Senhor Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Коментирайте, че май съм Преславов. Брой слушания на чалгаджийки от началото на годината: Преслава - 83 Галена - 62 Анелия - 59 Деси Слава - 42 Глория - 38 Ивана - 37 Емилия - 36 Емануела - 34 Яница - 30 Ивена - 24 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Имаше един период с Цеци Андреев, който я правеше далеч по-добре! Според мен заради Алисия спря да ходи при него, иначе съм съгласна, той е по-модерно мислещ, но пък тя си е традиционалистка в грима и си иска черните очи и нищо друго. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Сиана (поп-фолк певицата) да вземе да й напише още един текст, този е чук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Тия двете утайки-Аднан и Димчоу пускат през седмица нова песен сигурно,нормално да са по-нагоре в класациите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Коментирайте, че май съм Преславов. Брой слушания на чалгаджийки от началото на годината: Преслава - 79 Галена - 58 Анелия - 55 Деси Слава - 41 Ивана - 36 Глория - 36 Емилия - 35 Емануела - 32 Яница - 30 Ивена - 23 Щом Ваня ти е в топ 5, тази вечер няма да се скарам с теб! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Сиана (поп-фолк певицата) да вземе да й напише още един текст, този е чук! На мен пък оригиналът ми харесва много повече. Това ми беше любимата песен много дълго време, хората знаеха, че винаги с нея трябва да ме поздравяват. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Щом Ваня ти е в топ 5, тази вечер няма да се скарам с теб! О, просто все още тази година не съм попаднал в ежегодния Ванча-маратон, затова е едва пета. Тогава ще ми се качи на първо със сигурност. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Наскоро качиха "Тук ли си" на Анелия в Spotify и има малка промяна. В началото (0:13), където казва "като във Маями/Мегами/Медами", в оригинала гласът ѝ е смъкнат с една октава, а в Spotify е нормален. Аз лично исках така да бъде и оригиналът. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 О, просто все още тази година не съм попаднал в ежегодния Ванча-маратон, затова е едва пета. Тогава ще ми се качи на първо със сигурност. По-бързичко влизай! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Коментирайте, че май съм Преславов. Брой слушания на чалгаджийки от началото на годината: Преслава - 83 Галена - 62 Анелия - 59 Деси Слава - 42 Глория - 38 Ивана - 37 Емилия - 36 Емануела - 34 Яница - 30 Ивена - 24 Видял си светлината. Няма лошо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Наскоро качиха "Тук ли си" на Анелия в Spotify и има малка промяна. В началото (0:13), където казва "като във Маями/Мегами/Медами", в оригинала гласът ѝ е смъкнат с една октава, а в Spotify е нормален. Аз лично исках така да бъде и оригиналът. В оригинала е заместено с мъжки глас, казваш "във Маями", в Спотифай си пее тя "във Мегами" - или има и трета версия? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 В оригинала е заместено с мъжки глас, казваш "във Маями", в Спотифай си пее тя "във Мегами" - или има и трета версия? В ютюб аз го чувам "като със Маями", което е глупаво, значи е "във Маями", но като се вслушах в спотифай, чувам "във Медами", но пък първото за което се сетих беше Мегами (клуб) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 На мен пък оригиналът ми харесва много повече. Това ми беше любимата песен много дълго време, хората знаеха, че винаги с нея трябва да ме поздравяват. :1000 (29): Това е оригиналът, имаше един Октомврийски брой на "Нов Фолк" от 2010, където говори за песен "Моят случай" по текст на Сиана и музика на Даниел Ганев и след месец се появи "Мръсно и полека" в Folk Collection 6. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 2 Report Share Публикувано Април 2 Това е оригиналът, имаше един Октомврийски брой на "Нов Фолк", където говори за песен "Моят случай" по текст на Сиана и музика на Даниел Ганев и след месец се появи "Мръсно и полека" в Folk Collection 6. Да де, но все пак "Мръсно и полека" беше официално реализираната. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Що е така замряло тука? Екстра asylum ли трябва да ви раздвижва? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Мисля че и на Ани Хоанг песента На сантиметри в платените сайтове звучи по различен начин! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
norton737 Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Мисля че и на Ани Хоанг песента На сантиметри в платените сайтове звучи по различен начин! Да. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Коментирайте, че май съм Преславов. Брой слушания на чалгаджийки от началото на годината: Преслава - 83 Галена - 62 Анелия - 59 Деси Слава - 42 Глория - 38 Ивана - 37 Емилия - 36 Емануела - 34 Яница - 30 Ивена - 24 Не за пръв път правиш впечатление на един много объркан фолк фен. Аз за няколко години така и не разбрах фен на Емануела ли си, на Галена ли си, на Преслава ли си... А сега даде заявка и за Ивана :1000 (29): Прекалил си с Яница и Ивена Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Не за пръв път правиш впечатление на един много объркан фолк фен. Аз за няколко години така и не разбрах фен на Емануела ли си, на Галена ли си, на Преслава ли си... А сега даде заявка и за Ивана :1000 (29): Прекалил си с Яница и Ивена Много пъти съм казвал, че аз съм фен на песни, а не на изпълнители. Може към някои да имам симпатии към някои, но това невинаги значи, че ги слушам най-много. Затова и ми е по-лесно да съм безпристрастен и като цяло да не участвам в тези фен войни. Ивена яко я въртя последната седмица, ”Номер две” и ”Без гаранция” са ми най-слушаните песни. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Ако си бях в България, сигурно щях да ги знам тези "артисти" и "творенията" им. Но като им гледам имената и обложките на клиповете, се радвам, че не ги. Не ме разбирай погрешно. Самия аз не им се кефя, но им наблюдавам прогреса. А и това са момчета, които са започнали със съвсем аматорски проекти като мастеринг и клипове, спонсорирани буквално от самите тях и почти всичко си правят сами и това заслужава признание. Не са като новите чалгарки - с богати любовници и спонсори и пак напъните им на са напразни. А и факта, че такива непознати лица са преди топ имена от чалгата, означава , че бг рапа си увеличава аудиторията с всеки изминал ден. Тия двете утайки-Аднан и Димчоу пускат през седмица нова песен сигурно,нормално да са по-нагоре в класациите. Аднан не пуска песни през седмица. Просто и от двата жанра го канят в проекти, за да вдигне левела на изпълнителите им... И го прави успешно. Бийтовете му са доста хитови. И мен ме дразни. Но и този пич започва нещата си за удоволствие от Америка, а 2 години по късно, превзема буквално музикалните жанрове. Но и неговото време ще мине и ще досади както става с този тип фийт изпълнители... Димчо пък си е топ име от 7 години. Димчо и Фо са доста по добри разпъри от комерсиалните и прехвалени Килата и Криско... Много пъти съм казвал, че аз съм фен на песни, а не на изпълнители. Може към някои да имам симпатии към някои, но това невинаги значи, че ги слушам най-много. Затова и ми е по-лесно да съм безпристрастен и като цяло да не участвам в тези фен войни. Ивена яко я въртя последната седмица, ”Номер две” и ”Без гаранция” са ми най-слушаните песни. О тези песни са топ. Не само от репертоара на Ивена, а едни от най добрите от Оцко изобщо. Няма да забравя как Алисия, Емануела, Джордан и Ивена смазваха с хитове пайнерките в онзи период. И за пръв път се усети доминация от ФЕН над Планета. Добре, че бяха Андреа и Елена да отсрамват положението в Пайнер... Нищо, че после други се биха за наградите... Помня, че влизах специалн0 в рама в онези години, за да пиша за обрата в клубовете, дори в класациите на Сигнал успяха да надвият конкуренцията. Само пак в Рама агитките спореха и омаловажаваха този факт. Но после като Андреа отмъкна Оцко и го предостави на тепсия на Пайнера, разбраха точно каква сила е Оцко. Измъкна сума и Пайнерки от калта, че и направи страхотни проекти на таман изгряващи като Галин и вечно прогресиращи като Яница... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Райна с 12 концерта в Америка, а Галена само с 3. Защо така? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Райна с 12 концерта в Америка, а Галена само с 3. Защо така? Коя е Райна ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Райна с 12 концерта в Америка, а Галена само с 3. Защо така? Защото много често подценяваните имена се оказват най-интересни. Феновете на Райна трябва отново да се насъберете и да се надигнете тук. В последните години продукцията ѝ е на ниво, което много малко от ТОП имената имат. Хубави, разнообразни парчета, последното от които успешно, в комбинация с фолклорен мега хит, какъвто само Деса и евентуално Преса от вървежните биха могли да направят. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 КРАЛИЦА ПЕТРА С ЖИВО ИЗПЪЛНЕНИЕ ПРЕЗ 2001 - БОГИНЯ, ТЕРМИНАТОРКА Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pinkprincess Публикувано Април 3 Report Share Публикувано Април 3 Райна с 12 концерта в Америка, а Галена само с 3. Защо така? Защото през 2016 имаше 10 успешни концерта, а преди 4 месеца, когато беше на круиза, и организираха още 3 концерта около него. Тази пролет още 3. Нека й е зле. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари