Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Въпросите, с които замазваш излишните си постове, са също толкова излишни! Всички, които четем този форум, знаем, че харесва като песен и клип "Оргазъм" и недолюбва като песен "Черна кръв". Ти може да знаеш, но аз не знам. Попитах него, не теб все пак. Да не си му станала говорителка? На мен пък "Черна кръв" ми е любима. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Джулия настигна Яница по гледания, а излезе 4 дни по-късно. Между другото Джулия мина Яница по гледания, а излезе 4 дни по-късно... Престани да ми копираш постовете. Знам, че искаш да си мен, но най-малкото нямаш пишка, за да се случи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 #1 В „НАБИРАЩИ ПОПУЛЯРНОСТ“ Не мога да я възприема тая песен и това е. Предишната и беше по-добре мисля...! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Мене няма от кво да ме е срам, сума ти и снимки имаше мои в тоя форум, просто не мисля че това е място, където да си качвам е разпращам снимки. Бъди сигурен, че ако кача ще обера погледите на всички. А за срама - би трябвало да имаш по-реална преценка за себе си, предвид външния ти вид. Който е плашещ :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Това ли успя да роди красивата ти умна главица? Жалко, очаквах доста повече :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): И за да не е спам ще добавя, че тази нова песен на Джулия зарибява много след няколко слушания :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Винаги ми е било интересно, коя ти е любимата песен на Камелия? "Винаги" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Да ме беше видял как ревах, когато оная Христина на Здравко спечели втория Вип брадър, вместо Деса... :1000 (29): :1000 (29): ужасно гадна работа беше, аз също бях тъжен, тогава реших, че за първи и последен път ще гласувам в подобно шоу :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 :1000 (29): ужасно гадна работа беше, аз също бях тъжен, тогава реших, че за първи и последен път ще гласувам в подобно шоу :1000 (29): Ужасно беше и в "Пей с мен", на тръни бях пред телевизора, когато даваха как оценката на Деса и Мелинда пада! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 :1000 (29): ужасно гадна работа беше, аз също бях тъжен, тогава реших, че за първи и последен път ще гласувам в подобно шоу :1000 (29): Тя цялата държава полудя. Още тогава стана ясно, че това предаване е супер нагласено. Някаква невпечатлителна женица от дълбоката провинция, неизвестна с нищо в обществото, да получи повече подкрепа от певица, дето тресе държавата с хитове и албумите й са продадени в стотици хиляди копия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Мен питате ли ме за загубата във Випа, аз бях в залата... :1000 (29): Толкова крясъци ДЕ-СИ и накрая Христинааааа! Всички изчакаха Деси да излезе и я гледаха с възхищение по време на интервюто, а после като излезе победителката изходите на залата се задръстиха от напускащи хора. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Да ме беше видял как ревах, когато оная Христина на Здравко спечели втория Вип брадър, вместо Деса... :1000 (29): И аз много плаках. 2 дни циврих и бях обявил в класа ми ден за национален траур. Всички ми съчувстваха. Беше като истинско опело :1000 (29): Още помня физиономията и като казаха Христина - незабравима :1000 (6): А като я гледах как едва се сдържа да не заплаче когато усети настроението на публиката скандираща МАФИЯ, съвсем се разстроих. Поне 4-5 пъти съм ревал на Деса. Първия като напусна Пайнер. Първия месец беше пълна мъгла около нея и не знаех ще продължи ли и къде ще я гледам... Малко след това тръгна и ФЕН-а. На випа на финала ревах. Циврих и на Пей с мен в специалния епизод за Деса с Вълкана Стоянова. Плаках и на драмата и със Зарко в последния сезон, въпреки, че осъзнавах колко психопатко и излишно... Също циврих в 120 минути по Бтв с Деса... За тези си спомням със сигурност :1000 (29): Янева, моля те в анкетата за хитовете на март, дай възмовност за повече от един избор. Така по фанатичните фенове, освен траковете на любимките си, ще цъкват и на другите песни, които им допадат. А и избора този месец е много труден... Аз за Весела може би миналата или по-миналата година установих, че още няма и 40. Ако не се беше отказала можеше дълги години да мачка преди да навлезе в средна възраст, и днес пак навярно щеше да е актуална. На нея излъчването й е едно такова свежо и младежко, това щеше да грабва и новите поколения. Ама се отказа, какво да се прави... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Ужасно беше и в "Пей с мен", на тръни бях пред телевизора, когато даваха как оценката на Деса и Мелинда пада! :1000 (29): Вечната втора, ама тя поне е такъв шемет и риба, че не ѝ пука особено. Така трябва, хонорар си прибира, реклама също, а все пак Миро е по-голяма дама от нея, заслужава :1000 (29): Тя цялата държава полудя. Още тогава стана ясно, че това предаване е супер нагласено. Някаква невпечатлителна женица от дълбоката провинция, неизвестна с нищо в обществото, да получи повече подкрепа от певица, дето тресе държавата с хитове и албумите й са продадени в стотици хиляди копия. Къде е квитанцията на Деса за тия албуми? В чалгата има само един космически-платитен албум - Златна рибка, може би и Опа опа :1000 (29): Мен питате ли ме за загубата във Випа, аз бях в залата... :1000 (29): Толкова крясъци ДЕ-СИ и накрая Христинааааа! Всички изчакаха Деси да излезе и я гледаха с възхищение по време на интервюто, а после като излезе победителката изходите на залата се задръстиха от излизащи хора. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Горката жена, човек понякога не знае как сам се набутва :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 О, за историята със Зарко и аз роних сълзи в последния Вип брадър. Но гимназистката в мен още си спомня шока от онази несправедливост със загубата от Хриса на Здравко, що рев беше вечерта. Анкетата за хит на март тръгва утре вечер, ще дам опцията за повече от един избор. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 :1000 (29): Вечната втора, ама тя поне е такъв шемет и риба, че не ѝ пука особено. Така трябва, хонорар си прибира, реклама също, а все пак Миро е по-голяма дама от нея, заслужава :1000 (29): В "Пей с мен" май даже беше трета. Гюров и Яница бяха втори! Не циврих тогава, но бях бясна! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 В "Пей с мен" май даже беше трета. Гюров и Яница бяха втори! Не циврих тогава, но бях бясна! Няма никакво значение, важното е, че покаа на всички какъв талант е. Сега си пуснах предаването 120 минути, бях го забравил. Доста е готина в предаването. ПС: Когато феновете на Десислава идват да тролват скандалите, защото иначе темата за Деска няма настигане като коментари хахахаха :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Няма никакво значение, важното е, че покаа на всички какъв талант е. Сега си пуснах предаването 120 минути, бях го забравил. Доста е готина в предаването. ПС: Когато феновете на Десислава идват да тролват скандалите, защото иначе темата за Деска няма настигане като коментари хахахаха :1000 (29): Но пък е факт, че Дивна на Миро направи някаква кариера, а Мела никаква я няма. Защо така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Но пък е факт, че Дивна на Миро направи някаква кариера, а Мела никаква я няма. Защо така? Направи наистина 1 парче, сега едва драпа, но иначе аз я харесах тогава. Десислава е адски неориентирана и бизнес мисленето ѝ е доста зад това на Миро, който много години е лавирал между медии, предвания, легла и така нататък :1000 (29): Пък и не знаем каква е и що е Мелинда. Все пак положението в бг музиката е ниво Тита, Криско и прочее, което не за всеки артист е адекватно и не би могъл да се впише. Тя има страхотен глас малката, но някак не си я представям да пее антилопи и да се кълчи по задник. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 И все пак, колкото и заблудени души да има по Деса, Здравко я прекара класически. Можете да опявате за лузърката си още много години, но вотът не е бил манипулиран. Просто хората наказаха Фатме за наглостта да се прави на отворена където не трябва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 И все пак, колкото и заблудени души да има по Деса, Здравко я прекара класически. Можете да опявате за лузърката си още много години, но вотът не е бил манипулиран. Просто хората наказаха Фатме за наглостта да се прави на отворена където не трябва. Тя даже беше прекалено мила и добричка тогава! Не помня да се е правила на отворена. Аз бих я сритала онази вещица Хриса, барабар с джуджето, което толкова пазеше от чужди очи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 В Пей с мен Деси поне загуби от истинската сензация на сезона- Дивна- и от един забележителен оперен певец като Ивайло (макар че и там според мен беше малко нагласено, но повече приемам). Във Випа наистина някаква обикновенна жена спечели пред нея. Добре, че години по късно се реваншираха пред Деската. Е, след това пак се изгавриха в Капките, но и там беше една степен по-приемливо... :1000 (29): Вечната втора, ама тя поне е такъв шемет и риба, че не ѝ пука особено. Аз я видях отново още в един от следващите дни след Випа. Вече си нагъваше шоколадче и не изглеждаше да й пука. :1000 (29): Е, когато й казахме, че шоуто е доказано нагласено, тя се загледа в една точка, замисли се и попита по нейния си начин "Така ли?". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тихо,че съм яхнала метлата.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 В Пей с мен Деси поне загуби от истинската сензация на сезона- Дивна- и от един забележителен оперен певец като Ивайло (макар че и там според мен беше малко нагласено, но повече приемам). Във Випа наистина някаква обикновенна жена спечели пред нея. Добре, че години по късно се реваншираха пред Деската. Е, след това пак се изгавриха в Капките, но и там беше една степен по-приемливо... Аз я видях отново още в един от следващите дни след Випа. Вече си нагъваше шоколадче и не изглеждаше да й пука. :1000 (29): Е, когато й казахме, че шоуто е доказано нагласено, тя се загледа в една точка, замисли се и попита по нейния си начин "Така ли?". :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Хахах, бахти столкъра, да не си Весо Фена? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Хахах, бахти столкъра, да не си Весо Фена? :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Тревожното е, че са били в един клас. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Вижте метаморфозата на Здравко от Биг Брадър за 15 (?) години и си направете сметка какво ви чака, драги съфорумци: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тревожното е, че са били в един клас. :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Охоо, каква скрита лимонка СГ :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари