Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

За 24 часа ще направи към 80к гледания. Юнона имаше толкова след песен с 3,5 милиона, а Лорена на Ако можеш имаше към 60к. Не знам дали някой е очаквал такъв фурор от Сашка, ама им пръсна дисплея яко :1000 (29):

И това от певица, която с години не е имала нормални песни. В канал със 100 000 абонати дебютира повече от почти всички от старата генерация и горе-долу на нивото на Глория и Ивана от канала с над 1 милион абонати... леле, леле. :1000 (29):

Но как човек да не ѝ гледа клипа... Такава е една сладка вътре, как си се усмихва и какви движения и физиономии прави... :1000 (29):

Това е доказателството, че когато си бил естествен любимец на народа, винаги можеш да се завърнеш.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Защо се обаждаш без да знаеш за какво се говори?Снимката,която ти си дал е на Андреа и това никой не го отрича.За Адриана стана на въпрос със снимката в тоалетната,която съм постнал преди 1-2 страници.

Фенчето на Камелия пак няма какво да каже и напада на лична основа.Под нивото си ми,така че вземи опитай как е "задната предавка" и не ме цитирай

Мноо се заседя нещо в тоя клозет бре, верно цял час е станало.

ИМПЕРАТРИЦА! #TeamY! #trending

Сподели в други сайтове

Толкова ли съм интересен,че ме следиш кога и какво пиша? Реших да мина през тоалетната като любимката ти-Кама,а и съм в пълното си право да се защитя като ме нападаш.Какво стана,прочете ли някоя нова книга,разбра ли какво е фистинг и как се пише?

Ти от тоалетната не излизаш.

Извинявай, излизаш само когато се пусне сифона.

Сподели в други сайтове

Андреа е една от най-красивите чалгарки, било то и с много Фотошоп на някои снимки. Тя с това стана известна освен добрата продукция. Докато повечето изглеждаха потресаващо през 2008, тя беше най-красивата и за това впечатли на пръв поглед хората. Има страхотен чар, усмивката й е красива, зелените й очи и дълбокия поглед няма как да се изкоренят и просто има харизма. Дори да е надебеляла (не по собствено желание) тя пак е по-красива от 90% чалгарки. Носиш ли го в себе си, никой не може да ти го вземе. И е доста смешно мъже да коментират килограми, гуши, ръце и т.н в една жена. Нито сте модни експерти, нито някой ви бройка мнението.

Сподели в други сайтове

Андреа е една от най-красивите чалгарки, било то и с много Фотошоп на някои снимки. Тя с това стана известна освен добрата продукция. Докато повечето изглеждаха потресаващо през 2008, тя беше най-красивата и за това впечатли на пръв поглед хората. Има страхотен чар, усмивката й е красива, зелените й очи и дълбокия поглед няма как да се изкоренят и просто има харизма. Дори да е надебеляла (не по собствено желание) тя пак е по-красива от 90% чалгарки. Носиш ли го в себе си, никой не може да ти го вземе. И е доста смешно мъже да коментират килограми, гуши, ръце и т.н в една жена. Нито сте модни експерти, нито някой ви бройка мнението.

+1

Преди да стане Андреа и си беше още само Теодора Андреева, беше много популярно да се catfish-ва с нейни снимки, имаше Impulse или Sladur и масово й се крадяха снимките. :1000 (29): Така че си е хубавица и със силно излъчване, а беше напълняла още в пика си (2011 примерно ми е правело силно впечатление), но на никого не му пукаше.

Сподели в други сайтове

Като гледам и ти по-напред си обсъждал как изглежда една жена, чак епитети ползва. Да рязбирам ли, че и ти си смешен?

Това за Андреа е изцяло твое мнение, никога не е била спрягана за неземна красавица, спри да си измисляш.

Сподели в други сайтове

+1

Преди да стане Андреа и си беше още само Теодора Андреева, беше много популярно да се catfish-ва с нейни снимки, имаше Impulse или Sladur и масово й се крадяха снимките. :1000 (29): Така че си е хубавица и със силно излъчване, а беше напълняла още в пика си (2011 примерно ми е правело силно впечатление), но на никого не му пукаше.

Да, още след "Докрай" когато се направи брюнетка уби всичко което харесвах в нея. :D

Това за Андреа е изцяло твое мнение, никога не е била спрягана за неземна красавица, спри да си измисляш.

За това половината плеймейтки и всички певици от сорта на Анджелина, Кристиана, Адриана и т.н са нейни клонинги, щото видиш ли е грозна.

А спечелените конкурси, участията в реклами, сочена толкова години за най-сексапилна? Ти си много несериозен, чак смешен.

Сподели в други сайтове

Да, още след "Докрай" когато се направи брюнетка уби всичко което харесвах в нея. :D

За това половината плеймейтки и всички певици от сорта на Анджелина, Кристиана, Адриана и т.н са нейни клонинги, щото видиш ли е грозна.

А спечелените конкурси, участията в реклами, сочена толкова години за най-сексапилна? Ти си много несериозен, чак смешен.

Половината плеймейтки? Хахаха те са клонинги на Николета. Андреа следва модела на русата секс бомба , който ако си забравил е следвала и Камелия. Не е първата Тодорка, че да ми я даваш за модел за подражание.

Реклами имат и Мария, Камелия, Галена, Емилия....

Спечелени конкурси? Кои? Мис туризъм? Хахах.

Дебора също е била на Мис БГ, не виждам да я слагаш в това число. Райна, Камелия... Неможеш да си защитиш мнението, аз съм му бил смешен. Баси лешника.

Сподели в други сайтове

Половината плеймейтки? Хахаха те са клонинги на Николета. Андреа следва модела на русата секс бомба , който ако си забравил е следвала и Камелия. Не е първата Тодорка, че да ми я даваш за модел за подражание.

Реклами имат и Мария, Камелия, Галена, Емилия....

Спечелени конкурси? Кои? Мис туризъм? Хахах.

Дебора също е била на Мис БГ, не виждам да я слагаш в това число. Райна, Камелия... Неможеш да си защитиш мнението, аз съм му бил смешен. Баси лешника.

А Камелия на коя следва? Карлеуша, Брена, Памела..Тя е по-добра в копирането и от Андрю, така че не вървиш.

Сподели в други сайтове

Половината плеймейтки? Хахаха те са клонинги на Николета.

Анджелина

768x432.jpg

Кристиана

676543_300x0.jpg

Лявата

Image_6280331_308_0.jpg

Точно на Николета приличат...То целия бум на перхидролени джуклести кифли през 2009-10 ги наложи идолката им Андреа.

Сподели в други сайтове

Много лошо за теб и за любимката ти, ако това те прави горд, чя утайките в обществото я копирали.

Да не вадя аз колажите, където Андреа пък копира от-до Камелия (пози,дрехи, стойки). Всъщност ти си ги виждал, безмислено е.

Айде изтъркахме плочата вече, не ми е интересно вече ;)

Сподели в други сайтове

https://www.instagram.com/p/BfBZH4mjoL4/

Снимка пред заведението,беше й на стори:

http://prikachi.com/images.php?images/297/9298297T.png

Аз бях на въпросното участие, даже ме има на някои снимки. Пред заведението имаше опашка, вътре беше пълно и Андруша си изпя всичко на живо, на първото излизане пя толкова дълго, че хората си помислиха, че втори няма да има. Не отказа снимка на никого, мен даже си ме хареса и ме накара 2 пъти да пея на микрофона :1000 (29): Кралица е Андруша, второ мнение не се приема! Ето и снимката ми от там, ако някой случайно се осъмни, вижда се и логото на дискотеката.

20180401_191729.jpg

Сподели в други сайтове

Много лошо за теб и за любимката ти, ако това те прави горд, чя утайките в обществото я копирали.

Да не вадя аз колажите, където Андреа пък копира от-до Камелия (пози,дрехи, стойки). Всъщност ти си ги виждал, безмислено е.

Айде изтъркахме плочата вече, не ми е интересно вече ;)

Като говоря с факти, а вие 10 години с един колаж от еднакви дрехи при две ПЕВИЦИ, много ясно че губиш интерес. :)

Сподели в други сайтове

Като говоря с факти, а вие 10 години с един колаж от еднакви дрехи при две ПЕВИЦИ, много ясно че губиш интерес. :)

1 факт не видях. Твърдиш ми, че всимки плеймитки копирали Андреа - твое мнение, аз не виждам прилики.

Твърдиш ми, че Кристияна копирала нея. Ми аз ти казвам, че Андреа копира Камелия - целия нет е залят със снимки и статии как едната копира другата. За сметка на това не видях 1 статия или коментари, че видиш ли плеймейтките копирали Андреа .

Ай научи значението на думата -факт и тогава ми се прави на важен.

Сподели в други сайтове

1 факт не видях. Твърдиш ми, че всимки плеймитки копирали Андреа - твое мнение, аз не виждам прилики.

Твърдиш ми, че Кристияна копирала нея. Ми аз ти казвам, че Андреа копира Камелия - целия нет е залят със снимки и статии как едната копира другата. За сметка на това не видях 1 статия или коментари, че видиш ли плеймейтките копирали Андреа .

Ай научи значението на думата -факт и тогава ми се прави на важен.

Защото Камелия не е актуална от "Луда по теб" и феновете й с кой ли не я сравнявахте? Ивана, Преслава, Десислава, Андреа, Глория...Все се бутате между шамарите, а единствената с която реално може да си го мери е Андреа. Другите са прекалено талантливи за да са на равнище с двете бездарнички. И все пак моята бездарница от към хитове, актуалност, успехи, клипове, шоу я смазва за деситилетието (както е модерно :D).

Сподели в други сайтове

Защото Камелия не е актуална от "Луда по теб" и феновете й с кой ли не я сравнявахте? Ивана, Преслава, Десислава, Андреа, Глория...Все се бутате между шамарите, а единствената с която реално може да си го мери е Андреа. Другите са прекалено талантливи за да са на равнище с двете бездарнички. И все пак моята бездарница от към хитове, актуалност, успехи, клипове, шоу я смазва за деситилетието (както е модерно :D).

:1000 (29): за това пее за 1000 лв

Сподели в други сайтове

Анджелина

768x432.jpg

Кристиана

676543_300x0.jpg

Лявата

Image_6280331_308_0.jpg

Точно на Николета приличат...То целия бум на перхидролени джуклести кифли през 2009-10 ги наложи идолката им Андреа.

2 неща

1) Когато се захвана с чалга, Дора вече беше инвестирала в нос, цици, индустриален перхидрол. Виж снимки от преди 2005, има такива. И после пак ми говори коя колко хубава била

2) Мерилин Монро се обади и каза, че държи патента за руса сексбомба. Оттам нататък сички копирали нея, разправя жената, така че не виждам как може да кажеш, че тоя имидж го била измислила точно наша Дора едва ли не.

Сподели в други сайтове

Андреа няма правен нос, те затова на снимките й го фотошопват до неузнаваемост. Винаги й е бил един и същи, просто в последните години се научиха да го гримират.

Сподели в други сайтове

Кога някоя друга на корицата на книга, кога, кога?

9298267z.jpg

Не само, че Рени е на корицата, ами и книгата е посветена на нея и озаглавена на нейна песен.

http://paper.standartnews.com/bg/article.p...p;article=83391

08.jpg

Сподели в други сайтове

Не само, че Рени е на корицата, ами и книгата е посветена на нея и озаглавена на нейна песен.

http://paper.standartnews.com/bg/article.p...p;article=83391

08.jpg

Къде сравняваш студент, който е написал книга в тираж от 3 броя, с най-емблематичния главен редактор на "Плейбой" и редица други списания?

Сподели в други сайтове

Къде сравняваш студент, който е написал книга в тираж от 3 броя, с най-емблематичния главен редактор на "Плейбой" и редица други списания?

Къде е студента, вдъхновил се от Камелия и творчеството и и написал книга? Защото допускам, че има само такива, които си правят добрини на нейните снимки.

Отговорих на въпроса "Коя друга е била на корица на книга", а това видимо не е вестник, така че Рени е била на корица на книга, и то първа. Други уточнения не са правени, иначе разбира се, че не бих сравнил произведение на изкуството, провокирано от вдъхновение и лиричност със книга със заглавие "Моят живот е Плейбой", провокирана от цици и пр.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...