Guest Kondomcho Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 За Сашка няма такова нещо като флоп, защото то поначало нищо не се е очаквало от нея. :1000 (29): Тя вече задмина нулевите очаквания и песента й е успешна като за нея. Отсега нататък ако стане по-траен хит- още по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 За Сашка няма такова нещо като флоп, защото то поначало нищо не се е очаквало от нея. :1000 (29): Тя вече задмина нулевите очаквания и песента й е успешна като за нея. Отсега нататък ако стане по-траен хит- още по-добре. Добре казано. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 И фъфли ужасно. Да не говорим колко са обработили гласа. Опитва се да е модерна, но не е за нея това. Много си негативна спрямо Сашето! Защо така? Мен песента ме кара да се усмихвам, забавна е. Да не говорим и че зарибява, а Сашка е голям сладур и сигурно се кефи като луда на успеха И във визията има много голям напредък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Щом сме на вълна Сашка да ви поздравя с една от любимите ми нейни песни. Леле, колко голяма беше тази жена тогава! Днешните по-млади актуални в чалгата и попа не могат и да се доближат до нейния връх. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Яка е, ама още утре ще забият гледанията и ще се забрави. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Яка е, ама още утре ще забият гледанията и ще се забрави. Както на Яница, нали? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Яка е, ама още утре ще забият гледанията и ще се забрави. Както казах, песента вече си й е успешна, като за нея. Очаквали ли сме някога, че Сашка Васева би могла да има 100 000 гледания за малко повече от денонощие? Дано да я амбицирана и да пуска още песни, а не като предния път, когато ново нейно парче нашумя- песента за Лейди Гага. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Както на Яница, нали? И на твойта не вървят успешно в сравнение с предпоследната й песен. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Вероника на живо ли е тук или е лайв запис? Ако е второто - шок, не е Андри откривателката му Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Както на Яница, нали? ИМПЕРАТРИЦАТА беше номер 3 в трендинг, много моля! Тва е почти като да продаде 17 хиляди бройки албум на цената на вестник и фен да издаде садо-мазо фен фикшън, посветен на клипа и с лампата, в 3 екземпляра (2 за него, единия ламиниран за да не остават петна, както и да може да се ползва в санитарни възли; и един подарък за нея) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 ИМПЕРАТРИЦАТА беше номер 3 в трендинг, много моля! Тва е почти като да продаде 17 хиляди бройки албум на цената на вестник и фен да издаде садо-мазо фен фикшън, посветен на клипа и с лампата, в 3 екземпляра (2 за него, единия ламиниран за да не остават петна, както и да може да се ползва в санитарни възли; и един подарък за нея) А Джулия беше на 1-во място, не вашата ИМПЕРАТРИЦА, нали Както е тръгнало се очертава Яница скоро да стане световна звезда! ИСКАМЕ ЯНИЦА НА ЕВРОВИЗИЯ 2019!!!! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Между другото, от младите имена песента на Симона взе също да зарибява. Двете с майчината й колежка-стожерка изненадващо взеха да мачкат едновременно... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Добре, само дето песента не става. Нито пеенето й, та тя фъфли. Това не е музика, а пародия. Много точно определение, и то точно затова има някъф интерес. Явно на стари години е решила да става Сашка Икебаната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 И на твойта не вървят успешно в сравнение с предпоследната й песен. При положение, че пусна нещо различно от линията, по която вървеше в последните години си е доволно. Вашата Яна не върви добре вече с 2 поредни песни, при положение, че са същия комерс като предишните. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Много точно определение, и то точно затова има някъф интерес. Явно на стари години е решила да става Сашка Икебаната. Може да фъфли от новите зъби. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 А Джулия беше на 1-во място, не вашата ИМПЕРАТРИЦА, нали Както е тръгнало се очертава Яница скоро да стане световна звезда! ИСКАМЕ ЯНИЦА НА ЕВРОВИЗИЯ 2019!!!! Мне, на първо са още Грахич и нейната пародия, а на втори - някви рапър келеши. В момента алгоритъма е сложил малката Джулка на мястото на Императрицата, явно изкарва по една песен от канал, но ние със зъби, нокти и лампи (най-вече) ще си го извоюваме обратно. Отивам да си пускам Двойно влюбен на рипийт. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 А спомняме ли си какъв фурор направи във Вип денс? "Няма да остана в това шоу, защото Нешка Робева ще се самоубие", "питайте продуцентите защо са ме поканили, явно рейтингът зависи от мен, вас не ви гледат", "бяхте поканили журито в Станция Нова 8 часа да плюят Сашка Васева, искам право на отговор" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 А спомняме ли си какъв фурор направи във Вип денс? "Няма да остана в това шоу, защото Нешка Робева ще се самоубие", "питайте продуцентите защо са ме поканили, явно рейтингът зависи от мен, вас не ви гледат", "бяхте поканили журито в Станция Нова 8 часа да плюят Сашка Васева, искам право на отговор" Може ли да се забрави Вип Денс, първото обичано риалити със Сашка? Тя тогава чак и текст на песен за Нешка беше написала. Към днешна дата Илиана Раева навярно би я спонсорирала да я запише. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Мне, на първо са още Грахич и нейната пародия, а на втори - някви рапър келеши. В момента алгоритъма е сложил малката Джулка на мястото на Императрицата, явно изкарва по една песен от канал, но ние със зъби, нокти и лампи (най-вече) ще си го извоюваме обратно. Отивам да си пускам Двойно влюбен на рипийт. Преди дни именно Джулия беше на първо. Алгоритъма си върши добре работата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Преди дни именно Джулия беше на първо. Алгоритъма си върши добре работата Нищо не върши, а ги реди както си иска. Ако вършеше няква работа, не безумието на Грашич щеше да е номер 1, а пародията на Сашка Икебаната. Ако беше както трябва, виж щеше да e #TeamY #DVOYNO #VLYUBEN #HITANAGODINATA Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Нищо не върши, а ги реди както си иска. Ако вършеше няква работа, не безумието на Грашич щеше да е номер 1, а пародията на Сашка Икебаната. Ако беше както трябва, виж щеше да e #TeamY #DVOYNO #VLYUBEN #HITANAGODINATA #HITANADESETILETIETO звучи по-добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 Може ли да се забрави Вип Денс, първото обичано риалити със Сашка? Тя тогава чак и текст на песен за Нешка беше написала. Към днешна дата Илиана Раева навярно би я спонсорирала да я запише. :1000 (29): Ето го :1000 (29): Нека тя сега да ме съди! Нека да видим сълзите в очите на Нешка, а не в на моите колеги- звезди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 А спомняме ли си какъв фурор направи във Вип денс? "Няма да остана в това шоу, защото Нешка Робева ще се самоубие", "питайте продуцентите защо са ме поканили, явно рейтингът зависи от мен, вас не ви гледат", "бяхте поканили журито в Станция Нова 8 часа да плюят Сашка Васева, искам право на отговор" Оо брутална! Аз очаквах да бъде толкова скандална и във Випа, но пък там показа друг образ - смирената Сашка! Иначе мачкаше като луда Нешка Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 1 Report Share Публикувано Април 1 #HITANADESETILETIETO звучи по-добре. Вече го раздадохме на #LAMPATA, напълно заслужена и безапелационна победа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари