Slavi Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Слави, музиката ли е на Десислава? Да, но по голяма загуба е Подлудяваш ме. Сигурен хит. И двете Василка си ги е просила и Дес му ги е подарила Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Аааа, баладата е много по-добра! Много е различна. Циганката знае какво да си изпроси. А онази мекошавата нали не може да отказва... Щеше да ми е интересно да чуя тази песен в нейно изпълнение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
foxy_vd Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Деса композитор? Най-новия виц в Рамания. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Деса композитор? Най-новия виц в Рамания. :1000 (29): Не композитор, а автор на музиката. Композиторите разбират от ноти, а авторите като Деси Слава просто чувстват музиката в себе си и я изливат в творчество. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Не композитор, а автор на музиката. Композиторите разбират от ноти, а авторите като Деси Слава просто чувстват музиката в себе си и я изливат в творчество. Сам каза, че е крала от гръцка песен. Да й имам и чувствата. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Сам каза, че е крала от гръцка песен. Да й имам и чувствата. Не съм го казал аз. Има някакъв семпъл, да, но не във всички песни е така. Десислава е участвала в създаването на изключително много песни, доста от които хитове. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 -A., Искам специално ТИ да коментираш звуците и подвикванията на тази богиня в клипа: 2:05 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Сам каза, че е крала от гръцка песен. Да й имам и чувствата. В далечната 99 да. Но от тогава измина много време. Тя се намери отдавна. Правят го топ авторите. И тогава е било така. Крали са без да плащат права... За 20 години аз знам за 2 песни от които е взаимствала мелодия. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 В далечната 99 да. Но от тогава измина много време. Тя се намери отдавна. Правят го топ авторите. И тогава е било така. Крали са без да плащат права... За 20 години аз знам за 2 песни от които е взаимствала мелодия. Кои? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 -A., Искам специално ТИ да коментираш звуците и подвикванията на тази богиня в клипа: 2:05 Жестока! Не харесвам особено Петра, но винаги пъшка по концерти - икона. Сигурно Ивана се е вдъхновила от нея в ''Точка 18''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Жестока! Не харесвам особено Петра, но винаги пъшка по концерти - икона. Сигурно Ивана се е вдъхновила от нея в ''Точка 18''. Мисля, че Пепи има огромен потенциал за Брадъра Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Мисля, че Пепи има огромен потенциал за Брадъра Да, тя май беше харесала първото участие на Лухче там. Уви според мен тази година избранницата трябва да е просякинята и апетитна хапка на поп-фолка - Силвия! Какво мислиш за думите по адрес на Галена ? Ще ти ги цитирам защото знам, че ще се изкефиш: Разкажете какво се случва между Вас и Галена... Нямам идея защо Галенчето е решила да изплагиатства героинята на песента ми, при положение, че 4 месеца преди това публично обявих, че имам песен След 12, която ще даде заглавие на деветия ми самостоятелен албум. Мисля, че е въпрос на морал, но аз не й се сърдя. Тя води по-интензивен начин на живот от мен. Заглавието на песента много й подхожда - всички знаем какво прави тя след 12... И какво прави тя след 12? Ами пее, разбира се. Вие какво си помислихте?! Имали ли сте проблеми с Галена преди това да се случи? Нямам никакви допирни точки с въпросната госпожица, а проблеми още по-малко. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Да, тя май беше харесала първото участие на Лухче там. Уви според мен тази година избранницата трябва да е просякинята и апетитна хапка на поп-фолка - Силвия! Какво мислиш за думите по адрес на Галена ? Ще ти ги цитирам защото знам, че ще се изкефиш: Разкажете какво се случва между Вас и Галена... Нямам идея защо Галенчето е решила да изплагиатства героинята на песента ми, при положение, че 4 месеца преди това публично обявих, че имам песен След 12, която ще даде заглавие на деветия ми самостоятелен албум. Мисля, че е въпрос на морал, но аз не й се сърдя. Тя води по-интензивен начин на живот от мен. Заглавието на песента много й подхожда - всички знаем какво прави тя след 12... И какво прави тя след 12? Ами пее, разбира се. Вие какво си помислихте?! Имали ли сте проблеми с Галена преди това да се случи? Нямам никакви допирни точки с въпросната госпожица, а проблеми още по-малко. Тази личност ми е неприятна - и в ментален, и във визуален аспект. Сериозно е мръднала. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Нямате ли подозрението, че Анелия купува гледания за "Зоопарк"? Минаха само 20 дни, а песента вече клони към 5 млн. гледания. И това на фона на все по-слаб трафик за всички останали изпълнители в попфолка. Намирисва ми нещо.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Тази личност ми е неприятна - и в ментален, и във визуален аспект. Сериозно е мръднала. А дали маслинката зелена Соня не би скандализирала ? И тя преди години крещеше в публиката на Иванина ''кучка''. :1000 (29): Обаче ти най-много в къщата искаш Даниела - усещам го. Какво ли прави тази жена ? Май се беше хванала с фоклорен изпълнител. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 А дали маслинката зелена Соня не би скандализирала ? И тя преди години крещеше в публиката на Иванина ''кучка''. :1000 (29): Обаче ти най-много в къщата искаш Даниела - усещам го. Какво ли прави тази жена ? Май се беше хванала с фоклорен изпълнител. Мисля, че е учителка по музика в Благоевград. Но не е достатъчно скандална да провокира скандали. Точно Петрис е за това предаване - мъжа й знае много пикантерии за фолк средите, П. ежеминутно ще скандализира с разкрития зрителите и съквартирантите! Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Мисля, че е учителка по музика в Благоевград. Но не е достатъчно скандална да провокира скандали. Точно Петрис е за това предаване - мъжа й знае много пикантерии за фолк средите, П. ежеминутно ще скандализира с разкрития зрителите и съквартирантите! Да, Сашо наскоро постваше неща и му прочетох всички интервюта на този човек. Той даже и книга е писал. Дано Петра не потвърди историята с Ивана и Митко Пайнера в един черен мерцедес, че тогава ще съжаляваш за участието. Мисля следващите три изпълнителки за топ албум да са: Преслава, Камелия и Десислава. Оцени подобаващо ''Не съм ангел''. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Тая година е ред на Ванча за къщата, да си демонстрира новата фигура. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 В далечната 99 да. Но от тогава измина много време. Тя се намери отдавна. Правят го топ авторите. И тогава е било така. Крали са без да плащат права... За 20 години аз знам за 2 песни от които е взаимствала мелодия. Това не я прави по-малко крадла. А през последните 10 години кое си е измислила тя? Една Теди Александрова остана да отстрамва жанра, като истЕнски творец! Тая година е ред на Ванча за къщата, да си демонстрира новата фигура. Искам като Луна Президент да дефилира по бански на басейна. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Магда също трябва да влезе. Първия ден от притеснение ще се напие и пак ще имаме нови лафове. ''Как кой, кога ? Изненадите не спират'' е паметно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Магда също трябва да влезе. Първия ден от притеснение ще се напие и пак ще имаме нови лафове. ''Как кой, кога ? Изненадите не спират'' е паметно. Тя беше казала преди година, че имала покана Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Това не я прави по-малко крадла. А през последните 10 години кое си е измислила тя? Една Теди Александрова остана да отстрамва жанра, като истЕнски творец! Искам като Луна Президент да дефилира по бански на басейна. Участвала е в създаването на повечето си песни от новата ера в Пайнер. Предишните не ми се изреждат, сега на прима виста се сещам за "Грим по дланите", там даже и текста е изцяло нейн. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Най-гледани песни - Март Нечалга песни в топ 20 има на 4-то, 7-мо, 11-то, 15-то, 16-то, 18-то и 20-то място. Кончината на жанра отново се отлага, изглежда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Най-гледани песни - Март Нечалга песни в топ 20 има на 4-то, 7-мо, 11-то, 15-то, 16-то, 18-то и 20-то място. Кончината на жанра отново се отлага, изглежда. Е, какво стана? Нали някой (ти или Слави) беше пуснал класация за най-гледани изпълнители, мисля, и бяхме направо у киреча. Сега се оказва, че чалгата е лидер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари