Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Не го знаех това. И той е бил облъчен колко е велика. НЕ говорим за Деса, а за Преси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 НЕ говорим за Деса, а за Преси. Спрямо Деса не са чак толкова облъчени хората, а и тя в повечето случай заслужава хвалбите.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Спрямо Деса не са чак толкова облъчени хората, а и тя в повечето случай заслужава хвалбите.. По-притеснително е, че вярваш в това, отколкото, че си го написал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Преси май пак ще мачка разни “туристки” хахаха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Галена сиг пуска тъничка злобичка като е прочела изказването на Серджо че най много е искал Андреа за дует. Галена газ пикае сигурно, Преслава в дует с Балканска звезда. Преси май пак ще мачка разни “туристки” хахаха. После феновете на Галена били злобни... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 После феновете на Галена били злобни... Време ни е и на нас. Няма само ние да ви търпим. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Ясно е, че Галена и Янева ще гърмят цяло лято, както преди две години и едва ли на Галена й пука за Преслава и Андреа, които отдавна не са й в полезрението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Ясно е, че Галена и Янева ще гърмят цяло лято, както преди две години и едва ли на Галена й пука за Преслава и Андреа, които отдавна не са й в полезрението. За това се прави на обидена 2 години и "случайно" влиза в профила на Преслава, за да й харесва снимки Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Ясно е, че Галена и Янева ще гърмят цяло лято, както преди две години и едва ли на Галена й пука за Преслава и Андреа, които отдавна не са й в полезрението. Нека да гърмят в мизерните чалготеки. Андри превзема световни класации и висоти. Галче ще последва ли пак идолката си с проект за JHaps? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Галена още копира Андреа,а нека фенчетата й да си мислят,че не й била в полезрението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Нека да гърмят в мизерните чалготеки. Андри превзема световни класации и висоти. Галче ще последва ли пак идолката си с проект за JHaps? Не беше ли Андреа тази, която направи дует със Sergio 3 години след като Галена беше направила? Това за световните класации ме разсмя, вярвайте си че Андреа я знаят. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Голям срам берете ми се струва, след като малката пикла Сузанита я премазва в тренда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Нека да гърмят в мизерните чалготеки. Андри превзема световни класации и висоти. Галче ще последва ли пак идолката си с проект за JHaps? Ама как се разпалваш, като стане дума за Галена. Признай си, ти си фен, харесваш я Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Галена направи кавър на негова песен и той се включи в нея, това не е дует. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Не беше ли Андреа тази, която направи дует със Sergio 3 години след като Галена беше направила? Това за световните класации ме разсмя, вярвайте си че Андреа я знаят. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Голям срам берете ми се струва, след като малката пикла Сузанита я премазва в тренда. Само дето Сергио отбелязва, че е искал единствено с нея дует. Андреа съм я чувал в Гърция, други хора са я чували в другите държави. Това е факт и нямам причина да лъжа, то е ясно на всички. Сузи я премазва в началото заради образа й и скандалите, но Андреа ще я задмине във времето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Изчадие ще викаш на тази, която е създала жалкото ти съществуване на тази земя. Галена Фенс са ми толкова под нивото,че дори нямат право да ме цитират. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Галена Фенс са ми толкова под нивото,че дори нямат право да ме цитират. Мачкай!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Преслава и Андреа са единствените, които имат награди от Черна гора за "Най-голяма звезда в България". КРАЛИЦИ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Само дето Сергио отбелязва, че е искал единствено с нея дует. Ми това няма никакво значение, след като въобще Sergio е работил и с Галена. Едва ли новото им предложение с Андра ще достигне и половината успех на Пантера. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Галена направи кавър на негова песен и той се включи в нея, това не е дует. Не ме интересува! Стана ли най-големия хит на 2015? Стана! Значи всичко е ток и жица. А и Серджо пее достатъчно в песента, за да се нарече дует. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Ми това няма никакво значение, след като въобще Sergio е работил и с Галена. Едва ли новото им предложение с Андра ще достигне и половината успех на Пантера. Която вече беше хит, когато Галена я записа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Която вече беше хит, когато Галена я записа. И която Галена направи още по-голям и задмина оригинала. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Не ме интересува! Стана ли най-големия хит на 2015? Стана! Значи всичко е ток и жица. А и Серджо пее достатъчно в песента, за да се нарече дует. Наградиха "Ако ти бях жена - да си станал тиха вода". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 И която Галена направи още по-голям и задмина оригинала. В България - да, в Албания - не. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 В България - да, в Албания - не. А в Черна гора? Там също е много важно да разберем. Ми много ясно, че в България ще стане по-голям хит, след като е българска версия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 23 Report Share Публикувано Април 23 Нека да гърмят в мизерните чалготеки. Андри превзема световни класации и висоти. Галче ще последва ли пак идолката си с проект за JHaps? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): "Heart beating hard" дебютира на 164 Чехия, 125 австрия, 95 Турция в Айтюнс. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари