Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Пробвай тук. https://noviseriali.com/%D1%81%D1%82%D0%BE%..._68c97e369.html :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 ХА-ХА-ХА-ХА Тая роля на Андреа е брутална. Влиза Дара уж като изненада, но никой не реагира и сцената завършва с физиономията на Андреа тип "Оф, само тая липсва". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Чакаме ли избухвацията на Галче? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Wild_Style Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Чакаме ли избухвацията на Галче? Нова песен ли ще пуска? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Инспирация : #ПростоШоу ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Имам чувството,че откакто Андрю вече не е толкова актуална има повече почитатели отпреди. :1000 (29): Ако "Мания" беше пусната докато Андреа беше актуална сигурно щеше да направи 1-2 милиона както повечето й пълнежи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Имам чувството,че откакто Андрю вече не е толкова актуална има повече почитатели отпреди. :1000 (29): Ако "Мания" беше пусната докато Андреа беше актуална сигурно щеше да направи 1-2 милиона както повечето й пълнежи. Испанската версия, в чийто клип, с Николета се опитват да пресъздадат "Употребена", е доста по-приятна за слушане. В българската, има наблъскан текст, който тя едва успява да изговори навреме. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Испанската версия, в чийто клип, с Николета се опитват да пресъздадат "Употребена", е доста по-приятна за слушане. В българската, има наблъскан текст, който тя едва успява да изговори навреме. "Мания" ме зариби заради отсвирите,става за слушане до новогодишните празници докато пусне някоя чалгия. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Аз винаги съм се кефела на Андрюшка, макар и не както на Преслава, Галена или Десислава, но със сигурност повече, отколкото на Анелия и Емилия примерно. Тази като излезе, бях в истерия, само нея слушах: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Аз винаги съм се кефела на Андрюшка, макар и не както на Преслава, Галена или Десислава, но със сигурност повече, отколкото на Анелия и Емилия примерно. Тази като излезе, бях в истерия, само нея слушах: +1 за ракитракито😀 След това с "Няма да съм аз" тотално получих душевен оргазъм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ако трябва да изберем една, само една песен на Андреа, това би било тази Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 "Няма да съм аз" е много яка, но е какафония и гласът е много глух, заради което не мога да я слушам много-много. Не разбирам защо така са я оставили. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 И все пак това си остава върха й: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Jouey Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Любов не се убива по план! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Емилия: "Открих любовта, която идва изневиделица и променя живота ти" Обаче Емилия е супер влюбена и щастлива. Явно е намерила нейния си човек. Дано винаги да е така. Тя направо сияе. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Анелия: Била съм мотивирана, но никога лакома за награди Анелия наскоро представи новия си музикален албум с концерт-промоция в София. Фолк звездата на „Пайнер“ разказва каква идея я е водила при решението й да предприеме тази крачка. „Аз никога не съм работила по схема или според някакви тенденции. Всичко, което правя, е защото така съм го почувствала към момента и защото искам да зарадвам хората, които обичат музиката ми. Всъщност, ако трябва да съм честна, аз не наричам представянето на албума си „Промоция“. За мен това е един стилизиран и поднесен с много вкус концерт. Постарахме се доста и съм сигурна, че си е заслужавало“ – казва тя пред „Шоу“. Признава, че не тъгува по времената, когато попфолкът беше издигнат в култ, албумите се харчеха като топъл хляб, а стадионите по време на турнетата бяха пълни. „Всеки етап има своите преимущества и недостатъци. Около жанра може да няма толкова суета в момента, но пък има нещо много по-ценно и съществено. Получи се една естествена отсявка, която даде много за развитието на тази музика. По-добре да има малко, но качествени изпълнители. Култът ражда фалш… Всичко прекалено е крайност по-скоро в негативната посока. А относно албумите, мисля, че вината е не в липса на интерес към жанра, а в дигитализирането на света като цяло. Музиката е лесно достъпна за младите чрез интернет“ – обяснява хитовата изпълнителка. Никога наградите за нея не са били самоцел, затова и не се лакомила за статуетки. „Била съм мотивирана, но никога лакома. Лаком може да бъде само изгладнелият, а на мен никога не ми е липсвало нещо в професионален план. Винаги съм се чувствала оценена“ – подчертава тя. Фирмени награди на „Пайнер“ няма за втора поредна година. По този повод Анелия коментира: „Наградите са суета, която храни егото, но истинското признание е на сцената, когато видиш плодовете от труда си. „Дай ми още“ има безспорен успех, с който се гордея“. За любовните връзки на певицата често се коментира в публичното пространство, но тя не казва нищо конкретно. Държи мъжът до нея да остане в тайна. „Просто не смятам, че това е темата, с която трябва да се поддържа интерес. За мен много по-важни са проектите, които правя, много по-важно е да си свърша добре работата и да усетя онова удовлетворение от себе си, което ме зарежда с енергия да продължавам напред със същата любов и плам към професията си. С кого деля личното си време е прекалено интимна тема“ – на мнение е фолк звездата. Твърде, че за сватба и второ дете не мисли. „На този етап определено не. Дори не съм и разсъждавала по темата (смее се)“ – казва тя. http://signal.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BB%...3%D0%B0-%D0%BB/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 http://signal.bg/%D0%B0%D0%BD%D0%B5%D0%BB%...3%D0%B0-%D0%BB/ По-голяма гротеска от тази, има ли в чалгата?! Не била лакома за награди, разбирам, че я гони критическата вече и забравя, ала всички още помним как заплашваше със самоубийство, ако не й се даде Певица на 2012-та! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Анелия: Била съм мотивирана, но никога лакома за награди Мда, ти не беше лакома и да закриваш последния фирмен концерт. И с това "лакома за награди" хвърля камък в градината на двете лидерки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
cerbera Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Емилия: "Открих любовта, която идва изневиделица и променя живота ти" Обаче Емилия е супер влюбена и щастлива. Явно е намерила нейния си човек. Дано винаги да е така. Тя направо сияе. Сияе тя, докато пак не й изневерят или пребият... хаха Иначе хита на сезона е "Ако можеш ти забрави, забрави ме..." Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цялото интервю https://www.blitz.bg/obshtestvo/intervyu/se...news587320.html Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Мда, ти не беше лакома и да закриваш последния фирмен концерт. Справи се достатъчно убедително. Какво лошо да закрива? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Справи се достатъчно убедително. Какво лошо да закрива? По принцип закрива най-голямата звезда, която е най-успешна към актуалния момент. В случая имаше две певици с по-голяма фенска маса, които в последните години обират всички награди. По пътя на логиката трябваше да е една от тях. Но карай - понякога не е лошо да има разнообразие. Недоволството ми е от факта, че тя твърди, че не ламти/лакомее, а седмица-две преди концерта, приближени до изпълнителите съобщиха тук, че отново е тропала с крак в коридорите на димитровградския офис с желанието да я сложат последна на концерта. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 По принцип закрива най-голямата звезда, която е най-успешна към актуалния момент. В случая имаше две певици с по-голяма фенска маса, които в последните години обират всички награди. По пътя на логиката трябваше да е една от тях. Но карай - понякога не е лошо да има разнообразие. Недоволството ми е от факта, че тя твърди, че не ламти/лакомее, а седмица-две преди концерта, приближени до изпълнителите съобщиха тук, че отново е тропала с крак в коридорите на димитровградския офис с желанието да я сложат последна на концерта. Въпросните приближени до изпълнителките, винаги могат да си съчинят разкази по картинки, с цел да осмеят някого, в случая Ана. Особено след като са видели сценария с подреждането. Ти не си присъствал на разговорите между нея и Митко, така че не можеш да си сигурен как и колко е тропала, нито пък аз. След бума, който направи с "Дай ми още", си беше резонно да закрива тя. И друг път го е правила, при това пак достойно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 По принцип закрива най-голямата звезда, която е най-успешна към актуалния момент. В случая имаше две певици с по-голяма фенска маса, които в последните години обират всички награди. По пътя на логиката трябваше да е една от тях. Но карай - понякога не е лошо да има разнообразие. Недоволството ми е от факта, че тя твърди, че не ламти/лакомее, а седмица-две преди концерта, приближени до изпълнителите съобщиха тук, че отново е тропала с крак в коридорите на димитровградския офис с желанието да я сложат последна на концерта. Между другото като видях колко по-напред бяха двете (Преслава и Галена) останах шокирана.Това не се беше случвало от доста време,като изключим летния "концерт" във Варна,когато Преслава откриваше.Според мен наредбата на концерта показа новите любимки на шефа-Анелия и Емануела,а Преслава и Галена ги сложи по-напред за наказание (?).Не че наредбата е жизнено важна,но бяхме свикнали последни да са двете и в някои години Анелия,или поне аз така си мисля. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Гласувайте! http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1871790 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари