонд. Не ги пя достатъчно, не ги насади в съзнанието и подсъзнанието на хората, фокусираше се върху новите си парчета. В интерес на истината Глория има много повече хитове през годините отколкото Камелия. Като бройка говоря. Кама кавала има точно 3 хита от 2002. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Глория е голяма за чалгата, но не и за българската музика. Концертите, тиражите и вс изреждани от вас естрадата ги правят 10 пъти повече, така че не върви. А от към песни Глория е в тотална дупка. Аз нейна песен не харесвам от 2010, това са 8 години. Тази Глория ми харесва, а не това което е в момента. Научете се да критикувате всичко, а не избрано. П.с Глория няма нито една добра балада последните години на нивото на Десовите. Ма каква естрада, бе човек. Глория е попфолк изпълнител, намираме се в попфолк форум. Кой от попфолка има такива тиражи и такива турнета? Никой. И аз тъгувам за старите й мегахитове, но това е положението. " Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Да, щото дълги години, особено докато Ивана беше на върха, Гло се правеше на нацупена и не ходеше на концерти, после почна но си пееше новите бози на плейбек. Чак в последните 5 години се събуди малко на сборните концерти и пак мачкаше с неадекватни избори на песни - напр. "Убиваш ме на място" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Защото е глупендерка. Тя, ако искаше, можеше да наложи едно петнайсетина вечни хита от златния си фонд. Не ги пя достатъчно, не ги насади в съзнанието и подсъзнанието на хората, фокусираше се върху новите си парчета. В интерес на истината Глория има много повече хитове през годините отколкото Камелия. Като бройка говоря. Глория имаше тежката съдба музиката в България да тръгне във съвсем различни вълни, които тя не можа да прихване и 1%. Нужно е в тоя живот освен талантлив и умен, да си и адаптивен. Хитър също - ето Андреа от една бездарна моделка какво направи само с хитрост. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Ма каква естрада, бе човек. Глория е попфолк изпълнител, намираме се в попфолк форум. Кой от попфолка има такива тиражи и такива турнета? Никой. И аз тъгувам за старите й мегахитове, но това е положението. " Не съм аз този който написа че тя била по-голяма звезда от Йорданка и Марга, а на ниво Лили и Дион. А до положението - щеше да е различно, ако нямаше такива лумпели покрай нея, които да одобряват всичко и да не й казват когато греши. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Глория имаше тежката съдба музиката в България да тръгне във съвсем различни вълни, които тя не можа да прихване и 1%. Нужно е в тоя живот освен талантлив и умен, да си и адаптивен. Хитър също - ето Андреа от една бездарна моделка какво направи само с хитрост. Не иска. Не, че не може. Мислиш ли, че не може да отиде при автора на "И на всички като тебе" или "Дразни ме" и да каже "Искам и аз такъв хит!". Просто е упорит чукундур с Асцендент Скорпион и си държи на своите убеждения, колкото и да не ни харесват на нас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Не съм аз този който написа че тя била по-голяма звезда от Йорданка и Марга, а на ниво Лили и Дион. А до положението - щеше да е различно, ако нямаше такива лумпели покрай нея, които да одобряват всичко и да не й казват когато греши. И аз не бях човека, който го е казал това за Хранова и Джордани Христакис, но какво се оказа след това? Че двете имат по два хита. Еми, Глория има над 50. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Коментирай богинята на адаптивността в поп-фолка - Преси: колко тенденции се смениха, тя винаги е във вихъра. Сега остава да направи дует с Криско или Гери Никол и пак ще се мачка Между другото двете с Анелия наистина са най-дълго задържалите се, било то и с цената на комерса. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Преси е лисица голяма.Все се нагажда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Не иска. Не, че не може. Мислиш ли, че не може да отиде при автора на "И на всички като тебе" или "Дразни ме" и да каже "Искам и аз такъв хит!". Просто е упорит чукундур с Асцендент Скорпион и си държи на своите убеждения, колкото и да не ни харесват на нас. То никой не иска от нея да е поредната, а да влага чувство в нещата. За мен всичките й проекти без "Ударното" и "Кулите" са толквоа сухи и скучни, че ми звучат по-изтъркани от тия на Оцко. Да направи една балада като тази, но с повече желание и амбиция. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Коментирай богинята на адаптивността в поп-фолка - Преси: колко тенденции се смениха, тя винаги е във вихъра. Сега остава да направи дует с Криско или Гери Никол и пак ще се мачка Между другото двете с Анелия наистина са най-дълго задържалите се, било то и с цената на комерса. Те двете ще останат и след Герита и Криско, просто знаят как да си играят картите. Я ще сменят визията коренно, я ще погнат сегашния актуален за дует, я ще се молят за хит... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Те двете ще останат и след Герита и Криско, просто знаят как да си играят картите. Я ще сменят визията коренно, я ще погнат сегашния актуален за дует, я ще се молят за хит... Богини! За мен са повече от ГИК! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Не разбирам плюмченето по Глория тази вечер. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Неслучайно те попитах на колко години си... Не спираш с инфантилните изцепки и лиготии! С какво Камелия се е насрала, че Преслава била "над нея", та вече толкова примираш от кеф на това тъпо клипче с надрусания Ицо? Мислех, че най-смешното нещо ще е "осъзнавате ли какво е направила Преси за нас, как е жертвала личното си щастие, за да има хитове и да сме щастливи ние", но очевидно не си взе бележка и продължаваш! Нещо много сериозно ми влизаш в полезрението и усещам, че ще последваш съдбата на Джигата и лелка ти Ан! На въпросното клипче Камелия се държи отвратително просташки и злобно в национален ефир. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Същества, пропити с толкова наглост, не заслужавате друго! Не знам колко пъти да ти натъртвам, че няма да ти хареса полемиката с мен! Сега публикувам клипчета на Глория, на Ивана ще бъдат по-натам! Във форума ше се коментира истинска музика и можещи певици, а не някакви алчни мастии и подлоги! Преслава е можеща певица, не разбирам омразата ти към нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 На въпросното клипче Камелия се държи отвратително просташки и злобно в национален ефир. Напротив - сложи един жалък бездарник на мястото му! Шапка долу пред нея! Обожавам такива жени, които не си оставят магарето в калта и поставят на мястото му всеки простак! Асоциирам се с тях! Тя е първо дама и той нямаше право да я псува! Второ, със сигурност е направила повече в живота си от него! Трето, с нищо не го провокира Ицо наркомана конкретно, четвърто - боли я нея косматата пичка за Преслава! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Напротив - сложи един жалък бездарник на мястото му! Шапка долу пред нея! Обожавам такива жени, които не си оставят магарето в калта и поставят на мястото му всеки простак! Тя е първо жена и той нямаше право да я псува! Второ, със сигурност е направила повече в живота си от него! Трето, с нищо не го провокира него конкретно, четвърто - боли я нея косматата пичка за Преслава! Боли я и още как, иначе нямаше да пропусне да я изкоментира язвително всеки път Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Боли я и още как, иначе нямаше да пропусне да я изкоментира язвително всеки път Винаги го прави много на място! Преслава повече изгуби с тая мания и болест по пустите железа на Планета. А записът на "За да те забравя" беше дъното, това прокара порочната тенденция да се правят плейбеци на чужди хитове, която бе подета от Андреа, а към днешната дата се ползва от Башурка. Това са двете неща, за които Кама я е коментирала! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Напротив - сложи един жалък бездарник на мястото му! Шапка долу пред нея! Обожавам такива жени, които не си оставят магарето в калта и поставят на мястото му всеки простак! Асоциирам се с тях! Тя е първо дама и той нямаше право да я псува! Второ, със сигурност е направила повече в живота си от него! Трето, с нищо не го провокира Ицо наркомана конкретно, четвърто - боли я нея косматата пичка за Преслава! Само дето Ъпсурт са по-големи от Камелия, нали се сещаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Напротив - сложи един жалък бездарник на мястото му! Шапка долу пред нея! Обожавам такива жени, които не си оставят магарето в калта и поставят на мястото му всеки простак! Асоциирам се с тях! Тя е първо дама и той нямаше право да я псува! Второ, със сигурност е направила повече в живота си от него! Трето, с нищо не го провокира Ицо наркомана конкретно, четвърто - боли я нея косматата пичка за Преслава! Абсолютно махленско е поведението на въпросният клип, ти можеш да поставиш човек на мястото му и без да се държиш като простак в национален ефир, но Камелия от край време си я знаем каква е простачка - средният пръст, пиянските истории, вибраторите, снимките с дистанционно и прочие. Една класна жена никога няма да си позволи такива излагации. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Проблемът й е, че не търси нови автори, но тя и с онова поведение от 2003-2010 си вкара такъв автогол, че отдръпна голяма фенска маса от себе си, а и потенциална такава. Макар че и сега отвреме на време вкарва само чупки, стойки, муцуни, а хората не харесват това. Ние не сме на Бродуей. Друг въпрос е какви боклуци се слушат в БГ и колко е трудно да се угоди днес масово на хората. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Винаги го прави много на място! Преслава повече изгуби с тая мания и болест по пустите железа на Планета. А записът на "За да те забравя" беше дъното, това прокара порочната тенденция да се правят плейбеци на чужди хитове, която бе подета от Андреа, а към днешната дата се ползва от Башурка. Това са двете неща, за които Кама я е коментирала! Като говорим за плейбеци на чужди хитове, аз да попитам за една дето си направи нелегален кавър на "Луда за тобом" и 7 години го пя на плейбек, точно тя ли трябва да коментира останалите пеещи на плейбек, при все че тя го е правила още по-долно от тях и защото гласът й е по-мижав от на котка?! Нагла, нагла е Камелия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Абсолютно махленско е поведението на въпросният клип, ти можеш да поставиш човек на мястото му и без да се държиш като простак в национален ефир, но Камелия от край време си я знаем каква е простачка - средният пръст, пиянските истории, вибраторите, снимките с дистанционно и прочие. Една класна жена никога няма да си позволи такива излагации. Не съм казвала, че Камелия е класна жена! Написах, че сложи на точното място Хазарта, слизайки на неговото ниво, за да я разбере много правилно. И хайде да не си говорим за "класни жени" - да припомняме ли простотията на Преса да се мъкне да спи в леглото на Гъмов, да ми се мазни на всички, пък после да не иде даже на концерта на ония, които наричаше "мама и тати"... Беше потресаващо нелепа в Брадъра! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 19 Report Share Публикувано Април 19 Не съм казвала, че Камелия е класна жена! Написах, че сложи на точното място Хазарта, слизайки на неговото ниво, за да я разбере много правилно. И хайде да не си говорим за "класни жени" - да припомняме ли простотията на Преса да се мъкне да спи в леглото на Гъмов, да ми се мазни на всички, пък после да не иде даже на концерта на ония, които наричаше "мама и тати"... Беше потресаващо нелепа в Брадъра! Къде съм казал, че Преслава е класна жена?! Ама какъв е този елементаризъм - като не си с някого съгласен да стреляш по любимката му? Янева не очаквах от теб такова нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари