Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Какво се сравняват снимки от преди 10 години със сегашните. В момента с тези филтри, които се използват масово по снимките на всички носовете им изглеждат в пъти по-малки от реалните. Да не говорим за ъгъл на снимка, поза и т.н.

Сравнявайте клипове, където ясно се виждат нещата. Аз не виждам разлика в носа на Галена от "Намерих те" и "Стара каравана" .

879836.jpg
Сподели в други сайтове

В момента с тези филтри, които се използват масово по снимките на всички носовете им изглеждат в пъти по-малки от реалните.

И аз си обработвам някои снимки, но си изглеждам същия.

Това е направо като различен човек.

untitled.jpg

Сподели в други сайтове

Към настоящия момент това са най-гледаните песни от 2017, излезли до 1 септември '17:

1. Галена "Моро му" 71 230

2. Емануела "Без чувства" 44 700 :phpgrin2: (знаех си, че ще остане във времето)

3. Румен Борилов "Хиляда пъти" 44 630

4. Тони Стораро и Алисия "Добре ти беше" 43 000

5. Камелия и Гъмзата "Дразни ме" 40 540

Сподели в други сайтове

И аз си обработвам някои снимки, но си изглеждам същия.

Това е направо като различен човек.

untitled.jpg

:1000 (29): :1000 (29):

Така е, наистина изглежда като друг човек. Опъвана и наливана с филъри е. За фотошопа по снимки да не говорим. Защо днес се фокусираме върху променената визия на Галена?

Сподели в други сайтове

Така е, наистина излгежда като друг човек. Опъвана и наливана с филъри е. За фотошопа по снимки да не говорим. Защо днес се фокусираме върху променената визия на Галена?

Не знам, просто искам да я видя как изглежда всъщност.

От тук сигурно е вдъхновена "Пей сърце".

Galena1.jpg

Сподели в други сайтове

Така е, наистина изглежда като друг човек. Опъвана и наливана с филъри е. За фотошопа по снимки да не говорим. Защо днес се фокусираме върху променената визия на Галена?

Продължение е на темата, че нямала хитове, които са останали във времето и "В твоите очи" се помнила като песен на Деси Слава. :1000 (29): Въобще много забавни неща се пишат тук. Като някаква паралелна вселена. :whistling:

879836.jpg
Сподели в други сайтове

Цветовете на Маракеш през погледа на Галена и Цветелина Янева

MAROKO201804234.jpg

Сред най-следените звезди профили в мрежата тези дни са страниците на Галена и Цветелина Янева. Певиците обичат да провокират последователите си с интересни кадри, а най-новите снимки зареждат с много цветно настроение. Те ни отвеждат в Маракеш. Повечето знаят, че Галена, Деси Слава и техни приятели от няколко дни са в Мароко, а към тях вече се присъедини и Цветелина Янева.

Освен снимки от прочутата градина Мажорел, впечатление със своя колорит правят и фотосите от самия град. Маракеш е известен със своите оживени занаятчийски пазари, изпълнени с ароматна храна и екзотичните подправки. Точно там двете певици избраха да позират пред цветовете на Ориента.

MOROKO201804233.jpg

Галена се пошегува в Instagram, че там е по-хубаво отколкото в МОЛ и не скри, че вече е направила своя избор. Смело може да заключим, че звездите на телевизия “Планета“ напълно са се потопили в атмосферата на Мароко и се чувстват като героини от приказките на Шехерезада.

Сподели в други сайтове

Какво лошо има ако го е пипала?

Няма. Кой е казал, че има. Лошото е да се отрича и лъже...

Всички вече си пипат носовете, но Емилия и Галена още малко ако пипнат ще си го събират след себе си. Няма нужда да се прекалява...

Кефи ме как Галеновите си измислят някакви дати и критерии че Галена да изглежда фактор... песен която не влиза в топ 100 в попнейбъла или е някъде между 90 и 100но място, те пак успяха да я натрапят под номер 1. Опасни сте, признавам. По нахални сте и от хлебарките :gun_bandana:

image.png

Сподели в други сайтове

Към настоящия момент това са най-гледаните песни от 2017, излезли до 1 септември '17:

1. Галена "Моро му" 71 230

2. Емануела "Без чувства" 44 700 :phpgrin2: (знаех си, че ще остане във времето)

3. Румен Борилов "Хиляда пъти" 44 630

4. Тони Стораро и Алисия "Добре ти беше" 43 000

5. Камелия и Гъмзата "Дразни ме" 40 540

Камелия скоро ще чукне 10 млн. Кралица.

Сподели в други сайтове

Кефи ме как Галеновите си измислят някакви дати и критерии че Галена да изглежда фактор... песен която не влиза в топ 100 в попнейбъла или е някъде между 90 и 100но място, те пак успяха да я натрапят под номер 1. Опасни сте, признавам. По нахални сте и от хлебарките :gun_bandana:

Критерият на класацията е ясен. Песни от 2017, излезли до края на лятото на миналата година. Именно така се гледа кои са останали във времето. Много ясно, че ако се включат тия, излезли през ноември 2017, ще са на по-предна позиция от тези, пуснати през февруари или лятото. Това и на малоумните им е ясно.

Факт ли е, че Моро му е по-гледана от конкурентите си от миналата година - "Виновна", "Коя", "5,6,7,8", "Тук жена му пази" и всички хитове, които бяха пуснати до края на лятото? Факт е. Факт ли е, че не ти отърва? Факт е!

Сподели в други сайтове

Критерият на класацията е ясен. Песни от 2017, излезли до края на лятото на миналата година. Именно така се гледа кои са останали във времето. Много ясно, че ако се включат тия, излезли през ноември 2017, ще са на по-предна позиция от тези, пуснати през февруари или лятото. Това и на малоумните им е ясно.

Факт ли е, че Моро му е по-гледана от конкурентите си от миналата година - "Виновна", "Коя", "5,6,7,8", "Тук жена му пази" и всички хитове, които бяха пуснати до края на лятото? Факт е. Факт ли е, че не ти отърва? Факт е!

Факт ли е, че "Не се изтриваш" излезе 9 месеца след нея, а вече я мина по гледания? Факт е! :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Факт ли е, че "Не се изтриваш" излезе 9 месеца след нея, а вече я мина по гледания? Факт е! :gun_bandana:

Не съм видял някой да го оспорва това нещо.

Тя след "Не се изтриваш" обаче поднесе още два факта (единият, от които днес), дето никак не спомагат за бетонирането й в топ 3.

Сподели в други сайтове

Тя след "Не се изтриваш" обаче поднесе още два факта (единият, от които днес), дето никак не спомагат за бетонирането й в топ 3.

Ааа много си е хубава "Мъжете в краката" :gun_bandana:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

"Обратно в играта" е най-хубавата песен тази година в чалгата.

Коя друга има дует със сръбска ЛЕГЕНДА, само Преслава, Глория и Рени.

Сподели в други сайтове

Камелия скоро ще чукне 10 млн. Кралица.

Интересно ми е дали си е променила мнението за гледанията след успеха на Дразни ме. Беше толкова убедена милата , че няма как едно парче в БГ да прави такива цифри... Винаги ме е дразнило това лицемерие в Камелия... И в други ситуации го е проявявала :gun_bandana:

image.png

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...