Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Най-гледани песни - Март

Нечалга песни в топ 20 има на 4-то, 7-мо, 11-то, 15-то, 16-то, 18-то и 20-то място. Кончината на жанра отново се отлага, изглежда.

Така значи... Чалгата мачка с истински успешни песни, а накрая попа и рапа окупират класацията за Артисти заради сумати feat-ове. :1000 (29):

Анелия в ТОП 5 без дори да е участвала през целия месец... Някой тук беше попитал дали са й реални гледанията- според мен са, парчето несъмнено е най-големият хит, който е излизал тази година, от всички жанрове.

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Голяма скука в тая чалга. Чакам Галена да предложи нещо ново за слушане вече. Доколкото разбрах каза за новата песен, че никой нямал да бъде разочарован, да видим...

Сподели в други сайтове

Преси е с най-гледаната женска песен за Март. Кралица!

Като гледам Анелия е била на по-малко от 40k гледания разстояние от това да я измести. :1000 (29): Ако я беше пуснала предния ден щеше тя да е 3, каква терминаторка. :helpsmilie:

Но браво и на Преслава, изненадан съм, че интересът към не особено интересното й предложение се е пренесъл и в този месец. Име си е, несъмнено.

Голяма скука в тая чалга. Чакам Галена да предложи нещо ново за слушане вече. Доколкото разбрах каза за новата песен, че никой нямал да бъде разочарован, да видим...

Ако наистина отиде в компанията на Криско всички ще са разочаровани, защото гледанията на всичко предишно ще изчезнат на мига. :1000 (29):

Сподели в други сайтове

Ако наистина отиде в компанията на Криско всички ще са разочаровани, защото гледанията на всичко предишно ще изчезнат на мига. :1000 (29):

От миналата седмица

http://planeta.tv/news/view/Galena-Kolkoto...ilni-shte-budem

“14 години в музикална компания “Пайнер“. Една сбъдната мечта, едно усещане, че си успял, че вярваш в себе си и в това, което си направил. Благодаря на фирма “Пайнер“, на целия екип, който толкова години стои зад мен, на всички мои колеги! Работим заедно и вървим ръка за ръка“, споделя певицата ексклузивно пред камерата на телевизия “Планета“ и предаването “Бащино огнище“.

Сподели в други сайтове

Има си хас да излезе и да каже, че песента й няма да се хареса от никого :mf_surrender:

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Съмнява ме Галена да ходи при Криско. Това пък от къде се е чуло?

Криско в интервю каза, че най-голямата звезда в българската музика в момента е новото лице на лейбъла му. Интервюто беше постнато от ICEberg.

Сподели в други сайтове

От миналата седмица

http://planeta.tv/news/view/Galena-Kolkoto...ilni-shte-budem

”14 години в музикална компания ”Пайнер”. Една сбъдната мечта, едно усещане, че си успял, че вярваш в себе си и в това, което си направил. Благодаря на фирма ”Пайнер”, на целия екип, който толкова години стои зад мен, на всички мои колеги! Работим заедно и вървим ръка за ръка”, споделя певицата ексклузивно пред камерата на телевизия ”Планета” и предаването ”Бащино огнище”.

Ще се радвам да остане в компанията, но нищо не се знае. :D

Съмнява ме Галена да ходи при Криско. Това пък от къде се е чуло?

Криско сам намекна индиректно, че ще продуцира вече известен поп-фолк изпълнител. Е, каза 'друг жанр', но за компания за комерсиални изпълнители надали става въпрос за опера или хеви метъл. :1000 (29):

Някой тези дни го беше потвърдил и тук. Мисля, че Айсберга, който понякога дава истинско инфо, но пък понякога си измисля.

Сподели в други сайтове

Дуета на Криско не е ли със Слави ?

Той мисля, че говореше за два различни случая- ново поп-фолк име в компанията и отделно дует с най-голямата българска звезда евър (аз си мислех Лили Иванова или Азис, но може би трябваше да се сетя за Слави).

Сподели в други сайтове

Криско в интервю каза, че най-голямата звезда в българската музика в момента е новото лице на лейбъла му. Интервюто беше постнато от ICEberg.

Сега щял да пуска дует със Слави, но това за Галена не го знаех.

Ще съм изненадан ако и тя се разкара от Пайнера..

Сподели в други сайтове

Той мисля, че говореше за два различни случая- ново поп-фолк име в компанията и отделно дует с най-голямата българска звезда евър (аз си мислех Лили Иванова или Азис, но може би трябваше да се сетя за Слави).

Не е споменавал "поп фолк име"

Казва: "Съвсем друг стил, няма нищо общо с попа и r&b"

Сподели в други сайтове

Не е споменавал "поп фолк име"

Казва: "Съвсем друг стил, няма нищо общо с попа и r&b"

Ами да, но то се подразбира, че не е опера, метъл или джаз... :1000 (29): Но може и да е решил още на ранен етап от компанията да направи своите Трио Сопрано, кой знае. :1000 (29):

За мен това ще е супер грешна постъпка от страна на Галена, ако наистина е тя. Първо, милионите й ще изчезнат и второ, не знам колко дълго би могла да е интересна в компания, която ще си е основно за поп и ар енд би. В Пайнер поне си е сред най-големите в своя жанр.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...