Brian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Ерик имал хубави песни На това ако казваш хубави песни, Кондьо е за предпочитане. :1000 (29): Помним ли това? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Беше казал, че има спонсори, с които работи от много време и те щели да го подкрепят в това му начинание. А какво беше Про мюзик? Токича? Да, Про мюзик беше на Токича. Галин не знам дали ще си прави негов лейбъл, но това би било интересно. Поздрав за всички с една от нея-хубавите песни на Про. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 На това ако казваш хубави песни, Кондьо е за предпочитане. :1000 (29): Помним ли това? Аз знам по добра Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Слафчо, пак си се насъскала мила моя. Вашата партийка най обича да намесва Камелия във всеки спор, в момента в който бивате заклещени в миша дупка. А колкото по-дълги постове пишеш, толкова по си ни ясен колко място не може да си намериш от яд. Завистта е смъртен грях, междудругото, смени плочата, сигурен съм, че ще се почувстваш по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не мога да си обясня интереса към Зоопарк-а на Анелия. Ясно е, че повечето и песни стават топ хитове, но т'ва имам чувството, че прави подобни на ''Напрао ги убивам'' а Гери гърмеше в пълния смисъл на думата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Отново бягаш по тъча. Коментирай успеха на Райна в Америка и равностойния и такъв с този на Камелия? Защо двете са по-успешни зад граница от Галя и Петя? Да, тура на Райна е много успешен. Определено повече от на Петя и Галя. Колкото на Камелия? Не съм убеден. Кама първо пя на по-висок вход, 2ро не се опитваха да я цакат с тъпи статии как пеела фалшиво Хабиби ли беше? Защо са по-успешни? Щото успяват забавляват публиката, пеят на живо и не се изнасят като им свърши плейбека, щото са големите звезди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Слафчо, пак си се насъскала мила моя. Вашата партийка най обича да намесва Камелия във всеки спор, в момента в който бивате заклещени в миша дупка. А колкото по-дълги постове пишеш, толкова по си ни ясен колко място не може да си намериш от яд. Завистта е смъртен грях, междудругото, смени плочата, сигурен съм, че ще се почувстваш по-добре. Нали не можело да се говори в женски род на потребители - мъже? Още повече, че Слави е застанал с името си, не е с никнейм с леля/ майка/ баба, да та да се обръщаш към него по подобен начин! Щото Стела предупреждаваше Лукас, когато говореше в женски род на вашата дружка Джигито. Иначе, продължавам с бутането на лелка, тъй като, чета ли постове на лелята на форума, ми иде да запея: "Ти си просто у - у - уникална, по душа блондинка натурална"... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Джулия настигна Яница по гледания, а излезе 4 дни по-късно. На малката Джулка освен да са и напазарили малко гледания, иначе не си обяснявам тоя интерес, песньовката не че е лоша, ама е твърде нищо особено. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Поздрав! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Айде на ретро парти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Джулия е дневният ред на чалгата. Старите истории са вече приключили. Камелия може да започва книгата.... И пак грешни прогнози. Нали знаеш , че децата след месец ще те шамарят с твоите постове като има поне 5-6 по големи хита от този на Джулия. Засега Галин и Анелия я смазват... Песента вече падна на малко над 100ка гледания и прогнозата ти за големия пробив на Джулия е на път да те превърне пак в цирка на рамания отново :1000 (29): Но ти си претръпнал Не знам защо така се получава при положение, че хората ѝ знаят песните... П.п. Този канал последно на "Пайнер" ли е? Кои хора... Казах ви, че Яница не е в топа, вие се нахвърляхте... Няма да стигне повече от това. Дори пика и мина - кратък и малък. Няма как с подобни песни като на всички д си го мери с големите. Аз може да не съм и фен, но много слушах Върнах ти го и В 5 ми звънни. Долових чувството на лирическата героиня и песните отговаряха на момент от живота ми. Поне 2 месеца след излизането им започвах да ги слушам, което говори, че като цяло по бавно и се развиват проектите. Но формулата, която е яхнала, няма да и донесе повече от това Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Айде на ретро парти! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Имам една молба, към нормалните в Рамания. Приятели, ще ходя на работа и няма кой да наглежда "десовите". Моля Ви съвсем чистосърдечно, подръжте ги за ръка, за да не са сами в скръбта си. И без това 1 500 000 ще гледат Камелия и " Гласът на България" в неделя. Само 2 дни са и болката в сърцето пак ще се появи. Обяснете им спокойно, че и Деса е визирала Кама в "Жената днес", като част от онези паразити, които съсипват бизнеса. Не им казвайте, че е похвалила Азис и бенда му, това ще ги довърши. Сърдечно благодаря! :1000 (19): Винаги ваш Фокси от Видин. :1000 (30): Кои спадат към тези нормалните? :roll1: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Нали не можело да се говори в женски род на потребители - мъже? Още повече, че Слави е застанал с името си, не е с никнейм с леля/ майка/ баба, да та да се обръщаш към него по подобен начин! Щото Стела предупреждаваше Лукас, когато говореше в женски род на вашата дружка Джигито. Иначе, продължавам с бутането на лелка, тъй като, чета ли постове на лелята на форума, ми иде да запея: "Ти си просто у - у - уникална, по душа блондинка натурална"... От този период на леля Ванче ето това си остава ТОП. Леле, сега осъзнавам, че и до ден днешен все още не съм писал в темите за Ивана и Глория... Пълен резил! :1000 (29): Трябва да си измисля подобаващо начало за там. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Оригиналната тема на форума - "Нереализираните", с нова песен за оценка. Сега е Емануела, като ще завършим този цикъл с Преслава и певицата на последното десетилетие - Галена! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 От склада на Пайнер твърдят че канала не е техен Е ти какво очакваш - да признаят официално, че е техен и авторите на песните,качени в канала да си поискат съответните финансови дивиденти за това... Има два варианта. Или е на Пайнер, но ще отричат до последно, за да няма санкции и финансови претенции от авторите към тях. Това е по вероятното. Самия факт, че още не са докладвали и действали за свалянето на канала, също подсказва, че е тяхно дело. А и кой ще има всички тези клипове с толкова добро качество дори на клипове, неиздавани по двд-ита... Тук идва и втория вариант - бивш служител на фирмата... Дано качат цялата продукция на Пайнер лека по лека. Много неща липсват в тубата, особено с добро качество. А и ще ползваме след време канала, за да им ги мерим по ретро хитове Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Леле, сега осъзнавам, че и до ден днешен все още не съм писал в темите за Ивана и Глория... Пълен резил! :1000 (29): Трябва да си измисля подобаващо начало за там. Бързо да се коригира този огромен пропуск, моля! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 В следващия кръг на "Нереализираните" ще се посветим на форумните любимки! Гергана, Райна, Башурка и Яна са сигурни участнички. Предложения за последната? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Кои спадат към тези нормалните? :roll1: Стеле, стига превръща скандалите в чат. Все пак се водиш мод и не даваш добър пример на пишещите в този форум. Второ, докато си чатиш, пак пропускаш нарушенията на дружинката си. Много потребители са получавали по 3 дни почивка когато се обръщат в женски род към други. Аз не съм от принцесите на форума, дето си търсят шибане в нета като повечето ти дружки и не желая някой да се обръща към мен така. Това е обида на сексуална основа. Винаги съм пазел сексуалните си предпочитания за себе си и не съм ги натрапвал като повечето пишещи във форума. Нито съм давал основания да се коментират. Ако на потребителите тук им е забавно да си говорят в женски род един към друг, то говори за тяхното ниво. Моля, моля :1000 (1): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Стеле, стига превръща скандалите в чат. Все пак се водиш мод и не даваш добър пример на пишещите в този форум. Второ, докато си чатиш, пак пропускаш нарушенията на дружинката си. Много потребители са получавали по 3 дни почивка когато се обръщат в женски род към други. Аз не съм от принцесите на форума, дето си търсят шибане в нета като повечето ти дружки и не желая някой да се обръща към мен така. Това е обида на сексуална основа. Винаги съм пазел сексуалните си предпочитания за себе си и не съм ги натрапвал като повечето пишещи във форума. Нито съм давал основания да се коментират. Ако на потребителите тук им е забавно да си говорят в женски род един към друг, то говори за тяхното ниво. Моля, моля :1000 (1): Първо тук влизат и други модове не само аз, но не виждам да се обръщате и към тях. Второ сложила съм му проценти, не е нужно да бия барабана за което, където трябва съм го написала. Не смятам че коментара е за бан. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Е ти какво очакваш - да признаят официално, че е техен и авторите на песните,качени в канала да си поискат съответните финансови дивиденти за това... Има два варианта. Или е на Пайнер, но ще отричат до последно, за да няма санкции и финансови претенции от авторите към тях. Това е по вероятното. Самия факт, че още не са докладвали и действали за свалянето на канала, също подсказва, че е тяхно дело. А и кой ще има всички тези клипове с толкова добро качество дори на клипове, неиздавани по двд-ита... Тук идва и втория вариант - бивш служител на фирмата... Дано качат цялата продукция на Пайнер лека по лека. Много неща липсват в тубата, особено с добро качество. А и ще ползваме след време канала, за да им ги мерим по ретро хитове Ако не беше пайнерски, още първия ден щяха да го докладват. В следващия кръг на "Нереализираните" ще се посветим на форумните любимки! Гергана, Райна, Башурка и Яна са сигурни участнички. Предложения за последната? Теда Ломска, макар че на нея май всичко й е реализирано. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Теда Ломска, макар че на нея май всичко й е реализирано. Не всичко, сещам се за варианти и за нея. Така, един глас за Ломското чедо. Други? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не всичко, сещам се за варианти и за нея. Така, един глас за Ломското чедо. Други? Андрю!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Не всичко, сещам се за варианти и за нея. Така, един глас за Ломското чедо. Други? Тедииии Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари