Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Така, има ли някъде снимки от скорошни участия, на които се вижда, че дискотеката е фул макс, защото аз на снимката виждам 8 човека, като изключим диджеите.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Иска ти се да е празно,но от де този късмет? Тежка е мъката на Камелотите..

Ми празно е. А ти си май за детската градина - на снимката няма и 10 човека. И явно са ги щракнали всичките, щом са качили именно тази снимка, представям си какво е било положението.

Прави са хората - май и хилядарка е много за Дората.

Сподели в други сайтове

О,боже,не виждате ли че това е албум? Плъзнете и ще видите още снимки :1000 (29):

Да, сега видях.

Доста малък клуб ми изглежда. Тия отпред очевидно са й фенове, екзалтирани са, но не минават бройката от 25 човека.

Сподели в други сайтове

Да, сега видях.

Доста малък клуб ми изглежда. Тия отпред очевидно са й фенове, екзалтирани са, но не минават бройката от 25 човека.

Имаше и повече снимки,но ги е изтрила

Сподели в други сайтове

О,боже,не виждате ли че това е албум? Плъзнете и ще видите още снимки :1000 (29):

Виждаме, ама ако тия 20на човека са и най-пълното участие за последната петилетка, после как да не вярвам че едвам се навиват да и дадат 1000 лева хонорар? И това в Кърджали, дето Дора тряя да минава за топ мадама ...

Сподели в други сайтове

Камелия ако е най-силна в нещо, то е в участията.

Не се излагайте да си изсмуквате от пръстите твърдения, които звучат смешно.. :)

Истината е, че Камелия е силна във всичко освен в пеенето. И то след прегракването й, защото преди това си пееше на живо точно, както на студиен запис.

Миналата година, видяхме, че все още може да прави и хитове - нещо, което почти всички тук подозираха, че към днешна дата е невъзможно.

Сподели в други сайтове

Безсмислено ми е вече да споря с фенове на Кама,дори някоя стена би ме разбрала повече.Дадох ви снимки,гледайте си ги и не говорете глупости.Весел празник на празнуващите,време е и аз да ходя на имен ден.Лек ден!

Сподели в други сайтове

Безсмислено ми е вече да споря с фенове на Кама,дори някоя стена би ме разбрала повече.Дадох ви снимки,гледайте си ги и не говорете глупости.Весел празник на празнуващите,време е и аз да ходя на имен ден.Лек ден!

Даде ни снимки - гледаме. Ние не сме виновни, че реалността от тях не ти изнася.

Сподели в други сайтове

Става въпрос за бизнес. Тук няма прошка. Можеше да стане много лесно и да няма проблем, но нямаше да е в полза на Деса. Митко Пайнера съвсем спокойно можеше да излезе и да каже, че няма смисъл да награждава както и се полага на Камелия, защото тя е успешно разработен продукт, който няма нужда от подобна подкрепа, защото се справя на пазара чудесно и без трофеи. Да каже също така, че Деса му върви трудно, а има хляб в нея. Че има нужда от подобна подкрепа и никога Кама нямаше да каже нищо, никога. Ама да ходят да се крият и да интриганстват и да се ръгат дори, за да се получи заварката и да и се помогне на Деса е примитивно. Митака е глупак. Елегантно можеше да избегне 20 години конфликти, но кой да му каже....

Ето, пак стигаме до голямата болка на Камелия - наградите. Която иначе по интервюта се прави на много над нещата, надсмивайки се над такива като Преслава, ламтящи за желязо... И добре, Десислава е лапала на Пайнера за награди. Да пускаме ли пак клипчето с номинациите за Изпълнител на годината, където ясно се чува коя истерията по Десислава, на фона на всички други номинирани. К'во, Пайнера е наебал и публиката ли, че да е в полза на коленичилата му за слава и награди? Айде, стига глупости. И Глория, и Десислава, и Ивана, и Преслава в първите си години напълно заслужено и в тон с масовото желание на публиката са определяни за Певици на годината. И да се върти, и да се суче, те са е положението. И за Камелия може да се каже, че е клякала пред Митьо, предвид много други брата ротация, която винаги е имала в първите години на "Планета", та чак честта ѝ в казват да е първият излъчен в ефира изпълнител...

Сподели в други сайтове

Не,дал съм статията от която е взета снимката.Адриана е.

Снимката е на Андреа ,а не на Адриана. Тя имаше устни правени и преди дебюта и през 2012-та. Пак не си наясно на кой пускаш снимки, но ги пускаш. И преди да минем на разстрели и спорове, спам и триене на постове, ще ти кажа другия път да проверяваш какво пускаш.

9298263O.jpg

Снимката е точно, ама точно на Теодора Андреева, а тази без photoshop-а е правена малко преди старта на кариерата и, когато е учила с Моника Валериева и е била ученичка. 2005 печели "Мис туризъм".

Нищо общо с Адриана. Втората имаше устни и преди старта на кариерата си през 2012 и "Няма,няма" с Йордан Илиев в клипа.

Казвам го, за да не се заблуждават някои, че това е Андреа. Тя без Photshop, стесняване, разпъване и як грим винаги е била такава бледа и смотана. Адриана подобни обработки няма, и лошо, хубаво - това, което виждаш е истинския и вид, както ако я срещнеш някъде. Разликата е във грима, разбира се, коя не е гримирана в клипа. Но няма разпъване, стесняване, удължаване на талия и крака и т.н., които при Андреа граничат с резила, защото вече е близо 80 кило и няма нищо общо с това, дето го виждате на снимки.

Адриана я познавам лично и съм наясно как изглежда и сега, и как е изглеждала преди интервенциите, и винаги е била сладурана, дори и да не е от най-пеещите.

Сподели в други сайтове

Време беше да се разкараш, бягай да крадеш чужди профили на мъже на които явно си искал да приличаш или си влюбен в тях. Бахти ниската топка.

Сподели в други сайтове

Сашка избухна с хит, така както с онова клипче дето си вади циците :1000 (29): :1000 (29):

За 24 часа ще направи към 80к гледания. Юнона имаше толкова след песен с 3,5 милиона, а Лорена на Ако можеш имаше към 60к. Не знам дали някой е очаквал такъв фурор от Сашка, ама им пръсна дисплея яко :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Снимката е на Андреа ,а не на Адриана. Тя имаше устни правени и преди дебюта и през 2012-та. Пак не си наясно на кой пускаш снимки, но ги пускаш. И преди да минем на разстрели и спорове, спам и триене на постове, ще ти кажа другия път да проверяваш какво пускаш.

9298263O.jpg

Снимката е точно, ама точно на Теодора Андреева, а тази без photoshop-а е правена малко преди старта на кариерата и, когато е учила с Моника Валериева и е била ученичка. 2005 печели "Мис туризъм".

Нищо общо с Адриана. Втората имаше устни и преди старта на кариерата си през 2012 и "Няма,няма" с Йордан Илиев в клипа.

Казвам го, за да не се заблуждават някои, че това е Андреа. Тя без Photshop, стесняване, разпъване и як грим винаги е била такава бледа и смотана. Адриана подобни обработки няма, и лошо, хубаво - това, което виждаш е истинския и вид, както ако я срещнеш някъде. Разликата е във грима, разбира се, коя не е гримирана в клипа. Но няма разпъване, стесняване, удължаване на талия и крака и т.н., които при Андреа граничат с резила, защото вече е близо 80 кило и няма нищо общо с това, дето го виждате на снимки.

Адриана я познавам лично и съм наясно как изглежда и сега, и как е изглеждала преди интервенциите, и винаги е била сладурана, дори и да не е от най-пеещите.

Андреа а.к.а Тодорка има 3 коренно различни образа:

1ви - По снимки - където е правена, обработвана, лице,талия, крака - Жизел Бюндхен пасти да яде.

2ри - клипове, където я разтягат на макс, но пак чат-пат си личи на кво прилича - (Строго забранено)

3ти - реален - където увисналия гъз, тройната гуша, шкембето и дебелите ръце са на показ.

Добре, че си оправи носа, че приличаше на поялник. Да не гаворим колко го обработваше и него.

Сподели в други сайтове

9298263O.jpg

Защо се обаждаш без да знаеш за какво се говори?Снимката,която ти си дал е на Андреа и това никой не го отрича.За Адриана стана на въпрос със снимката в тоалетната,която съм постнал преди 1-2 страници.

Фенчето на Камелия пак няма какво да каже и напада на лична основа.Под нивото си ми,така че вземи опитай как е "задната предавка" и не ме цитирай

Сподели в други сайтове

Преди час написа, че се омиташ.

Думите ти тежат, колкото и профила с който се подвизаваше тук - демек 0. Пълна мишка.

Сподели в други сайтове

Преди час написа, че се омиташ.

Думите ти тежат, колкото и профила с който се подвизаваше тук - демек 0. Пълна мишка.

Толкова ли съм интересен,че ме следиш кога и какво пиша? Реших да мина през тоалетната като любимката ти-Кама,а и съм в пълното си право да се защитя като ме нападаш.Какво стана,прочете ли някоя нова книга,разбра ли какво е фистинг и как се пише?

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...