Danger. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Сръбският дует на П. и Коич е на път да мине клипа на Анче Сръбският провал няма да има и гледанията на "Без теб" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Сръбският провал няма да има и гледанията на "Без теб" :1000 (29): :gun_bandana: Ще видим, не е изключено. "Без теб" стартира с подобна гледаемост. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 :gun_bandana: Ще видим, не е изключено. "Без теб" стартира с подобна гледаемост. Да, но тогава беше 2016, а сега сме 2018. Сега се генерират повече гледания в началото, а новото предложение на Преси е направило към 75К за вторият ден. Топ клип и песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Да, но тогава беше 2016, а сега сме 2018. Сега се генерират повече гледания в началото, а новото предложение на Преси е направило към 75К за вторият ден. Топ клип и песен! Какво значи провал. Тази песен не е правена за дискотеките, така че не знам точно в какво се изразява провала според теб. Една сръбска псевдо звезда сбъднала мечта да запише с Преслава. А Преси просто не обича да отказва безплатни проекти. А и самата тя ясно си личи, че не е повярвала в проекта достатъчно, за да изпозлва стари декори и реквизити от предни нейни клипове, както и от клипове на колежки - кабинката ми изглежда като тази от Нека да е тайно, а караваната също сме я виждали в други клипове. Дори за стилист, гримьор и фризьор не е ангажирала... Разходите по клипа, които са минимални, пък вероятно са поети от Димитров с условие да издадат песента... Това е наистина проблем. Не, че Софка навремето не гръмна с Бели ружи в България. Но това май е единствения успешен сръбски проект на бг изпълнител. Поне сега не се сещам за други. Ако беше качена в някой подходящ сръбски канал, шансовете парчето да се забележи поне там щяха да са по големи. Аз все още си мисля, че може да задържи трайно 30-40 000. Не една песен през годините с малки гледания ги е задържала трайно и са стигали 6-7 милиона. Освен това подобни песни може да не стават тотални хитове, но са с по голям шанс да останат във времето поради истинското фолк звучене. Парчето е подходящо за маса. Просто липсва професионално отношение и мнение в крайния продукт... А шапката на Преслава е ужасна. И преди години беше грозна и демоде в Бутилка, но пък сега за подобна песен да се ползва подобна визия за главната картинка... Такива шапки се носеха в началото на новия век и то предимно от ритарди... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Какво значи провал. Тази песен не е правена за дискотеките, така че не знам точно в какво се изразява провала според теб. Една сръбска псевдо звезда сбъднала мечта да запише с Преслава. А Преси просто не обича да отказва безплатни проекти. А и самата тя ясно си личи, че не е повярвала в проекта достатъчно, за да изпозлва стари декори и реквизити от предни нейни клипове, както и от клипове на колежки - кабинката ми изглежда като тази от Нека да е тайно, а караваната също сме я виждали в други клипове. Дори за стилист, гримьор и фризьор не е ангажирала... Разходите по клипа, които са минимални, пък вероятно са поети от Димитров с условие да издадат песента... Това е наистина проблем. Не, че Софка навремето не гръмна с Бели ружи в България. Но това май е единствения успешен сръбски проект на бг изпълнител. Поне сега не се сещам за други. Ако беше качена в някой подходящ сръбски канал, шансовете парчето да се забележи поне там щяха да са по големи. Аз все още си мисля, че може да задържи трайно 30-40 000. Не една песен през годините с малки гледания ги е задържала трайно и са стигали 6-7 милиона. Освен това подобни песни може да не стават тотални хитове, но са с по голям шанс да останат във времето поради истинското фолк звучене. Парчето е подходящо за маса. Просто липсва професионално отношение и мнение в крайния продукт... А шапката на Преслава е ужасна. И преди години беше грозна и демоде в Бутилка, но пък сега за подобна песен да се ползва подобна визия за главната картинка... Такива шапки се носеха в началото на новия век и то предимно от ритарди... Някого другиго си желал да цитираш Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Някого другиго си желал да цитираш Да, коригирах го. Луна мачка с коментари и хрумки. Помня как беше гаврила лелче преди години в Горещо (май...). На въпроса какво мисли за най успешната тогава певица - мегазвездата на Пайнер - Ивана, Луна отговори: "Навремето Ивана ми искаше съвети за сценични тоалети, но аз така и не и препоръчах дизайнер. Днес бих и препоръчала диетолог" :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Да, коригирах го. Луна мачка с коментари и хрумки. Помня как беше гаврила лелче преди години в Горещо (май...). На въпроса какво мисли за най успешната тогава певица - мегазвездата на Пайнер - Ивана, Луна отговори: "Навремето Ивана ми искаше съвети за сценични тоалети, но аз така и не и препоръчах дизайнер. Днес бих и препоръчала диетолог" :roll1: Много ме кефи като казва, че я имитират - преди твърдеше, че първа е облякла червена, после тигрова рокля, можело безплатно да им раздаде старите тоалети, защо просто не отишли при нея да я попитат? Обича да прави добро жената, не може да й се отрече. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Много ме кефи като казва, че я имитират - преди твърдеше, че първа е облякла червена, после тигрова рокля, можело безплатно да им раздаде старите тоалети, защо просто не отишли при нея да я попитат? Обича да прави добро жената, не може да й се отрече. Като по малък ме фрапираха изказванията и, но сега я намирам за доста егоцентрична личност, която поднася словестни шамари по неподражаем начин и ми е симпатична. Иначе техните живяха и починаха в блока, в който и аз живях едно време в Шумен. Често съм я виждал през годините. Освен с тигровите си тоалети беше популярна и с опел тиграта си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Да, но тогава беше 2016, а сега сме 2018. Сега се генерират повече гледания в началото, а новото предложение на Преси е направило към 75К за вторият ден. Топ клип и песен! Брутална песен, не знам защо не се възприе при нас много добре и не се наложи. А Галче е жестока в клипа Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Пайнер сериозно трябва да си оправят канала в youtube и да добавят клипове на стари хитове. -tsip na ustata Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Сръбският провал няма да има и гледанията на "Без теб" :1000 (29): "Без теб" не е толкова лоша песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Дори за стилист, гримьор и фризьор не е ангажирала... Със същия екип от предишните си проекти е работила. Нищо, че не личи да е ползвала. Цецо Андреев в последно време прави ужасен грим, а Стоянски толкова си може като стилист. Като му разглеждам снимките и една визия я пробутва на 5 човека. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Със същия екип от предишните си проекти е работила. Нищо, че не личи да е ползвала. Цецо Андреев в последно време прави ужасен грим, а Стоянски толкова си може като стилист. Като му разглеждам снимките и една визия я пробутва на 5 човека. Бях сигурен, че сама се е гримирала и е ровила в стария гардероб... А има една още по фрапантна визия... Въпросния е за уволнение, а този не беше ли и стилиста на Фики в Бум , където скандализира с маймуно-тарзанска визия, да не кажа, че си мязваше и на пещерен човек... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Бях сигурен, че сама се е гримирала и е ровила в стария гардероб... А има една още по фрапантна визия... Въпросния е за уволнение, а този не беше ли и стилиста на Фики в Бум , където скандализира с маймуно-тарзанска визия, да не кажа, че си мязваше и на пещерен човек... Същият. На Джена в последния клип е направил визия 1:1 с такава, която е правил за Велина Узунова. https://www.instagram.com/p/BfQlwxcHxwZ/ https://www.instagram.com/p/Bf6iBogB-19/ Хитрец е Стоянски. Работи с 2 бутика, в които се продават дрехи на световни марки и облича всички от там.Така хем изпълнители му плащат хонорар, хем от бутиците. А те не се усещат, че ги прави еднакви. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Като по малък ме фрапираха изказванията и, но сега я намирам за доста егоцентрична личност, която поднася словестни шамари по неподражаем начин и ми е симпатична. Иначе техните живяха и починаха в блока, в който и аз живях едно време в Шумен. Често съм я виждал през годините. Освен с тигровите си тоалети беше популярна и с опел тиграта си Май беше разказвал и забавни шуменски истории! По участия иначе е много мила, видимо се забавлява и общува с хората. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Същият. На Джена в последния клип е направил визия 1:1 с такава, която е правил за Велина Узунова. https://www.instagram.com/p/BfQlwxcHxwZ/ https://www.instagram.com/p/Bf6iBogB-19/ Хитрец е Стоянски. Работи с 2 бутика, в които се продават дрехи на световни марки и облича всички от там.Така хем изпълнители му плащат хонорар, хем от бутиците. А те не се усещат, че ги прави еднакви. Абе има и няколко добри попадения, но след като работи с добри и маркови бутици, остана и да няма... Но няма усет визиите да отговарят поне малко на звученето на песента. Освен това някой комбинации са му твърде натруфени, да не кажа кичозни... Ако не се лъжа и във визиите на Не го прави на Деси беше замесен. Една визия с боди и с оранжев пуловер ми беше много нелепа, но си казах, че може би е световна тенденция. Сега по скоро мисля, че минава границата на естетичното и допустимото в модата... Май беше разказвал и забавни шуменски истории! По участия иначе е много мила, видимо се забавлява и общува с хората. Детски глупости и лапешки истории... Намирам ги за тъпи, така че ще ви ги спестя... Но често след като паркираше колата си, бягаше към входа си, сякаш я преследват глутница фенове и журналисти, а то жив човек няма... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Абе има и няколко добри попадения, но след като работи с добри и маркови бутици, остана и да няма... Но няма усет визиите да отговарят поне малко на звученето на песента. Освен това някой комбинации са му твърде натруфени, да не кажа кичозни... Ако не се лъжа и във визиите на Не го прави на Деси беше замесен. Една визия с боди и с оранжев пуловер ми беше много нелепа, но си казах, че може би е световна тенденция. Сега по скоро мисля, че минава границата на естетичното и допустимото в модата... За клипа на "Не го прави" не знам дали е замесен, но май той облече Деси в това боди на концерта, когато представяше "Не го прави". Мария я беше направил толкова нелепа с едно боди и дантелен чорапогащник, който визуална я прави още по-ниска.Преслава на всеки концерт е с идентични рокли. Есил Дюран, която има страхотен стил я беше направил на нищо с една тигрова блуза и чизми. https://www.instagram.com/p/BU3ji7-FWby/ А за Гери-Никол да не говорим. https://www.instagram.com/p/BZWUkQMgSvv/ Има и добри визии, но обикновено са цели сетове на една марка, които си пристигат готови в бутиците, с които работи. То и няма как да работиш с 70% от хората в шоубизнеса и да имат различен стил. Сегашният стилист на Деси Слава, Лорена и Галин дори има по-интересни идеи и влага творчество, а не е толкова голямо име в тези среди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Емануела няма ли вече да пуска тази песен? Струва ми се че ще избухне много яко https://www.instagram.com/p/BiB3BE_AHun/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Емануела няма ли вече да пуска тази песен? Струва ми се че ще избухне много яко https://www.instagram.com/p/BiB3BE_AHun/ А на мен ми се струва, че ще е поредната песен с нареждане по бившия и новите му. :1000 (29): Мелодията в повечето й песни е интересна, но текстовете са много еднообразни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 А на мен ми се струва, че ще е поредната песен с нареждане по бившия и новите му. :1000 (29): Мелодията в повечето й песни е интересна, но текстовете са много еднообразни. Повечето песни на Емануела много ми допадат, дано и с тази е така. В кадрите, които пуска е голяма кучка, както винаги Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Повечето песни на Емануела много ми допадат, дано и с тази е така. В кадрите, които пуска е голяма кучка, както винаги Много й е зарибяващ гласът. Мен това ме кефи в песните й. А скоро преоткрих "Виновна" и това е може би най-доброто нейно парче в Пайнер. Последната й песен не съм я изслушала цялата и веднъж, а и не ми се видя нища особено, но се радва на голям успех. Може би точно това, че в повечето си песни е в ролята на кучка се хоресва на хората. На мен ми липсва само разнообразие при нея, което очаквам от едно голямо име, каквато е тя. Визията й също е потрес, особено на участия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Много й е зарибяващ гласът. Мен това ме кефи в песните й. А скоро преоткрих "Виновна" и това е може би най-доброто нейно парче в Пайнер. Последната й песен не съм я изслушала цялата и веднъж, а и не ми се видя нища особено, но се радва на голям успех. Може би точно това, че в повечето си песни е в ролята на кучка се хоресва на хората. На мен ми липсва само разнообразие при нея, което очаквам от едно голямо име, каквато е тя. Много харесвам тази песен, една от любимите ми е на Емануела. И на мен ми харесва гласа й, много надъхващо пее в песните. "Без чувства" също много ми харесва. И на визия я харесвам, особено с тези очи, уникални са.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Очите й са много красиви. Като стъкло са. Вулгарна ми като цялостно излъчване на снимки и особено като стил. Иначе на живо няма такова излъчване. Няколко пъти съм я виждала в ежедневието с лек грим и е много магнетична. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 За клипа на "Не го прави" не знам дали е замесен, но май той облече Деси в това боди на концерта, когато представяше "Не го прави". Мария я беше направил толкова нелепа с едно боди и дантелен чорапогащник, който визуална я прави още по-ниска.Преслава на всеки концерт е с идентични рокли. Есил Дюран, която има страхотен стил я беше направил на нищо с една тигрова блуза и чизми. https://www.instagram.com/p/BU3ji7-FWby/ А за Гери-Никол да не говорим. https://www.instagram.com/p/BZWUkQMgSvv/ Има и добри визии, но обикновено са цели сетове на една марка, които си пристигат готови в бутиците, с които работи. То и няма как да работиш с 70% от хората в шоубизнеса и да имат различен стил. Сегашният стилист на Деси Слава, Лорена и Галин дори има по-интересни идеи и влага творчество, а не е толкова голямо име в тези среди. а сега с кого работят въпросните 3ма. Да, при Деси се забелязва една положителна промяна последно време, особено покрай още по пълната и фигура покрай бременността... Доста прилични тоалети. 568 741 784 общ брой гледания на всички песни и клипове на Азис в ютуб... Очакваме ли до година-две да е първия с милиард :1000 (33): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари