Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

На мен няма да ми говориш по този начин, ясно ли се изразих?! Това, което съм направил за Преслава в този форум, ти и другите там-нейде си - няма да направите и не ме цитирай като ще ми говориш клишета и заучени фразички, като не ти се влиза и си първолак на тема грамотност и разсъждения - не влизай. Как веднъж от теб не видяхме градивна критика към Преслава? Как не прочетохме веднъж някакви разсъждения? Само лизане, лизане, лизане... Как не те заболя езика, не знам!

Ще говоря с който и как си искам. Не ме интересува какво си направил и колко си направил , но в случая поста ти беше пълна глупост , която чичака го повтаря от 10 години и все едно и също. Дали съм грамотен или не това не е твоя работа , важно е ,че се разбира какво искам да кажа. И пак ще кажа поста ти е пълна глупост.

И нямам никакви критики към Преслава харесвам я още от малък такава каквато е - естествена, харизматична и талантлива, която е записала името си със златни букви в поп-фолка.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Ще говоря с който и как си искам. Не ме интересува какво си направил и колко си направил , но в случая поста ти беше пълна глупост , която чичака го повтаря от 10 години и все едно и също. Дали съм грамотен или не това не е твоя работа , важно е ,че се разбира какво искам да кажа. И пак ще кажа поста ти е пълна глупост.

И нямам никакви критики към Преслава харесвам я още от малък такава каквато е - естествена, харизматична и талантлива, която е записала името си със златни букви в поп-фолка.

ЛИ-ЗА-Ч! От такива няма:

Сподели в други сайтове

Аха, това поне е песен, за разлика от Янините!

Беше дълго време премахната от канала на Планета.

Статистическите данни може да си сложите някъде. Където ще ви е приятно и удобно! :3fdb8960598fa63e:

Гавра с Лили!

Истински доброто изпълнение:

Преса беше дъното, наистина най-слабата от всички чалгари в капките. Коцето и Софка сега я размазват, особено Константин- печели през предаване. Деса миналата година имаше супер силни образи - Преса не я видяхме, толкова отдадена, както примерно Деса с образа на Ваня Костова.

За Азис да не говорим, Преса може да му диша прахта. Като цяло, тя е една алчна мързелана, отишла там да си вземе парите, без да влага нищо от себе си.

Сподели в други сайтове

Защо ме поздравяваш с песен с първоначално заглавие "Моят случай"? Какъв в твоят случай?

Не ти трябва да знаеш моят случай хах! И все пак те поздравявам с последното и заглавие хахаха!

Сподели в други сайтове

Преса беше дъното, наистина най-слабата от всички чалгари в капките. Коцето и Софка сега я размазват, особено Константин- печели през предаване. Деса миналата година имаше супер силни образи - Преса не я видяхме, толкова отдадена, както примерно Деса с образа на Ваня Костова.

За Азис да не говорим, Преса може да му диша прахта. Като цяло, тя е една алчна мързелана, отишла там да си вземе парите, без да влага нищо от себе си.

С малката подробност, че след загубата му от Джино във ВИП-а, сега ще му подарят победата, за да се реваншират. То си личи, че образите се определят от продуцентите, а специално за Коцьо са винаги най-близките до него такива. Затова и печели често, а не защото е уникалния талант. Супер фалшив и лицемерен е, освен наркоман. Присмиваше се, че България избрала неграмотен човек - Джино за победител, а не него - светата вода ненапита. Е предпочитам неграмотник, пред наркозависим наглец и двуличник.

Сподели в други сайтове

С малката подробност, че след загубата му от Джино във ВИП-а, сега ще му подарят победата, за да се реваншират. То си личи, че образите се определят от продуцентите, а специално за Коцьо са винаги най-близките до него такива. Затова и печели често, а не защото е уникалния талант. Супер фалшив и лицемерен е, освен наркоман. Присмиваше се, че България избрала неграмотен човек - Джино за победител, а не него - светата вода ненапита. Е предпочитам неграмотник, пред наркозависим наглец и двуличник.

При Десислава беше същото, когато трябваше да е разчупена и да танцува - беше тотал щета.

Сподели в други сайтове

Ти пък ... :3fdb8960598fa63e: Това няма как да е вярно. Чиста случайност е, че така "случайно" на Златка следва да й се падне Наско Ментата. И пак "случайно" й се паднаха Слави Трифонов и Гери-Никол, за които знаех предварително.

Много "случайно" Софка прави Маргарита Хранова и обратното...

Сподели в други сайтове

А истината е, че Боби се справя най-добре, особено като за човек, който не е певец. От певците Славин.

От чалгаджиите предварително съм казал, че съм за Софка, защото си знаех, че ще е уникална. :1000 (29): Но ако трябва да сме справедливи тя въобще не заслужава, защото почти не се старае. Толкова ли не може да го научи поне малко този английски...

Ясно е, че Коцето ще спечели, но това ще му донесе по-скоро негативни точки, отколкото позитивни.

Сподели в други сайтове

А истината е, че Боби се справя най-добре, особено като за човек, който не е певец. От певците Славин.

От чалгаджиите предварително съм казал, че съм за Софка, защото си знаех, че ще е уникална. :1000 (29): Но ако трябва да сме справедливи тя въобще не заслужава, защото почти не се старае. Толкова ли не може да го научи поне малко този английски...

Ясно е, че Коцето ще спечели, но това ще му донесе по-скоро негативни точки, отколкото позитивни.

Коментирай, че Луна е отказала да бъде жури в тоя цирк!

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

То е ясно, че им дават и образи близки до тях. По тая логика, Преслава е още по-зле, щом неможа да изигриае вече познати образи за нея. И като Лили Иванова и като Гага и като Таркан и не знам си кой още, беше тотал щета. Няма го артиста в нея, който го има дори в една Десислава , за която мислехме че я дърво. Софка също се справя по-добре, кога Преса ще изиграе така Тита?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...