SG Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Dim4ou не е ново име, той също беше от мачкащите през 2012 ("Баш майсторска"). Да, само него го знам от преди. Аз визирах като цяло първите места. Сред тях, между другото, се вписва и Аднан- не знам дали някой, който не е чалгар би го знаел кой е, както чалгарите не знаем рапърите. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Пускам "Планета" - "По дяволите Рая". Пускам HD - "Твое копие". Yaneva, хакна ли ме? :feminist_en: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 По-голяма мегазвезда от Преслава няма в този жанр и ти го знаеш отлично. Азис е поне 5 пъти ПО от Преслава. Стига сме се правили, че го няма... Деса има 10 фена, които пишете постоянно, Преслава има 3 активнопишещи. :1000 (29): Ся и аз, ако почна като Таня - на всеки кръгъл час да поствам в темата за Преслава, за седмица ще ви минем. Форумът отдавна не е критерий за каквато и да било и слава богу! Активните Пресови сте повече като цяло. То си личи и в анкети. Десовите сме на периоди. Сега влизам почти всеки ден, но до преди 2 месеца влизах веднъж в месеца. А и ние имаме доста материал за обсъждане като цяло. Разбира се, че темите не са критерий извън форума за нищо... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Пускам "Планета" - "По дяволите Рая". Пускам HD - "Твое копие". Yaneva, хакна ли ме? :feminist_en: Днес Ивана е навсякъде, виж и форума! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Топ 20 изпълнители за месец март: 1. Dim4ou 2. Mom4eto 3. Adnan Beats 4. Kapo Verde 5. Emporio Zorani 6. Азис 7. Фики 8. Криско 9. Анелия 10. Преслава 11. Боро 1 12. Алисия 13. Теди Александрова 14. Емануела 15. 100 кила 16. Галин 17. Галена 18. Pavell & Venci Venc 19. Деси Слава 20. Тони Стораро 12/20 изобщо не е зле. Да не говорим, че всички в топ 5, без Димчо да кажем, са някакви временни явления, които за мое щастие, не съм чувал през живота си. Аднан Бийтс далеч не е в чалгата. Той се изявява и в двата жанра... Няма как да знаем дали ще са временни явления. От 5-6 месеца не излизат от топ 20... Вие сте чалгари. Нормално да не ги знаете. А ти си още по особено пропит от попфолка... Но децата ги слушат Днес две деца в автобуса София-Плевен се питаха каква музика слушат. Стигнаха до консенсус, че слушат и чалга но бг рап повече. Ние тук одъртехме )) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Преслинца, понеже вашата боровинка, която, макар и да не е обсебена от Преслава, ми оправи настроението с поста си за Планета и леля ми, няма да сложа "Първа шпага" в моята тема! Какво да ви правя... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Ако си бях в България, сигурно щях да ги знам тези "артисти" и "творенията" им. Но като им гледам имената и обложките на клиповете, се радвам, че не ги. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Преслинца, понеже вашата боровинка, която, макар и да не е обсебена от Преслава, ми оправи настроението с поста си за Планета и леля ми, няма да сложа "Първа шпага" в моята тема! Какво да ви правя... :1000 (29): Сложи "не казвай ще се върна утре, безкрайно дълго е товааа" Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Сложи "не казвай ще се върна утре, безкрайно дълго е товааа" Тя не е толкова нереализирана! Чакам Стереото, аз вече му пратих песента и инфото! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 ЗЛАТО Линк с такава статия за Деса кога? п.п. Сега ще видите как страхливият шуменски клюкар ще се изнесе като посран.... Този дует така и не видя бял свят. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 1:38 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 1:38 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): А-у, има нужда от запълване на околоочните бръчки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DrAkO Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Искам да те забравя, СГ! Много е красива тук, ако пееше и на живо - всичко щеше да е чук! Тя пяла ли е някъде на живо? Разбира се - тя е единствената, която може да изнесе концерт на спирка облечена в анцуг и палто, при това и да пее на живо! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Хайде, Преслита! Отивайте в "Нереализираните"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Уникално яка беше Сашето- първата ми любимка. Да рекламирам един скандален за времето си проект, който навярно не се помни към днешна дата, но аз като малко дете полудявах по него, въпреки че въобще не е за деца. Не мога да повярвам каква доминация наблюдаваме на не толкова известни имена. Манията по новите рапъри явно е доста голяма щом са изместили дори и Криско, който ако не се лъжа преди това беше на 1-во място. И какво излиза? Като изключим не толкова известните имена, от истинските звезди най-напред е Азис без нови песни? Боже, тая песен на Сашка я помня, а не съм я слушал 22-3 години сигурно! Даваха я редовно по Топ Фолк по Нова... А мислех, че помня само Левовете и Очи в очи. Сега от любопитство покрай заглавието пуснах да чуя за ко иде реч и веднага си запях припева. Промили са ни мозъка от малки А ги излъчваха веднъж седмично по половин час. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 1:38 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Грее! Жива и здрава да е. Изглежда супер щастлива - заслужава го. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Разбира се - тя е единствената, която може да изнесе концерт на спирка облечена в анцуг и палто, при това и да пее на живо! Хахахахаах, по анцуг. Велика е. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Боже, тая песен на Сашка я помня, а не съм я слушал 22-3 години сигурно! Даваха я редовно по Топ Фолк по Нова... А мислех, че помня само Левовете и Очи в очи. Сега от любопитство покрай заглавието пуснах да чуя за ко иде реч и веднага си запях припева. Промили са ни мозъка от малки А ги излъчваха веднъж седмично по половин час. Даааа Топ Фолк! Голямо въртене на Сашето беше. Аз си имах този клип и на една видео касета и от там също го гледах. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 1:38 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Нещо е ядосала Кирчо Чалъков, в последно време я гримира потресаващо. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Нещо е ядосала Кирчо Чалъков, в последно време я гримира потресаващо. :1000 (29): Коментирай реакцията - "Ма може ма разбира се" Направи физиономия ала "нежен рекет" с веждата Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Нещо е ядосала Кирчо Чалъков, в последно време я гримира потресаващо. :1000 (29): Те нали се бяха карали на наградите, на които тя взе "Певица на 2014-та", той я изгонил от гримьорната с думите "К§рво, марш" Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 1 милион за тази песен само от едно клипче (а колко бяха изтрити). После ми спорете, че Преслава не си беше лидерка до 2012 някъде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Коментирай реакцията - "Ма може ма разбира се" Направи физиономия ала "нежен рекет" с веждата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Коментирай реакцията - "Ма може ма разбира се" Направи физиономия ала "нежен рекет" с веждата Много е сладка :1000 (29): Те нали се бяха карали на наградите, на които тя взе "Певица на 2014-та", той я изгонил от гримьорната с думите "К§рво, марш" Не знам, не знам, но продължава да работи само с него, то май само тя и Галена му останаха верни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Много е сладка :1000 (29): Не знам, не знам, но продължава да работи само с него, то май само тя и Галена му останаха верни. Имаше един период с Цеци Андреев, който я правеше далеч по-добре! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари