Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Аз пък не разбирам недоволството срещу обсъждането на "старите чанти".

Като се обсъжда денонощно сериала "Галена-Преслава" - хората недоволни. Като се обсъждат стари чанти - пак. Като замре форума и никой нищо не пише - форумът бил умрял. То няма угодия.

Като искате да се обсъжда Яница или който и да е друг, създайте дискусия и я обсъждайте. Ама нещо не става филма, а? :whistling: Яница никога не е предизвиквала полемики от 5 страници, а старата чанта Глория днес точно това направи.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Коментирай!

Заради изпълнението на Преслава научих за съществуването на тази така прекрасна песен. :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

По статистически данни тази песен е с по-малка гледаемост от обявените за провали "Главната" и "Двойно влюбен", така че не я броя за хит.
Аха, това поне е песен, за разлика от Янините!

Беше дълго време премахната от канала на Планета.

Статистическите данни може да си сложите някъде. Където ще ви е приятно и удобно! :3fdb8960598fa63e:

Коментирай!

Гавра с Лили!

Истински доброто изпълнение:

Сподели в други сайтове

Какво отговаряш внезапващо на постове писани преди няколко дни? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29):

Матури с думи като "внезапващо" няма как да бъдат взети. :feminist_en:

Сподели в други сайтове

Глория е голяма за чалгата, но не и за българската музика.

Всъщност Глория и Слави са единствените чалгаджии, които са големи точно за българската музика. Защото правят българска музика, пеят на български, уважават фолклора, уважават СЕБЕ СИ (което в днешно време почти не се среща), имат концертна дейност и репертоар, който помита абсолютно всичко останало.

Не мога да разбера защо в продължение на страници се води спор на абсолютно различни нива. Кой фен на Глория е твърдял, че тя е актуална или нещо такова?

Проблемът е генерален и той е, че младите хора не уважават никого и нищо и това много ясно личи в този форум. Дори да харесат нещо стойностно те се срамуват да си признаят, защото някой от обкръжението им ще ги определи като задръстеняци. Ще им се присмеят едва ли не, че са харесали нещо на Глория (примерно) или самата Глория.

В годините стана срамно да си признаеш, че харесваш тази певица и песните й. Стана срамно да си стойностен човек със стойностен вкус. Ценностите се смениха тотално. От което аз съм още по-щастлив и се гордея, че харесвам Глория. Вижте дъщеря й, чуйте я как говори, вижте какви песни прави. Може да не усеща особено хитовете и да е в девета глуха, но си личи доброто възпитание, което е получила. Сама си измисля песните, макар да не са нещо особено. Но така се изгражда един артист. В същото време никога не бих подценил или омаловажил успехите на Гери-Никол, Тита, от друга страна на Азис, Камелия, Преслава и т.н. Но трябва да се прави разграничение и да се уважава всеки, който е постигнал нещо. Защото в този бизнес е пълна помия - музика, медии, хора - всичко е един голям фалш. И да се обвинява Глория, че умишлено се е отървала от това, е просто нелепо. А то личи от километри, че тя всячески стои настрана. Минала е вече през всичко, била е номер 1, имала е участия всяка вечер, замесвали са я в скандали и въпреки това - забележете - за нея никога не прочетохме, че някой я е набил, че се е надрусала, че се е държала недостойно. Краката си била удължила... българският народ само чака подобни тъпизми, за да започне да плюе. Мисля, че спадането на актуалността на Глория е 50/50 по нейна вина и вина на българската публика, която нямаше търпение да намери някой "мил, земен и добър" лицемер, в който да повярва, за сметка на "надутата оперирана мумия" Глория. Ето такъв народ сме ние.

• Like 1
Сподели в други сайтове

Мисля, че спадането на актуалността на Глория е 50/50 по нейна вина и вина на българската публика, която нямаше търпение да намери някой "мил, земен и добър" лицемер, в който да повярва, за сметка на "надутата оперирана мумия" Глория. Ето такъв народ сме ние.

Само по нейна вина си е. И Деси Слава е парализирана от ботокс, Камелия пък винаги е била с имидж на "евтина кур*ва", но и двете напоследък показаха, че могат да са актуални и да си мерят пишките с Галена и Преслава по хитовост.

Глория избра да избяга от всичко това, както ти каза. Иначе публиката забравя бързо и прощава. Всички са се излагали като кифладжии в един или друг момент.

Сподели в други сайтове

Гло не си наложи вечните хитове защото до 2011 беше супер неадекватна по концертите. Тя и не ходеше особено, но като го направеше пускаше плейбека и последната песен. Пълен ужас. А можеше да наложи поне 3-4 песни от ''Крепост'' който и е най-хитовия албум и най-разпознаваемия сред младата аудитория. Дори на 20 години Пайнер смаза с неадекватни песни. Докато Ивана и Преслава смазаха с топ хитове, тя изпя ''Ако те няма'' ремикс и ''Носталгия'' на плейбек.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Тъй като получих множество писма къде съм и защо изчезвам от форума - пиша книга, любими мои, а това изисква технологично време, все пак трябва да съм най-добрият и в това си поприще, защото го искам и защото го мога! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Единствената която има шанс да спечели Вип Брадър и да излезе с абсолютно позитивен образ е Тони Дачева. Само като я видиш излъчва доброта. А ако реши да скандализира и да сподели неща около личния си живот ще бъде масово подкрепяна.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Абе, стига си приемал лично някакви шеги по адрес на Лорена. По-умен си от това.

Абе тука не става въпрос за това. А за цялостното тношение на Янева към по-новата генерация... Яница, Лорена и т.н

Иначе се радвам, че ме намираш за умен :roll1:

Сподели в други сайтове

Абе тука не става въпрос за това. А за цялостното тношение на Янева към по-новата генерация... Яница, Лорена и т.н
А какво трябва да ми бъде отношението към подобни изродки? :mf_surrender:

И каква "нова генерация" е Яна - тя уж пее активно от 2003 година? 15 години мъка...

Сподели в други сайтове

А какво трябва да ми бъде отношението към подобни изродки? :mf_surrender:

И каква "нова генерация" е Яна - тя уж пее активно от 2003 година? 15 години мъка...

"Изродки" :roll1: :roll1: :roll1: :roll1: :roll1:

Сподели в други сайтове

Тази песен е хит в Чечня:

"Greetings from Chechnya!. I just would like to say it is quite long time since I noticed that Bulgaria has so many pretty singers and Gloria is one of the most memorable and talented =)"

Сподели в други сайтове

Вчера се бях разминал с тая на един светофар - мигом се сетих за прекрасното изпълнение на "Белите манастири" :Vishenka_05:

Това на "Приличам ли на вятъра" ми харесва повече! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

История си е история и тя говори много, също така не може да бъде заличена. Та поп-фолка историята казва, че почти нямаше дом, в който да няма касетка или видео касета на ето този албум, та въпроса е, кога сегашните певици могат да помиришат за подобен връх!? ... Разбира се, че отговора е никога! Глория също може да не повтори своя връх, но със сигурност и сегашните певици няма да го имат. Лека вечер и дет' се вика: "Хеи,кръчмарю, я налей вино и ракия българина вечно няма мира", както пее в Балканска душо.

kgD6qNY.jpg

Сподели в други сайтове

История си е история и тя говори много, също така не може да бъде заличена. Та поп-фолка историята казва, че почти нямаше дом, в който да няма касетка или видео касета на ето този албум, та въпроса е, кога сегашните певици могат да помиришат за подобен връх!? ... Разбира се, че отговора е никога! Глория също може да не повтори своя връх, но със сигурност и сегашните певици няма да го имат. Лека вечер и дет' се вика: "Наздраве!"

kgD6qNY.jpg

Прическата е покърт! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...