Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Янче Да започнем да напълним 200 страници и да ти отворят темата? Да бъде! Боби, не е твоя работа - тема прави ли си Янева! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Да бъде! Боби, не е твоя работа - тема прави ли си Янева! Не го нападай :1000 (29): Той е: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Янева, епично - двете ти любимки! А другата Янева не мога да повярвам, че тук е по-малка дори от мен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Янева, епично - двете ти любимки! Коя е тази, дръзнала да застане до певицата на всички години? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Коя е тази, дръзнала да застане до певицата на всички години? Кралицата на ангелските гласове - ЕМИЛИЯ :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Кралицата на ангелските гласове - ЕМИЛИЯ :1000 (19): Ангелският глас във фолка се нарича Десислава Донева! А тази до Ваня не я познах. Да не би да е отпреди Башурана да си пришие ново лице? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Ангелският глас във фолка се нарича Десислава Донева! А тази до Ваня не я познах. Да не би да е отпреди Башурана да си пришие ново лице? Емата си е същата Защо не я харесваш? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Емата си е същата Защо не я харесваш? :1000 (29): Същата си е тя... На страната на Анелия съм била винаги в голямата битка на Диневи! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Същата си е тя... На страната на Анелия съм била винаги в голямата битка на Диневи! Същата е ( само носа си е оправяла ) Добре, но кажи защо не я харесваш? Би трябвало да има някаква причина Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Същата е ( само носа си е оправяла ) Добре, но кажи защо не я харесваш? Би трябвало да има някаква причина Е, субективно усещане. Винаги ми е била противна, грозна и дразнеща. Плюс непростимо куха лейка. Не си е оправяла само носа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Е, субективно усещане. Винаги ми е била противна, грозна и дразнеща. Плюс непростимо куха лейка. Не си е оправяла само носа. Носа и зъбите, сравнително си е същата.. Носа, много променя! От личен опит го знам хаха Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Носа и зъбите, сравнително си е същата.. Носа, много променя! От личен опит го знам хаха И устата е пипала, много моля! Преди имаше заешка уста. А на теб, твоите любими "гъзарки" са ти изпили акъла! Нос ли си пипал? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Е, субективно усещане. Винаги ми е била противна, грозна и дразнеща. Плюс непростимо куха лейка. Не си е оправяла само носа. Говориш глупости в момента Емилия е много красива ( всеки си има мнение ) Не мисля, че е куха, а точно обратното Все едно... В мое присъствие не искам да говориш лошо за нея ( защото ще се караме ) Искам да чуеш това изпълнение и да си кажеш мнението: Мен много ме кефи и съм го слушал около 100 пъти ( може и повече ) :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Говориш глупости в момента Емилия е много красива ( всеки си има мнение ) Не мисля, че е куха, а точно обратното Все едно... В мое присъствие не искам да говориш лошо за нея ( защото ще се караме ) Искам да чуеш това изпълнение и да си кажеш мнението: Мен много ме кефи и съм го слушал около 100 пъти ( може и повече ) :1000 (29): О, аз нали много се плаша от караници... Не се съобразявам с никого, за кого - какво да говоря! Емилия е една дива селянка, която избяга от Гълъбово, но не го прогони от себе си! Хич няма и да я слушам, как пее лелини песни, да ми разваля обичта към вселенския хит "Смукача". Очаквам Даниел да пристигне и да ми обясни колко се излагам. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 О, аз нали много се плаша от караници... Не се съобразявам с никого, за кого - какво да говоря! Емилия е една дива селянка, която избяга от Гълъбово, но не го прогони от себе си! Хич няма и да я слушам, как пее лелини песни, да ми разваля обичта към вселенския хит "Смукача". Очаквам Даниел да пристигне и да ми обясни колко се излагам. :1000 (29): С мен ще се съобразяваш Те все едно другите не са избягали от циганската махала на Добрич, Смядово и т.н.. Слушай изпълнението! Няма да съжалиш! Сигурен съм, че ще въртиш гюбеци :1000 (29): Емата е топ! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 И устата е пипала, много моля! Преди имаше заешка уста. А на теб, твоите любими "гъзарки" са ти изпили акъла! Нос ли си пипал? Не ща да навлизам в подробности, че предния път, когато споделих за назолабиалните бръчки, ме обявиха за дъртяк хаха, нищо че нямам 30 още.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Не ща да навлизам в подробности, че предния път, когато споделих за назолабиалните бръчки, ме обявиха за дъртяк хаха, нищо че нямам 30 още.. Спешно спри да слушаш и гледаш Галени, Цуроляци, Яници, Галиновци и подобни пластмасови фасони! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 С мен ще се съобразяваш Те все едно другите не са избягали от циганската махала на Добрич, Смядово и т.н.. Слушай изпълнението! Няма да съжалиш! Сигурен съм, че ще въртиш гюбеци :1000 (29): Емата е топ! Слушам оригинала, наречен Ваня Калудова! Аматьорки като Ема вечната десета, не признавам! И гюбеци въртя само на Ванча и Стораро! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Слушай изпълнението! Няма да съжалиш! Сигурен съм, че ще въртиш гюбеци :1000 (29): Емата е топ! Емата е топ обаче изпълнението нещоо.. Ивана си го пее най-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Ивана пристига на червеният килим -Х: Здравей, Ивана... -И: Здравейте, приятели? Има ли настроение? -Х: Има настроение, при теб има ли? -И: Има разбира се... -И: Стояно, ма.. ела да биеш малко тъпаните тука -И: тумба, тумба... стоп патрона ще ти вкарам, ако в крачка те набарааммм -Х: Липсва ни само една скара и кебапчета... -И: Ооо.. пред залата са... -Х: Боже.... -И: Стояно, ма.. дай по-бързо... -Х: Спрете за малко... искам да ви задам един въпрос... -И: По-бързо, че бързаме -И: Стояно, ма.. нали бързаме.. -С: Даааа -Х: Защо свалиха новата ти песен от ютюб? -Х: Напускаш ли Пайнер? -И: Ще кажа само това... -И: Поп-фолкът е нашата религия, а Пайнер - нашият пророк. -Х: ( смее се ) -Х: Певицата продължи към бекстейжа с две тенджери кюфтета и пълна флашка с ретро хитове... Янева не ме мрази! Просто умирам от смях като го чета Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Емата е топ обаче изпълнението нещоо.. Ивана си го пее най-добре. Разбирам, че Башур на десетилетието няма свои вечни хитове. Но защо посяга на песни, които не може да направи? Да пее там на Наско Ментеливия миксовете - това умее. Янева не ме мрази! Просто умирам от смях като го чета Тъпо и инфантилно! Можеше да се направи доста по-интересно, с култови фрази за поглед към небето, Стояно, бягай до колата да ми донесеш очилата, "пълен лайв" и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 26 Author Report Share Публикувано Април 26 Слушам оригинала, наречен Ваня Калудова! Аматьорки като Ема вечната десета, не признавам! И гюбеци въртя само на Ванча и Стораро! Ще ми врътнеш ли? Емата е топ обаче изпълнението нещоо.. Ивана си го пее най-добре. Така е, но мен си ме кефи Имала е по-добри изпълнения Тези песни не са в нейн стил просто... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Спешно спри да слушаш и гледаш Галени, Цуроляци, Яници, Галиновци и подобни пластмасови фасони! Да ти кажа - заслужавяше си... обожавам си носа хахах, не ме карай да ти го показвам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Ще ми врътнеш ли? Тази вечер съм ви сърдита и не врътвам нищо на никого! Единият ми хвали Квазимодото от Гълъбово, другият - ми избрал Баница и Емануела в топ 10, без да тури Калудова! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 26 Report Share Публикувано Април 26 Да ти кажа - заслужавяше си... обожавам си носа хахах, не ме карай да ти го показвам А какво му е имало на стария ти нос? Едва ли е бил толкова страшен, колкото на Гълъбовката! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари