Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Значи нема да ми гледаш назначената за "Артист-изпълнител на годината" от Митака, а ще гледаш абсолютният лидер в Пайнер и това е Камелия. Цифрите са пред вас и да не чувам интерпретации. Ако можете, оборете ги! Ако имате дупе, оспорете ги! Ако не ви е срам, говорете си! За "десовите" знам, че ще наглеят, но този линк ще ги преследва много години, за да знаят как са ги лъгали, като са ги гледали в очите. Между другото, имам и сканове от любимото списание на оня "шуменския", което ми размахва тук 10 години, а не знае какво пише вътре. Просто чакам момент, за да го хвърля в размисли и тъга....

Фоксе, дори в статията ясно пише че данните са неофициални а предполагаеми. И да ще наглеем разбира се, защото инфото е за конкретни периоди а не като цяло. Две сърца и титлата певица на годината са допринесли за повече продажби на Мистерия. Дано някога излязат подробни статистики но и да не излязат аз си мисля че големите хитове на Кама в онзи период са и донесли такива продажби а не самата Кама като име. Тогава хитовете продаваха чалгата. Не се обръщаше такова внимание кой ги пее и продажбите не идваха само от малките деца а от зрели хора, които са се кефили на песните без значение коя ги пее. След 2001 Пайнер промени бизнеса с тв планета и започна да си налага изпълнителите като имена. Само Глория нямаше нужда. Знаеха я и малки и големи. И слушащи чалга и неслушащи.

image.png

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Фокси, бързо кажи защо Преси разби плановете на Пайнер да я сменят и игнорират след 2-3 години на върха, ала Ивана :Vishenka_05: :3fdb8960598fa63e:

image.png.e4d79a7858ccaaecb16208cc241a64fe.png

Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история.

Сподели в други сайтове

Фокси, бързо кажи защо Преси разби плановете на Пайнер да я сменят и игнорират след 2-3 години на върха, ала Ивана :Vishenka_05: :3fdb8960598fa63e:
Оф, разкарай се с тази скучната!

Говорим за легенди! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Оф, разкарай се с тази скучната!

Говорим за легенди! :gun_bandana:

Скучни са тези, които от 10 години НЕ са топ! :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Фоксе, дори в статията ясно пише че данните са неофициални а предполагаеми. И да ще наглеем разбира се, защото инфото е за конкретни периоди а не като цяло. Две сърца и титлата певица на годината са допринесли за повече продажби на Мистерия. Дано някога излязат подробни статистики но и да не излязат аз си мисля че големите хитове на Кама в онзи период са и донесли такива продажби а не самата Кама като име. Тогава хитовете продаваха чалгата. Не се обръщаше такова внимание кой ги пее и продажбите не идваха само от малките деца а от зрели хора, които са се кефили на песните без значение коя ги пее. След 2001 Пайнер промени бизнеса с тв планета и започна да си налага изпълнителите като имена. Само Глория нямаше нужда. Знаеха я и малки и големи. И слушащи чалга и неслушащи.

Не са предполагаеми. 100 пъти ти казах, че до началото на 2004 година всеки изпълнител е получавал всеки месец справка, за продадените негови неща. Тази справка е една за цялата фирма и всеки знае колко е продадено за месеца в цялата компания. Към тази работа има справка и за участията. Всеки знае кой и колко има, колко оборот е направил и сам може да сметне къде се намира в сравнение с колегите. Ти да не мислиш, че Кама е толкова проста да опява за тия неща 15 години, а да няма доказателства? А за Глория е показателно как телевизията и турнето промениха из корен статута и, който така мощно раздуваха. Казвал съм ви, че в Димитровград бяха толкова захлюпени, че лятно турне`2004 трябваше да се казва "Глория и приятели".

Преси е много специален изпълнител. С нея можеха да си запълват липсата на кастинги за таланти 10 години.

Сподели в други сайтове

Скучни са тези, които от 10 години НЕ са топ! :gun_bandana:
Очевидно още не си на себе си, след новината за бебето!

Вместо да се радваш и да честитиш на Пепа, че най-после ще свърши нещо смислено в живота си... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Очевидно още не си на себе си, след новината за бебето!

Вместо да се радваш и да честитиш на Пепа, че най-после ще свърши нещо смислено в живота си... :mf_surrender:

Досега е вършила много смислени неща - например да интигрантства и да подлива вода на колежки :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Казвал съм ви, че в Димитровград бяха толкова захлюпени, че лятно турне`2004 трябваше да се казва "Глория и приятели".
Да, лелка не беше съгласна да бъде една от многото "приятели" и отказа! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Досега е вършила много смислени неща - например да интигрантства и да подлива вода на колежки :Vishenka_05:
Свърши и ти нещо смислено и се подготви психически да оцениш "Първа шпага" по достойнство!

Сподели в други сайтове

Да, лелка не беше съгласна да бъде една от многото "приятели" и отказа! :3fdb8960598fa63e:

Неееее, не е това. Казаха на Ивана, че ще пее преди Глория. Така го решили. А тя бе действащата "Певица на годината". И Ивана е темерут, не само Глория. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Свърши и ти нещо смислено и се подготви психически да оцениш "Първа шпага" по достойнство!

Нарочно си избрала нея, за да има ниски оценки .. да беше сложила "Не и утре" :gun_bandana:

Сподели в други сайтове

Неееее, не е това. Казаха на Ивана, че ще пее преди Глория. Така го решили. А тя бе действащата "Певица на годината". И Ивана е темерут, не само Глория. :1000 (29):

На Мура Мега пя преди нея, а беше безапелационен №1 тогава.

Сподели в други сайтове

Нарочно си избрала нея, за да има ниски оценки .. да беше сложила "Не и утре" :gun_bandana:

Ако някъде трябва да се цака Преслава се обадете. Ще участвам.... :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ясен Дараков нещо се е объркал с инфото... :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Ясен Дараков нещо се е объркал с инфото... :3fdb8960598fa63e:

Не е той, това го знам от Кама. Следващата година офертата пък към Глория бе същата. Ивана ни е №1, ти пееш преди нея и драмата бе налице....

На Мура Мега пя преди нея, а беше безапелационен №1 тогава.

Ааааааа, тогава Ивана с удоволствие я пусна, за да и натрие носа. Това е ясно, но за 2004 и 2005 те това дето ви казах бе причината....

Сподели в други сайтове

Янева, какво мислиш за тази прекрасна песен в изпълнение на НЕЛИ? :Vishenka_05:

Жалко, че има клип .. щеше да има 6.00 в Нереализираните :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Онова за "дебела свиня" не вметна ли? :1000 (1):

Не, никога не е вметвала нищо за Ивана. Ако мислиш, че от това ще излезе нещо си се заблудила. Не килограмите на Ивана са проблема, а полягването и пред Пайнер за договор. Всички пропищяха тогава, но само на Глория и на Кама им стискаше да не преподписват и да си запазят договорите. Мисля, че това е най-сериозното доказателство какви имана и какви звезди са Камелия и Глория.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...