Cally-Pressyfan' Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Напротив, блести - даже Люба Кулезич и Росен Петров го признаха! А и Ваня поне отваря книги, за да заучава фрази. А Преси освен с връзките с мутрите, побоищата, наркотиците и трабанта на баща си, с който да се прави на скромна и незабравила откъде е тръгнала, с друго не е интересна! Интересна е с интригите с колежки и просенето на бисове по концерти. Трябва Вани също да пробва някой път да стои две минути на сцената и да чака, раздавайки въздушни целувки във всички посоки Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Интересна е с интригите с колежки и просенето на бисове по концерти. Трябва Вани също да пробва някой път да стои две минути на сцената и да чака, раздавайки въздушни целувки във всички посоки Няма нужда, тя веднага чува скандиране на името си и желанието за "още" от публиката! :1000 (30): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Гадният аранжимент прецака тази яка песен да се популяризира! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Да спрат да я аранжират Стояна и Румен - винаги звучат еднакво и мазно. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Гадният аранжимент прецака тази яка песен да се популяризира! Нищо,важното е,че дори зарибих майка ми с нея. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Да спрат да я аранжират Стояна и Румен - винаги звучат еднакво и мазно. Стояна е направила прекрасни песни като "Не искам да знаеш" и "Дърво без корен", а Румен - "Ало, мамо". По-скоро Ваня никакво внимание не обръща на аранжимента, в "Твое копие" пак е много зле положението. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Стояна е направила прекрасни песни като "Не искам да знаеш" и "Дърво без корен", а Румен - "Ало, мамо". По-скоро Ваня никакво внимание не обръща на аранжимента, в "Твое копие" пак е много зле положението. Не отричам, но и често се чува просто едно "дрънчене", което прави цялата картина някак постна и мазна. При "Ще ти взема всичките пари" също не ми харесва аранжимента, можеше да стане по-голям хит с по-ударни отсвири. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Не отричам, но и често се чува просто едно "дрънчене", което прави цялата картина някак постна и мазна. При "Ще ти взема всичките пари" също не ми харесва аранжимента, можеше да стане по-голям хит с по-ударни отсвири. Да, аранжиментите са слаба работа при лелка и си е прецакала доста потенциални хитове с тях. Например "Ти си най-най", трябваше да е по-ударна, както и "Пий едно". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Очаквам тема началото на Яница, също и отделни теми за всеки период от кариерата й, да ги обсъдим все пак. Силни години, по-слаби...Топ албум... Трябва да се направят същите теми и за Деси Слава, Анелия, Джена, Галена, Преслава, Андреа, Емилия и т.н. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Очаквам тема началото на Яница, също и отделни теми за всеки период от кариерата й, да ги обсъдим все пак. Силни години, по-слаби...Топ албум... Трябва да се направят същите теми и за Деси Слава, Анелия, Джена, Галена, Преслава, Андреа, Емилия и т.н. Прави хайде. 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Очаквам тема началото на Яница, също и отделни теми за всеки период от кариерата й, да ги обсъдим все пак. Силни години, по-слаби...Топ албум... Трябва да се направят същите теми и за Преслава, Андреа, Емилия и т.н. Тия пък кои са? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Тия пък кои са? Не знам, не знам...Очаквам да бъда запознат обстойно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Очаквам тема началото на Яница, също и отделни теми за всеки период от кариерата й, да ги обсъдим все пак. Силни години, по-слаби...Топ албум... Трябва да се направят същите теми и за Деси Слава, Анелия, Джена, Галена, Преслава, Андреа, Емилия и т.н. Тя Яница си има тема ама никой не се сеща да пише в нея а уж много я харесват тук! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Тя Яница си има тема ама никой не се сеща да пише в нея а уж много я харесват тук! Какво има да се пише за Янче? За началото не става, защото за маса народ тя е стартирала с "Всичко чуждо". Освен, че е странно защо е разкикерила късите си крака на подписа на А? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Dominatora Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Цветелина Янева да пуска дуета че ми е скука нещо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 ТОП! Видеоклип на 2004 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Да имаш всяка година по един дует с актуално име, с който да избуташ сезона, не е малко, я не се прави! И чак да е внимавала да не се натрапва - не, просто е доста тъпичка и няма какво толкова да каже в интервюта! А в Биг брадър беше жив зян, в "Капки"-те и на финал не се класира... Луна-Президент счупи психиката на Преса в Брадъра. Сигурно още се буди от кошмари толбухинската... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Най-големият поп-фолк хит за 2018 засега! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Най-големият поп-фолк хит за 2018 засега! Единствената чалга, на която виждам live-ове в коли и дискотеки и споделяния във фейса, от началото на годината досега. И не само от върли чалгари. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 https://trud.bg/%D0%BF%D0%B5%D1%82%D1%8F-%D...BB%D0%B0%D0%B2/ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 ТОП! Видеоклип на 2004 Когато Мария все още пускаше хубави песни.. Сега дори не искам да я коментирам. И тогава не ми беше любимка, но сега съвсем Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Единствената чалга, на която виждам live-ове в коли и дискотеки и споделяния във фейса, от началото на годината досега. И не само от върли чалгари. Доста слаба година се очертава за чалгата! Към топ 5 на хитовете бих добавил и "Аз измръзнах" ,"Нотариално заверен" ,"Обратно в играта" и "#ПростоШоу", защото се развиваше в този период. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Явно само мен ме дразни "Зоопарк" :1000 (29): Има още много време от тази година, ще чуем и други хитове. А чакаме и албуми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 ТОП! Видеоклип на 2004 Не и според хората. :1000 (29): Най-големият поп-фолк хит за 2018 засега! Абсолютно! Дори и хора, които не са върли фенове на чалгата ми казват, че това е хита. Анелия уцели, добро начало на годината. Явно е решила да се стегне след предишната, браво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари