Guest Kondomcho Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Мислех, че съм прочела всяка глупост и омаловажаване по адрес на Преслава, която може да се напише, но това, че Рени е продала повече от нея през 2008, бие всичко останало. С албум на име "Опа Опа", който дори не е на български и за чието съществуване аз лично разбрах от ПР-а на Рени - Руневски. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Опа опа Преси откраднала на Рени топа! :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 https://www.music.store.bg/p24777/reni-cd-dvd-opa-opa.html В този албум няма една ПОПУЛЯРНА песен а изведнъж продава 17 хиляди копия за три седмици. Като се замисля обаче Рени също каза, че гледанията за ''На най-красивия боклук'' са реални. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Явно затова е фалирала, сама си е изкупувала албума. Друга причина не виждам. А и като виждам какви "достоверни" сайтове са я публикували, даже може и една нуличка да е скрита. Албумът бил разпространяван на будките за продажба на вестници. Разбирай: продавал се е като бонус към някой вестник на цена 1-2 лв. Аз една популярна песен не знам от тоя албум. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Опа опа Преси откраднала на Рени топа! :1000 (19): Аз сега разбирам че има такъв албум :1000 (29): Сори, но следя само отбрани сръбски проекти :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Аз сега разбирам че има такъв албум :1000 (29): Сори, но следя само отбрани сръбски проекти :1000 (19): Вярваи че и аз не знам нито една песен от този албум. Заглавието е много смешно, направо ме кара да умря от смях. Албума не знам кои го е издадел в СРБ, но не съм засичал ни реклама за него по тв. Признавам че Рени е ненадминлива нито от Андреа нито от Галена когато става дума за чуждестрана кариера в СРБ, и наистина албумите издадени за Гранд са били продавани но за Опата опата и аз не вярвам. За тогашното време (2001-2-3) Рени беше новаторка, имаше шоу с една детска количка на сцената на Гранд, докато останалите пееха само с микрофон и две-три крачки напред и назад. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Албумът бил разпространяван на будките за продажба на вестници. Разбирай: продавал се е като бонус към някой вестник на цена 1-2 лв. Аз една популярна песен не знам от тоя албум. Не, около месец бе пуснала промоционална цена от 7 лева, а това за реповете за преса се оказа добра идея, защото е по-достъпно и не се налага да идеш до музикален магазин. Както казах има много фактори днес да не се помнят песните, но не мисля, ме тогава са били по-популярни „Другата”, „Нощна смяна”, „Пак ще ме обичаш” и т.н. А заглавната песен си се казваше „Macka”, обаче тя си я кръсти Опа, опа и стратегически нарече така и албума. Нещо като както Софка си кръсти Плачещо сърце „Слънчице мое” Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Не, около месец бе пуснала промоционална цена от 7 лева, а това за реповете за преса се оказа добра идея, защото е по-достъпно и не се налага да идеш до музикален магазин. Както казах има много фактори днес да не се помнят песните, но не мисля, ме тогава са били по-популярни „Другата”, „Нощна смяна”, „Пак ще ме обичаш” и т.н. Бяха по-популярни и от "Водка с утеха", "Не съм ангел", "Последен адрес", "Моят нов любовник", "Предай се на желанието 2" и "Мъж на хоризонта", дамм 1 Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Не, около месец бе пуснала промоционална цена от 7 лева, а това за реповете за преса се оказа добра идея, защото е по-достъпно и не се налага да идеш до музикален магазин. Както казах има много фактори днес да не се помнят песните, но не мисля, ме тогава са били по-популярни „Другата”, „Нощна смяна”, „Пак ще ме обичаш” и т.н. Ахахах, ама кои песни на Преслава цитираш. Дори те бяха популярни. За "Моят нов любовник", "Водка с утеха", "Последен адрес" и "Не съм ангел" пък да не говорим. Кажи ми един хит от въпросния албум на Рени. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Не, около месец бе пуснала промоционална цена от 7 лева, а това за реповете за преса се оказа добра идея, защото е по-достъпно и не се налага да идеш до музикален магазин. Както казах има много фактори днес да не се помнят песните, но не мисля, ме тогава са били по-популярни „Другата”, „Нощна смяна”, „Пак ще ме обичаш” и т.н. Да, и от "Не съм ангел", "Водка с утеха", "Последен адрес" и "Моят нов любовник". Защо се пънеш излишно и даваш пример с пълнежите в албума? Та аз от този на Рени не знам кои са хитовете... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Като заглавие може да се обърка човек, но при условие че има снимка на Рени на цедето, а тя трудно ша мине за Елена Папаризу, дори през 2008ма, почвам да си мисля и че това няма да е било. Освен да е бил съвсем гратис към Трета възраст и другите вестници със същата аудитория Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Вярваи че и аз не знам нито една песен от този албум. Заглавието е много смешно, направо ме кара да умря от смях. Албума не знам кои го е издадел в СРБ, но не съм засичал ни реклама за него по тв. Признавам че Рени е ненадминлива нито от Андреа нито от Галена когато става дума за чуждестрана кариера в СРБ, и наистина албумите издадени за Гранд са били продавани но за Опата опата и аз не вярвам. За тогашното време (2001-2-3) Рени беше новаторка, имаше шоу с една детска количка на сцената на Гранд, докато останалите пееха само с микрофон и две-три крачки напред и назад. Ето ти сам го каза... била е новаторка тогава, но към днешна дата хваща прах в скрина. Успехите които е имала тогава не ги отричам, но няма как цял живот да лежи на тях. Ето това е Опа, опааа... топ е даже и сега. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Пайнер защо са качили песните на Анелия от "Дай ми още" поотделно, вместо направо целия албум? Много са зле понякога. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Наистина кво толкова има между Галена и Преса та чак и в такива моменти като бремености не се сдобриха, нито честитяха публично а толкова време демонстрираха добрите им стари приятелски дни. Какво ли е толкова сгрешила Прес на Галс ? Не вярвам само статуетките да са проблем помежду тях. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Ето това е Опа, опааа... топ е даже и сега. А Елена Папаризу колко е сладка и каква нежност излъчва там. Обръщам резбата за такава жена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Дискутирано е милион пъти. Галя завидя на Преси за "Певица на 2015", и показа че тя е ламтящата за награди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 А Елена Папаризу колко е сладка и каква нежност излъчва там. Обръщам резбата за такава жена. Много красива и естествена... И тази ми е любима. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Дискутирано е милион пъти. Галя завидя на Преси за "Певица на 2015", и показа че тя е ламтящата за награди. ... а всъщност тя взе по-голямата награда, за която няколко пъти официално се потвърди, че е по-голяма - "Музикален идол". (Психо)патка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Блу, коментирай този хит. Заслужаваше видео. То реално и ''Пет промила любов'' и ''Пак ще ме обичаш'' заслужаваха. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Преслава си е боклук, които прееба целия жанр с прищевките си. Колкото и човек да умее да прощава, в един момент просто ти идва "ту мач" и се разделяш с даден човек - любим, приятел, познат ... Доста е натрупано при Галя според мен, но добре е направила, все пак Преслава си има наградите какво й трявба повече. Радвам се, че ще се скрие за година поне сега като я наду Павел, малко да се прочисти атмосферата от плейбек и фалш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Галена е обсебена от Преслава. Обзалагам се че всеки ден влиза в Инстаграма и. Беше и лайкнала някаква снимка по грешка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Runevski Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Да, и от "Не съм ангел", "Водка с утеха", "Последен адрес" и "Моят нов любовник". Защо се пънеш излишно и даваш пример с пълнежите в албума? Та аз от този на Рени не знам кои са хитовете... Нямам нищо против Преслава, ако си мислите че злобея. Казвам, че и нейния албум бе половината с пълнежи дори тогава, сега не се и знаят. Водката се пее и до днес, другите изброени и те са по-останали във времето от на Рени, но не виждам нищо лошо да спомена фактора продажби, имало е защо да бъде купуван. Но Преси беше в самия си пик, в най-голямата компания, най-гледаната телевизия с рамото, рекламата, клиповете и честите им излъчвания.. Тогава не беше топа на Рени, беше направила дори 10 години на сцена и не бе любимката на Пайнера, с която да облъчва, а Преси ако ги беше изпяла на сръбски всички тези песни, едва ли щеше да има същия успех, друго си е родния език, и заглавия запомянш и текстове.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 Блу, коментирай този хит. Заслужаваше видео. То реално и ''Пет промила любов'' и ''Пак ще ме обичаш'' заслужаваха. О да, също мисля така. Тя и "Моят нов любовник" са ми най-любимите от албума. Радвам се, че ще се скрие за година поне сега като я наду Павел Ти колко си гнусен, жалко, че няма кой да ти "надуе" мозъка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 29 Report Share Публикувано Март 29 О да, също мисля така. Тя и "Моят нов любовник" са ми най-любимите от албума. Ти колко си гнусен, жалко, че няма кой да ти "надуе" мозъка. ''Моят нов любовник'' е една от най-добрите песни на Преслава евър. Трябваше да я налага за вечен хит. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари