asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 А пее ли на живо по участия? На 2 съм й бил - пълен плейбек. Иначе може да пее. Не знам защо не го прави. В ресторанти беше, убиваше се емоцията доста. Поздрав с последната й песен по мой вкус: Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 На 2 съм й бил - пълен плейбек. Иначе може да пее. Не знам защо не го прави. В ресторанти беше, убиваше се емоцията доста. Попитах, защото са ми казвали, че и тя е буфосинхронистка, което ме учуди, имайки предвид, че е име, което се спряга като много пееща. Но не може да са всички като лелче, "пълен лайв"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Това само Кати и Мария могат да го докарат вокално - заплетена лента от аудикасета, докато свири на касетофона. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Янева, днес видях една брадата снимка на Тони Стораро в инстаграм и се сетих зя теб, че би точила лиги ако я видиш, беше готин.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Янева, днес видях една брадата снимка на Тони Стораро в инстаграм и се сетих зя теб, че би точила лиги ако я видиш, беше готин.. Желая го! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Желая го! https://www.instagram.com/p/BiCETgJn5vW/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 https://www.instagram.com/p/BiCETgJn5vW/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Да послушаме малко Тонката, човекът глас! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Това само Кати и Мария могат да го докарат вокално - заплетена лента от аудикасета, докато свири на касетофона. :1000 (29): Не мога да повярвам каква истерия е имало по Кати. Толкова дразнещо гласче има, че и на запис не мога да я слушам. Единствето "Пеперуда" мога да слушам от нейните песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Защо този излъга, че не работи в Билла?! Лично съм го виждала да разсипва маслини и салати! Какво срамно има? Алисия си призна, че е бачкала в магазина за колбаси на техните, която е звезда, а този... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Защо този излъга, че не работи в Билла?! Лично съм го виждала да разсипва маслини и салати! Какво срамно има? Алисия си призна, че е бачкала в магазина за колбаси на техните, която е звезда, а този... Може въпросът да е бил зададен в сегашно време и да не се идентифицира с него Сигурно е напуснал преди време :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Може въпросът да е бил зададен в сегашно време и да не се идентифицира с него Сигурно е напуснал преди време :D Тази зима го видях. Колко да е в минало време, да кажем да са минали 3 месеца. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Тази зима го видях. Колко да е в минало време, да кажем да са минали 3 месеца. Тайната за дълголетие е добро здраве и къса памет И преди седмица да се е разкарал/да са го разкарали, вече не е актуална тема :D Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Защо този излъга, че не работи в Билла?! Лично съм го виждала да разсипва маслини и салати! Какво срамно има? Алисия си призна, че е бачкала в магазина за колбаси на техните, която е звезда, а този... На пръв поглед ми прилича на лошо копие на Галин. :1000 (29): Много ми е смешен този. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Прилича ми на лошо копие на Галин. :1000 (29): Много ми е смешен този. Като бухнал герой от "Приключенията на Лукчо" е! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Като бухнал герой от "Приключенията на Лукчо" е! Горкия си личи,че се притеснява. :1000 (29): 0:59 Най-накрая и аз да седна на това диванче/на това столче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Тази зима го видях. Колко да е в минало време, да кажем да са минали 3 месеца. Между другото в София ли? Чудех се един откъде ми е познат, пак зимата. Май същият фейс имаше. Взех си кебапчета от него. /ако е бил той/ :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Между другото в София ли? Чудех се един откъде ми е познат, пак зимата. Май същият фейс имаше. Взех си кебапчета от него. /ако е бил той/ :1000 (29): Да, Билла на Опълченска, до Сливница. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Да, Билла на Опълченска, до Сливница. Зле съм с посоките още тука. Помня, че беше около Мол София. До площад Възраждане. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Зле съм с посоките още тука. Помня, че беше около Мол София. До площад Възраждане. Под мола е. Той е бил, не го ли позна по носа? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Под мола е. Той е бил, не го ли позна по носа? :1000 (29): Ми аз не го слушам/гледам. Само знам, че съществува. :1000 (29): И кво, отрича, че е работил там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ми аз не го слушам/гледам. Само знам, че съществува. :1000 (29): И кво, отрича, че е работил там. Направи физиономия и заяви, че не знае за каква работа му говорят! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 0:59 Най-накрая и аз да седна на това диванче/на това столче. Къв си ти, ве тюлен? Сус, да мълчиш!! Охранен Уди-Кълвач. "Открит микрофон" е ударил тотално дъно да канят такива кюпеци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Янче Да започнем да напълним 200 страници и да ти отворят темата? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари