FikLena Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Тук оправданието какво е? ФОТОШОП Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Дали Преси ще подобри рекорда си на "Не се изтриваш"? Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Дали Преси ще подобри рекорда си на "Не се изтриваш"? Нем, ще подобри рекорда на ОБРАТНО В ИГРАТА Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Е, нали "И това ще преживея" прави по 10К и е по-голям хит... Колко прави Дразни ме? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Колко прави Дразни ме? 6К на ден Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Какво се сравняват снимки от преди 10 години със сегашните. В момента с тези филтри, които се използват масово по снимките на всички носовете им изглеждат в пъти по-малки от реалните. Да не говорим за ъгъл на снимка, поза и т.н. Сравнявайте клипове, където ясно се виждат нещата. Аз не виждам разлика в носа на Галена от "Намерих те" и "Стара каравана" . Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 няма операции Пипала е носа, но кво от това? Супер якия нос има, а и в момента всеки си прави разни интервенции... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 6К на ден Много добре, за песен на 9-10 месеца. Камелия мачка с гледания Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 В момента с тези филтри, които се използват масово по снимките на всички носовете им изглеждат в пъти по-малки от реалните. И аз си обработвам някои снимки, но си изглеждам същия. Това е направо като различен човек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Към настоящия момент това са най-гледаните песни от 2017, излезли до 1 септември '17: 1. Галена "Моро му" 71 230 2. Емануела "Без чувства" 44 700 (знаех си, че ще остане във времето) 3. Румен Борилов "Хиляда пъти" 44 630 4. Тони Стораро и Алисия "Добре ти беше" 43 000 5. Камелия и Гъмзата "Дразни ме" 40 540 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 И аз си обработвам някои снимки, но си изглеждам същия. Това е направо като различен човек. :1000 (29): :1000 (29): Така е, наистина изглежда като друг човек. Опъвана и наливана с филъри е. За фотошопа по снимки да не говорим. Защо днес се фокусираме върху променената визия на Галена? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 :1000 (29): :1000 (29): Така е, наистина излгежда като друг човек. Опъвана и наливана с филъри е. За фотошопа по снимки да не говорим. Защо днес се фокусираме върху променената визия на Галена? Не знам, просто искам да я видя как изглежда всъщност. От тук сигурно е вдъхновена "Пей сърце". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 :1000 (29): :1000 (29): Така е, наистина изглежда като друг човек. Опъвана и наливана с филъри е. За фотошопа по снимки да не говорим. Защо днес се фокусираме върху променената визия на Галена? Продължение е на темата, че нямала хитове, които са останали във времето и "В твоите очи" се помнила като песен на Деси Слава. :1000 (29): Въобще много забавни неща се пишат тук. Като някаква паралелна вселена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Поне Галена се променя за хубаво, за разлика от някои други дето вече и фотошопа не ги оправя :1000 (29): А и Галена може да я познаем на снимки и на живо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Преслава им показа коя е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Цветовете на Маракеш през погледа на Галена и Цветелина Янева Сред най-следените звезди профили в мрежата тези дни са страниците на Галена и Цветелина Янева. Певиците обичат да провокират последователите си с интересни кадри, а най-новите снимки зареждат с много цветно настроение. Те ни отвеждат в Маракеш. Повечето знаят, че Галена, Деси Слава и техни приятели от няколко дни са в Мароко, а към тях вече се присъедини и Цветелина Янева. Освен снимки от прочутата градина Мажорел, впечатление със своя колорит правят и фотосите от самия град. Маракеш е известен със своите оживени занаятчийски пазари, изпълнени с ароматна храна и екзотичните подправки. Точно там двете певици избраха да позират пред цветовете на Ориента. Галена се пошегува в Instagram, че там е по-хубаво отколкото в МОЛ и не скри, че вече е направила своя избор. Смело може да заключим, че звездите на телевизия “Планета“ напълно са се потопили в атмосферата на Мароко и се чувстват като героини от приказките на Шехерезада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Какво лошо има ако го е пипала? Няма. Кой е казал, че има. Лошото е да се отрича и лъже... Всички вече си пипат носовете, но Емилия и Галена още малко ако пипнат ще си го събират след себе си. Няма нужда да се прекалява... Кефи ме как Галеновите си измислят някакви дати и критерии че Галена да изглежда фактор... песен която не влиза в топ 100 в попнейбъла или е някъде между 90 и 100но място, те пак успяха да я натрапят под номер 1. Опасни сте, признавам. По нахални сте и от хлебарките Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Към настоящия момент това са най-гледаните песни от 2017, излезли до 1 септември '17: 1. Галена "Моро му" 71 230 2. Емануела "Без чувства" 44 700 (знаех си, че ще остане във времето) 3. Румен Борилов "Хиляда пъти" 44 630 4. Тони Стораро и Алисия "Добре ти беше" 43 000 5. Камелия и Гъмзата "Дразни ме" 40 540 Камелия скоро ще чукне 10 млн. Кралица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Кефи ме как Галеновите си измислят някакви дати и критерии че Галена да изглежда фактор... песен която не влиза в топ 100 в попнейбъла или е някъде между 90 и 100но място, те пак успяха да я натрапят под номер 1. Опасни сте, признавам. По нахални сте и от хлебарките Критерият на класацията е ясен. Песни от 2017, излезли до края на лятото на миналата година. Именно така се гледа кои са останали във времето. Много ясно, че ако се включат тия, излезли през ноември 2017, ще са на по-предна позиция от тези, пуснати през февруари или лятото. Това и на малоумните им е ясно. Факт ли е, че Моро му е по-гледана от конкурентите си от миналата година - "Виновна", "Коя", "5,6,7,8", "Тук жена му пази" и всички хитове, които бяха пуснати до края на лятото? Факт е. Факт ли е, че не ти отърва? Факт е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Критерият на класацията е ясен. Песни от 2017, излезли до края на лятото на миналата година. Именно така се гледа кои са останали във времето. Много ясно, че ако се включат тия, излезли през ноември 2017, ще са на по-предна позиция от тези, пуснати през февруари или лятото. Това и на малоумните им е ясно. Факт ли е, че Моро му е по-гледана от конкурентите си от миналата година - "Виновна", "Коя", "5,6,7,8", "Тук жена му пази" и всички хитове, които бяха пуснати до края на лятото? Факт е. Факт ли е, че не ти отърва? Факт е! Факт ли е, че "Не се изтриваш" излезе 9 месеца след нея, а вече я мина по гледания? Факт е! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Факт ли е, че "Не се изтриваш" излезе 9 месеца след нея, а вече я мина по гледания? Факт е! Не съм видял някой да го оспорва това нещо. Тя след "Не се изтриваш" обаче поднесе още два факта (единият, от които днес), дето никак не спомагат за бетонирането й в топ 3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не съм видял някой да го оспорва това нещо. Тя след "Не се изтриваш" обаче поднесе още два факта (единият, от които днес), дето никак не спомагат за бетонирането й в топ 3. Ааа много си е хубава "Мъжете в краката" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Не съм видял някой да го оспорва това нещо. Тя след "Не се изтриваш" обаче поднесе още два факта (единият, от които днес), дето никак не спомагат за бетонирането й в топ 3. "Обратно в играта" е най-хубавата песен тази година в чалгата. Коя друга има дует със сръбска ЛЕГЕНДА, само Преслава, Глория и Рени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Камелия скоро ще чукне 10 млн. Кралица. Интересно ми е дали си е променила мнението за гледанията след успеха на Дразни ме. Беше толкова убедена милата , че няма как едно парче в БГ да прави такива цифри... Винаги ме е дразнило това лицемерие в Камелия... И в други ситуации го е проявявала Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 "Обратно в играта" е най-хубавата песен тази година в чалгата. :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари