Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 За мен най-въздействащата песен на Соня е тази: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Грешката е моя. Мислех, че беше излезнала в началото на септември, а тя е дебютирала към края на август. Нека си прави гледанията, щом Башурица е замесена, аз се радвам. Но трябва да се отчете факта, че в случая говорим за двама от топ изпълнителите в попфолка, единият, от които, привлича етническото население, способно да генерира луди милиони. Е да, дуета е с доста повече потенциал да привлича масата, докато песента на Галена е някак по-специфична и това й е интересното. А и едната е излязла доста след другата, това също е фактор. Продължаваме със Соня- това беше голям хит, а на нея й отива да е палава: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Това са върховете на Теньо в чалгата - просто е ненадминат! А идиотчето Сонче първоначално не си е искала текста... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 За мен най-въздействащата песен на Соня е тази: Това си остава най-добрата и песен. Много силен текст и клип. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Актуални снимки на Андреа без Фотошоп в темата й! Бързо!!!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Това са върховете на Теньо в чалгата - просто е ненадминат! А идиотчето Сонче първоначално не си е искала текста... :1000 (29): Някой беше казал, че този който е правил "Залеза и зората" бил направил и новата балада на Камелия, но не помня дали текстописецът или композиторът. Това ако е вярно очаквам нещо страхотно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Някой беше казал, че този който е правил "Залеза и зората" бил направил и новата балада на Камелия, но не помня дали текстописецът или композиторът. Това ако е вярно очаквам нещо страхотно. Теньо е - текстът е негов, музиката е гръцка. На Кама е и се казва "На прага на сърцето ти". Аватар - 6+ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Теньо е - текстът е негов, музиката е гръцка. На Кама е и се казва "На прага на сърцето ти". Аватар - 6+ Леля Ванче е идеална за графики от този клип. Сега видях, че Твое копие има 1,130 слушания в Спотифай, не очаквах Ивана да е сред първите легенди с над 1000. Голяма е кралица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Леля Ванче е идеална за графики от този клип. Сега видях, че Твое копие има 1,130 слушания в Спотифай, не очаквах Ивана да е сред първите легенди с над 1000. Голяма е кралица! Андреа има по 300,000. Да ви имам легендите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Сега видях, че Твое копие има 1,130 слушания в Спотифай, не очаквах Ивана да е сред първите легенди с над 1000. Голяма е кралица! Брейй, това е успех. Емилия и Емрах колко имат, че Спотифая ми не ще да се отвори? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Брейй, това е успех. Емилия и Емрах колко имат, че Спотифая ми не ще да се отвори? 2,452 Доста добре и там, но Пайнерци като цяло трябва да се размърдат и да ги правят по-бързо. Андреа има по 300,000. Да ви имам легендите. :1000 (29): Е, Андреа нейните песни си ги е качвала навреме, а Пайнер 5 години след като Спотифай е станал фактор. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Андреа има по 300,000. Да ви имам легендите. :1000 (29): Сигурно боли, че Андреа тежи колкото всичките легенди накуп! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Андреа има по 300,000. Да ви имам легендите. :1000 (29): Просто Андреа е :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Между другото летните им сингли за 2015 с този на "лидерката" Деса са с еднаква гледаемост Тая песен е страшна! Как не е станала хит?? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Тая песен е страшна! Как не е станала хит?? Биолчев, все пак... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Френска не е мръднала за близо 20 години... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Биолчев, все пак... Любимия ми композитор. Обожавам мазнотиите му ! Иначе Соня е топ, песните й са разнообразни. До днес ми е любима Правената... иначе и тая е адската: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Да, тя е на Ави Бенеди. Всъщност Соня отиде при всички направили хитове за другите - ходи си тя по познати и утъпкани пътеки. За жалост, само при Оцко случи. С Пашев и "Аз съм жената" не стана, Ганев и "Онези думи" - не, с Кости даже не успя съвсем с "Рока лака". И на Биолчев парчето за лятото нещо не се наложи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 24 Report Share Публикувано Април 24 Да, тя е на Ави Бенеди. Всъщност Соня отиде при всички направили хитове за другите - ходи си тя по познати и утъпкани пътеки. За жалост, само при Оцко случи. С Пашев и "Аз съм жената" не стана, Ганев и "Онези думи" - не, с Кости даже не успя съвсем с "Рока лака". И на Биолчев парчето за лятото нещо не се наложи. Песните й са хубави но: 1. Тя е нелепа - държание, евтина визия, еднообразни прически и облекла. 2. Фамилията наистина кара хората да се ебават с нея. 3. Излагациите с оная Иванина и Славена- това във фолк средите, хората й се смяха. Жалко й беше държанието. 4. Леко прилича на лелка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Baby you're my mind, baby always on my mind. Помните ли това? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Baby you're my mind, baby always on my mind. Помните ли това? ХАхаха, аз го бях забравил. С каква цел беше направено? Преслава евентуално да влезе в UK TOP 40? :1000 (10): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Песните й са хубави но: 4. Леко прилича на лелка Последното не попречи на мега звездата да се възкачи на трона... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Последното не попречи на мега звездата да се възкачи на трона... Виждаш ли как от нищото споменаваш Ванча и ни я натрисаш, аз като правя същото с Пепче, мрънкаш Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 http://signal.bg/агенция-за-закрила-на-детето-разглежд/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 25 Report Share Публикувано Април 25 Виждаш ли как от нищото споменаваш Ванча и ни я натрисаш, аз като правя същото с Пепче, мрънкаш Ако не си разбрало това вече е форум за Ивана и други легенди. А и Янева не го вмъкна като теб - досадно , инфантилно, банално. 90% от постовете ти са някакви превъзнасяния на чупки , муцки и стойки от клипове на Преслава а другите 10 захласване по най неизвестните песни на треторазрядки. Няма по инфантилен Пресов от теб... Ако не са А и Янева да те отразят, никой не ти чете бръщолевиците... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари