Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Вечен бан! Той нали е баннат защо може да пише лс-та? Защото със Стелка са дружки и в живота! Край, след тези клетви съм... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Защото със Стелка са дружки и в живота! Край, след тези клетви съм... Пък мен като ме банне дори не мога да чета..затова прякорът му е Чехльо! Внимавай с къртиците дето е пуснал,ще изкопае пак нещо невярно и ще има да го повтааааря с месеци. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Вечен бан! Той нали е баннат защо може да пише лс-та? Защото има бан и бан. При по малкия бан можеш да четеш и да пишеш ЛС-та... Иначе съм потресен как може да има чак толкова лоши хора. И това не е единичен случай. Това е стереотип на поведение в този форум... Лека от мен с една страхотна и непопулярна песен на Никол Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Защото със Стелка са дружки и в живота! Край, след тези клетви съм... ИзВИКай един път силно и ще ти олекне... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Правя въ съпричастни с нещо, което получих ей сегичка от вашия съфорумец - Докето. :1000 (29): #Doketo ...., Днес, 01:49 Група: Rеspеct Съобщения: 1 723 Потребител N: 20 203 Дата на регистриране: 05-April 16 Пукни дано, чумо долна. Грозен травестит. На никого няма да липсваш мършо Янева, момчето е с бан. Честитка ти праща да не го забравиш сигурно. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 ИзВИКай един път силно и ще ти олекне... А най-новото: ( От: #Doketo ) Спри да пишеш за нас ма пачавро. Да ти сера в устата #Doketo е член на група Rеspеct и е публикувал 1723 коментари. Изпратено на: Днес, 02:01 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Да не го мъчим повече, а да си кажем... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Янева,вкарай му.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Янева,вкарай му.. Пак няма да миряса... Друго трябва да се вкарва, за да са кротички хората и вакли като агънца. Аз ще вкарам едно питие и лягам! Днес влязох след няколко дни отдих и Джигито вече е с бан! Значи - смислен ден. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Пак няма да миряса... Друго трябва да се вкарва, за да са кротички хората и вакли като агънца. Аз ще вкарам едно питие и лягам! Днес влязох след няколко дни отдих и Джигито вече е с бан! Значи - смислен ден. :1000 (29): То трябва ама като няма води до: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 Мен колко пъти ме е клел... Пълен е с комплекси Явно ги избива като кълне и обижда Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Много е злобен и пълен с комплекси Може би просто отдавна не е докосвал друго освен дистанционното... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Author Report Share Публикувано Март 30 Може би просто отдавна не е докосвал друго освен дистанционното... Ще се въздържа от коментар ( на тази тема ) Достатъчно внимание му отделхите Дайте друга тема Какво стана с Емануела? От много време не е пускала нова песен ( почти 2 месеца ) Няма ли да пуска скоро? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Правя въ съпричастни с нещо, което получих ей сегичка от вашия съфорумец - Докето. :1000 (29): #Doketo ...., Днес, 01:49 Група: Rеspеct Съобщения: 1 723 Потребител N: 20 203 Дата на регистриране: 05-April 16 Пукни дано, чумо долна. Грозен травестит. На никого няма да липсваш мършо Отврат . Хората в тоя форум стват все по-зли и по-зли. Такова дъно, като в последните месеци никога не е имало... Сигурен съм, че интригата която някай ми беше направил с Христина е дело на някой от тея индивиди - "сенужковци" Стела, защо ние като сме с бан, неможем да четем и не можем да пращаме ЛС? С какво сме по-различни? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Защото със Стелка са дружки и в живота! Какво общо имам с подобни клетви? Пък мен като ме банне дори не мога да чета..затова прякорът му е Чехльо! Внимавай с къртиците дето е пуснал,ще изкопае пак нещо невярно и ще има да го повтааааря с месеци. Другият път ще четеш обещавам. Да си спокоен. Защото има бан и бан. При по малкия бан можеш да четеш и да пишеш ЛС-та... Иначе съм потресен как може да има чак толкова лоши хора. И това не е единичен случай. Това е стереотип на поведение в този форум... Лека от мен с една страхотна и непопулярна песен на Никол Слави, ти поне замълчи защото днес обиждаше Фокса за външен вид и нямаш наказание. Това как удобно се пропуска обаче. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Отврат . Хората в тоя форум стват все по-зли и по-зли. Такова дъно, като в последните месеци никога не е имало... Сигурен съм, че интригата която някай ми беше направил с Христина е дело на някой от тея индивиди - "сенужковци" Стела, защо ние като сме с бан, неможем да четем и не можем да пращаме ЛС? С какво сме по-различни? С нищо разбира се. Променила съм го. И на други хора е слаган бан да могат да четат. И ти днес обиждаше някой за аватара, но подминах това. Хайде да не човъркаме едно и също. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Някой линк? Адското парче! Искам Преслава и Десислава да го презапишат :1000 (24): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Голям спам, голямо чудо. Само "десовите" могат с часове да драскат безсмислици и да примират по нея поствайки абсолютно забравени нейни песни, които не са били хитове и в техният хол. Толкова години Деса търсеше някаква реализация извън чалгата и никога не успя. Навсякъде се провали не защото нямаше шансове, а защото никога не направи каквато и да е крачка в живота базирайки се на реална самоценка. Затова винаги бе като препикано мушкато в края на мача и гледаше тъпо, невярващо и коментарите и бяха принципна излагация, която да затвърди правилното решение у журито, за нейният игнор. Деса нито е толкова талантлива, нито толкова харизматична, нито има влиянието върху хората в което идиоти са я убедили и хвърлили в житейска заблуда. Ако беше, то това щеше да е достатъчно да успява, но не е така. Тя обича да се ласкае и никога не постави под съмнение това измамно чувство, което е по-силно от нея и цял живот я води от провал към провал. Проблемът на Деса е, че не обича да дели славата и парите с никой, защото си мисли, че сама може да взима правилните решения. А това винаги я е докарвало до провал и с договорите, и с Мишо, и със самостоятелната кариера, и с Азис, и с фалиралата и телевизия, и с продуценти, и с риалита, и с всичко. Само 2 пъти, Деса е успявала да постигне категорично целите си и смешното е, че и в двата случая това бяха подаръци от Митко Пайнера. В първия случай става въпрос за договорката и с него, след завръщането от САЩ преди 15-16 години изразило се в няколко важни статуетки от ТВ Планета и "Нов фолк", с които да си подпомогне кариерата. Във втория случай пък Митака натисна да и пробутат безсмислената победа във ВИП Брадър, за да се отърве от демоните в тиквата си, с които живя цяло 10-летие обвинявайки кой ли не, а всъщност истината е, че сама се прецака тогава в края. На всички други фронтове Деса претърпя крах. Това е простата истина за нея.... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Какво общо имам с подобни клетви? Другият път ще четеш обещавам. Да си спокоен. Слави, ти поне замълчи защото днес обиждаше Фокса за външен вид и нямаш наказание. Това как удобно се пропуска обаче. Да, и нарече мен, фокса и лелятиан тризначки, а рева заранта, че било недопустимо обръщение в женски народ. Двоен аршин и къса памет Луна Президент, само нейната дума тежи в наши дни. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Голям спам, голямо чудо. Само "десовите" могат с часове да драскат безсмислици и да примират по нея поствайки абсолютно забравени нейни песни, които не са били хитове и в техният хол. Толкова години Деса търсеше някаква реализация извън чалгата и никога не успя. Навсякъде се провали не защото нямаше шансове, а защото никога не направи каквато и да е крачка в живота базирайки се на реална самоценка. Затова винаги бе като препикано мушкато в края на мача и гледаше тъпо, невярващо и коментарите и бяха принципна излагация, която да затвърди правилното решение у журито, за нейният игнор. Деса нито е толкова талантлива, нито толкова харизматична, нито има влиянието върху хората в което идиоти са я убедили и хвърлили в житейска заблуда. Ако беше, то това щеше да е достатъчно да успява, но не е така. Тя обича да се ласкае и никога не постави под съмнение това измамно чувство, което е по-силно от нея и цял живот я води от провал към провал. Проблемът на Деса е, че не обича да дели славата и парите с никой, защото си мисли, че сама може да взима правилните решения. А това винаги я е докарвало до провал и с договорите, и с Мишо, и със самостоятелната кариера, и с Азис, и с фалиралата и телевизия, и с продуценти, и с риалита, и с всичко. Само 2 пъти, Деса е успявала да постигне категорично целите си и смешното е, че и в двата случая това бяха подаръци от Митко Пайнера. В първия случай става въпрос за договорката и с него, след завръщането от САЩ преди 15-16 години изразило се в няколко важни статуетки от ТВ Планета и "Нов фолк", с които да си подпомогне кариерата. Във втория случай пък Митака натисна да и пробутат безсмислената победа във ВИП Брадър, за да се отърве от демоните в тиквата си, с които живя цяло 10-летие обвинявайки кой ли не, а всъщност истината е, че сама се прецака тогава в края. На всички други фронтове Деса претърпя крах. Това е простата истина за нея.... Увлекателно написани глупости, но съм сигурен, че можеш и още. Десислава е творец, но ти някак удобно пропускаш това. Тя е шемет, не мисли толкова бизнес ориентирано, създава музика и Е безобразно талантлива. Цяла България го разбра, само ти отричаш дори очевидни неща като таланта ѝ. И сто пъти предпочитам такъв творец, който си чупи главата сам, който опитва различни неща, който живее с музиката във всеки един момент, отколкото другите чалга пеперудки. Нищо не е прецаквала. Жената направи страхотни проекти, има златни хитове, две деца и един куп хонорари от участия и предавания. Но да казваш, че не е талантлива, май съвсем ти е спрял тока, Фоксиславе Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Кога ще се спре тоя спор Деса-Кама... супер тъпо е вече. Едно и също дъвчете от години. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
NazzkO Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Те нямат никакъв конфликт мацките. За да се задържат толкова време и да са единствените от по-старата генерация, които да са способни да изкарат хитове като Дразни ме и И на всички като теб значи имат качества да бъдат обратно в играта. Просто не разбирам защо Фоксислав толкова се опитва да омаловажава успехите на Десислава и така да преекспонира неуспехите ѝ/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 над 6 000 000 за този мегахит Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Аз немога да повярвам видинския трол какво пише за певица като Деси Слава , просто е смешно да се сравнява таланта на Деси с Кама .... нали знаете коя повече пее , то дори едната напълно грачи , изобщо как е станала певица незнам , но все пак в България с п*тка и цици се пробива , чист пример си е Чипровската кучка! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 31 Report Share Публикувано Март 31 Как си обяснявате факта, че "Имаме ли връзка" на Алисия прави повече седмични гледания от "Дай ми още" например? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари