SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Там е https://open.spotify.com/album/61u0yDoZgZYz4FwCHKBbwR Мерси. Тя била в друг профил на Андреа. :1000 (29): В който тя има още сумати слушания на песните си, евала... Много приятна песничка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Мерси. Тя била в друг профил на Андреа. :1000 (29): В който тя има още сумати слушания на песните си, евала... Много приятна песничка. Какви са слушанита там, защото нямам рег? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Забавна си е, наистина. От друга страна, преди време и Джуджи беше забавна, но всички я плюеха и беше на дъното. Въпрос на възприятие за конкретния човек, което не е много честно, всъщност. Според мен Халваджиян този сезон е решил, че иска да има чалга победител за компенсация, че прецака истинската победителка предишния сезон, а и защото досега никой от този жанр не е печелил. Според мен до последно ще наблюдава накъде накланят везните и накрая ще си избере Коцето или Софка. Да, бе, умрял е той да компенсира някого. Всяко чудо за 3 дни. Да не мислиш, че някой помни предишните победители и победени. От всички формати се помни само Луна-Президент, за какво й е победа. Всички са си взели парите. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Какви са слушанита там, защото нямам рег? Passion - 593,631 Pozovi Me/Obadi Mi Se - 138,478 Vitamin - 124,887 Има и някакви песни, които дори не са нейни, не знам защо са в нейния профил. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Хубава е песента, но това ми звучи да е като Sergio ft. Andrea :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Никой вече не се вълнува от Андреа, тя сама си го направи и продължава сама да си го прави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 И тук доста се преекспонира участието на Десислава в този формат. Определено няколко образа и се получиха жестоко (статични пълни жени), но после тези на Шакира, Риана, Шер и други. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 И тук доста се преекспонира участието на Десислава в този формат. Определено няколко образа и се получиха жестоко (статични пълни жени), но после тези на Шакира, Риана, Шер и други. Разчупените й образи бяха тотал щета, че е пееща знаем, но не е харизматична и не влиза в образ, различен от средата й на комфорт. При Преслава имаше разнообразие от образи - танцуващи, статични, пеещи, непеещи. Десислава повече от половината сезон имаше образи, които бяха в тон с натюрела й - пеещи, но статични! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 И тук доста се преекспонира участието на Десислава в този формат. Определено няколко образа и се получиха жестоко (статични пълни жени), но после тези на Шакира, Риана, Шер и други. Визуално някои не й се получиха, но като човек се заслуша в изпълненията ще осъзнае, че дори и в тях тя е дала това, заради което я искахме там- имитация на пеенето. Галена и Деси Слава се събраха в Маракеш Съвсем скоро ще стане ясна и целта на тяхното посещение, съобщават от Планета ТВ. Струва ми се, че все пак ще си имаме дуетче... Но защо Цветелина Янева не е спомената? Сигурно ли е, че и тя е била там? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Галена започва да цикли, кому са нужни тези дуети сега ?! Очаквах, че поне тя ще се опомни, но явно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Галена започва да цикли, кому са нужни тези дуети сега ?! Очаквах, че поне тя ще се опомни, но явно... На нея последните й 4-5 песни са самостоятелни. Няма лошо да разнообрази с дует/трио. Избрали са страхотно място за снимки, ако наистина снимат песен заедно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Визуално някои не й се получиха, но като човек се заслуша в изпълненията ще осъзнае, че дори и в тях тя е дала това, заради което я искахме там- имитация на пеенето. Галена и Деси Слава се събраха в Маракеш Съвсем скоро ще стане ясна и целта на тяхното посещение, съобщават от Планета ТВ. Струва ми се, че все пак ще си имаме дуетче... Но защо Цветелина Янева не е спомената? Сигурно ли е, че и тя е била там? Имитацията не е само пеене. Да не говорим, че всички знаем, че перфектно би се справила и с тембъра на Шакира и с този на Риана. Тя дори имаше песен вдъхновена от Шакира. Интересно щеше да е имитира Лейди Гага или Кейти Пери. Съгласен съм със Сенуж, че Преслава доста повече рискува спрямо образите ако тръгнем да я сравняваме с Десислава и Константин. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DenFevgo Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Българинът обича хора, с които да се чувства равен, за да не му избият комплексите. Ооо колко точно казано! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Имитацията не е само пеене. Да не говорим, че всички знаем, че перфектно би се справила и с тембъра на Шакира и с този на Риана. Тя дори имаше песен вдъхновена от Шакира. Интересно щеше да е имитира Лейди Гага или Кейти Пери. Съгласен съм със Сенуж, че Преслава доста повече рискува спрямо образите ако тръгнем да я сравняваме с Десислава и Константин. Гага и Кейти и на мен ми се искаше да ги мине, но... Нея никой не я е лансирал като изпълнителка, която винаги ще може да се справя визуално. Дори се притеснявахме, че съвсем няма да се справи с бързите образи, а тя реално дори и при тях не беше чак толкова зле, просто не беше като оригиналите. За бавните да не говорим... Ами мъжките? В представянето й като Джей Ло и Марк Антъни се справи по-добре като мъжа- това ако не е разчупване на удобното, здраве му кажи... :1000 (29): А на Преслава един от проблемите й беше, че и тя почти не се стегна да изкара добър английски. Много по-добър от на Софка й беше, де, със сигурност полагаше някакви усилия, но хората доста й се смяха и на нея. Поне като Тина и Аксел Роуз беше перфектна от чуждестранните образи, за което можем да й кажем браво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
El Gato Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Андреа и Sergio - в 17ч. в канала на Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Гага и Кейти и на мен ми се искаше да ги мине, но... Нея никой не я е лансирал като изпълнителка, която винаги ще може да се справя визуално. Дори се притеснявахме, че съвсем няма да се справи с бързите образи, а тя реално дори и при тях не беше чак толкова зле, просто не беше като оригиналите. За бавните да не говорим... Ами мъжките? В представянето й като Джей Ло и Марк Антъни се справи по-добре като мъжа- това ако не е разчупване на удобното, здраве му кажи... :1000 (29): А на Преслава един от проблемите й беше, че и тя почти не се стегна да изкара добър английски. Много по-добър от на Софка й беше, де, със сигурност полагаше някакви усилия, но хората доста й се смяха и на нея. Поне като Тина и Аксел Роуз беше перфектна от чуждестранните образи, за което можем да й кажем браво. Образа на Марк беше лайф запис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Образа на Марк беше лайф запис. Е, все едно не би могла да го изпее така и на живо... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Е, все едно не би могла да го изпее така и на живо... :1000 (29): По същия начин няма как да го направи. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Е, все едно не би могла да го изпее така и на живо... :1000 (29): Това шоу не е за пеене, а за имитация на образ и поведение, стига глупости, и на мен Деса ми е в топа, но не извъртам истината, за да я набутам напред! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Този Константин какъв певец беше, в каква утайка се превърна.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 По същия начин няма как да го направи. :1000 (29): Откъде можем да сме сигурни? Според мен тя тогава сбърка, че си реши, че Марк Антъни ще ѝ е по-трудният образ и навярно затова пожела той да не е на живо. Щеше да разбие ако на сцената се беше справила толкова добре. Това шоу не е за пеене, а за имитация на образ и поведение, стига глупости, и на мен Деса ми е в топа, но не извъртам истината, за да я набутам напред! Конкретно от Десислава и можещи изпълнители като нея винаги се е изисквало и пеене. И Халваджиян 100% не я поканил, защото е очаквал да прави перфектни бързи образи, а защото знае, че е известна като най-разнообразната стилово чалгарка. И тя отново го доказа, дори и когато не беше толкова добра при движенията. Ами бавните образи? Няма такова нещо като удобен ако не си добър и не можеш да се справиш. Тя там и певчески, и визуално беше като изпълнителите. Изпълнители от няколко различни стила. Но този тема доста сме я обсъждали, а след като в момента аз съм единствения активен Десов в темата, не ми се занимава повече. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Откъде можем да сме сигурни? Според мен тя тогава сбърка, че си реши, че Марк Антъни ще ѝ е по-трудният образ и навярно затова пожела той да не е на живо. Щеше да разбие ако на сцената се беше справила толкова добре. Конкретно от Десислава и можещи изпълнители като нея винаги се е изисквало и пеене. И Халваджиян 100% не я поканил, защото е очаквал да прави перфектни бързи образи, а защото знае, че е известна като най-разнообразната стилово чалгарка. И тя отново го доказа, дори и когато не беше толкова добра при движенията. Ами бавните образи? Няма такова нещо като удобен ако не си добър и не можеш да се справиш. Тя там и певчески, и визуално беше като изпълнителите. Изпълнители от няколко различни стила. Но този тема доста сме я обсъждали, а след като в момента аз съм единствения активен Десов в темата, не ми се занимава повече. :1000 (29): Не съм съгласен с теб, шоуто е за пресъздаване на поведение, а не музикално шоу за оценяване на пеене. Необективни сте и това е! Образите на ДесиСлава й бяха удобни и точно тези от втората половина на шоуто. За мен Михаела Маринова се представи далеч по-добре и си заслужи победата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Добре, щом ще говорим за удобни образи, реших да си припомня какви точно са били давани на другата страна в спора- Преслава- и осъзнах, че нейните са били не по-малко удобни. Тя е известна като рок певицата сред чалгарките- паднаха ѝ се Тина Търнър, Аксел Роуз, Queen и Силвия Кацарова с LZ. Тя е известна като изпълняваща идеално песни на Лили Иванова- падна ѝ се Лили Иванова Пее идеално фолклор- падна ѝ се фолклор, въпреки че не се пада често. Ами Гери-Никол? Малко ли удобни образи ѝ се падат на нея в момента? Истината е, че в това предаване звездите си избират образите, с изключение на 3-4, може би. Оттам нататък е друг въпрос кой си го може. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Визуално някои не й се получиха, но като човек се заслуша в изпълненията ще осъзнае, че дори и в тях тя е дала това, заради което я искахме там- имитация на пеенето. Галена и Деси Слава се събраха в Маракеш Съвсем скоро ще стане ясна и целта на тяхното посещение, съобщават от Планета ТВ. Струва ми се, че все пак ще си имаме дуетче... Но защо Цветелина Янева не е спомената? Сигурно ли е, че и тя е била там? Тази градина е най-скучното място не само в Маракеш, а и в цяло Мароко :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
alisali1234 Публикувано Април 20 Report Share Публикувано Април 20 Айде стига сте умирисвали форума на скара. Има си тема за Ивана. Чухте ли новите намерения на Анелия, да подготви Ивон за предстоящия полов живот и наркотици... :D Предстоят и наркотици кай.. Всяко интервю и е класика на тази жена, устата да си отваря само като пее или като прави орална на който я прави там, не и да се напъва да се изказва и да мисли. Не става. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари