Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): :1000 (10): Супер инфантилна е Тоца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Ебати якият канал! Всичко качено до момента е от онези прекрасни години на поп-фолка! Голяма носталгия... Мигом да качват тези два мегахита: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Честит Рожден Ден на Валя , нека да е жива и здрава. Пожелавам и много успех в личен и професионален план и скоро да ни зарадва с нова песничка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Много посредствено ... за име като Драганински. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Абе и Андреа отишла в Мароко. Избърза да се похвали и с нов дует с арабска звезда. Дали не е опит да отнеме медийното внимание от бившите си колежки по фирма :1000 (29): Галена сиг пуска тъничка злобичка като е прочела изказването на Серджо че най много е искал Андреа за дует. Андреа знаеш как се прави силен пр - психикотрошачка :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Мигом да качват тези два мегахита: Абе, тия от "Пайнер" дали наистина не са затрили видеопродукцията на Десислава, след като напусна...? Нито един неин клип не са качили... Честит Рожден Ден на Валя , нека да е жива и здрава. Пожелавам и много успех в личен и професионален план и скоро да ни зарадва с нова песничка! Честит Рожден Ден! Да е жива и здрава, много щастлива и все се надявам на по-раздвижена певческа дейност от нейна страна, че си ми е слабост! А тази песен е велика! Музика, текст, изпълнение, клип - всичко е страхотно! Обожавам я! Кои са авторите на песента? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Преслава - утре Песента ще е балада с участието на Кеба. Не знам защо толкова бълва напоследък, иначе дано песента е яка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Преслава - утре Нова песен?! :gun_bandana: :gun_bandana: :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Преслава - утре Песента ще е балада с участието на Кеба. Не знам защо толкова бълва напоследък, иначе дано песента е яка. Хвана я синдрома на "забременях, ще пускам песни, за да не ме забравят хората". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Хвана я синдрома на "забременях, ще пускам песни, за да не ме забравят хората". Отдавна чакаме балада от нея, но сега трябва да се пускат песни за баловете и лятото вече. Съвсем спокойно можеше да изчака есента. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Песента да не е на сръбски само? - bogovi zemljom hode Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Отдавна чакаме балада от нея, но сега трябва да се пускат песни за баловете и лятото вече. Съвсем спокойно можеше да изчака есента. Като й знам последната балада - "Ако утре ме губиш" нямам никакви нагласи и очаквания. Ей, тая жена не се научи кога да пуска песни. Тази година й е каша, да я беше пуснала вместо "Обратно в тавата". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Като й знам последната балада - "Ако утре ме губиш" нямам никакви нагласи и очаквания. Ей, тая жена не се научи кога да пуска песни. Тази година й е каша, да я беше пуснала вместо "Обратно в тавата". Ще мачка с клип, както направи с "Не се изтриваш" https://www.instagram.com/p/Bh6yX23D7Vr/?taken-by=preslava__ Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Мелееее звучи обещаващо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Песента се казва "Утре" или ще има премиера утре. Иска жената три актуални хита да има за да се отдаде на заслужена почивка. Балада и Кеба не ми се връзват. Тоя е много противен, дано не е вярно. :1000 (27): Вярно е - виж й инстаграма. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Ще мачка с клип, както направи с "Не се изтриваш" https://www.instagram.com/p/Bh6yX23D7Vr/?taken-by=preslava__ ДАНО! Не искам да си плюя на думите за почивката от една година, завръщането и самостоятелния концерт, но искам и летен хит да пусне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Песента се казва "Утре" или ще има премиера утре. Иска жената три актуални хита да има за да се отдаде на заслужена почивка. Балада и Кеба не ми се връзват. Тоя е много противен, дано не е вярно. :1000 (27): Вече си има "Не и утре", не и трябва втора с подобно заглавие. Дано е хубав текста, тъкмо ще си го преведа и ще си метна в книгата. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 "Обратно в играта" много стабилно зацикли откъм интерес. И веднага - нова песен. Че тя, ако смята да пуска с тая скорост през оставащото време от почивката й, трябва да е заснела поне още 3 песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 "Обратно в играта" много стабилно зацикли откъм интерес. И веднага - нова песен. Че тя, ако смята да пуска с тая скорост през оставащото време от почивката й, трябва да е заснела поне още 3 песни. Защото вещиците я прокълнаха. :gun_bandana: :gun_bandana: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ChudoTy Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Всъщност това пиано не гарантира, че песента е балада. Нищо чудно след него да почне някое мазно маане. bogovi zemljo mhode? ко значи Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Искам Преслава да направи такава песен, отдавна заразя курвенския имидж и Галена взе да я застига: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Всъщност това пиано не гарантира, че песента е балада. Нищо чудно след него да почне някое мазно маане. Ще получим дежа вю от случая с "По моята кожа" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 #bogovizemljomhode е хаштага. Да не е кавър на тази, само променена и баладизирана? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари