asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Защо? Аз си спомням как обожавах да пея "шоколади - бонбони шарени" като малка! Първата чалга, която помня, е "Жица, жица", заиграх кючек пред телевизора - "Топ фолк" по Нова. Гледахме го няколко пъти с баба ми, после дълги години нямах поглед над чалгата, но помнех доста песни Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Първата чалга, която помня, е "Жица, жица", заиграх кючек пред телевизора - "Топ фолк" по Нова. Гледахме го няколко пъти с баба ми, после дълги години нямах поглед над чалгата, но помнех доста песни Да, аз имах касетката "Кралица съм аз" на Тонито, вътре я имаше "Жица, жица - пълна паница, жица, жица - златна жълтица"... :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 820K в първите 24 часа за Криско и Слави! Слави прави песента. Не ти ли харесва? За тебе ставам звяр одма, хапя като кобра и на себе си не мога да помогнаааа.. :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Да, аз имах касетката "Кралица съм аз" на Тонито, вътре я имаше "Жица, жица - пълна паница, жица, жица - златна жълтица"... :1000 (29): Много са подходящи за деца - жици, бонбони, банани... Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 820K в първите 24 часа за Криско и Слави! Слави прави песента. Мега яката Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Много са подходящи за деца - жици, бонбони, банани... Три кила банани, мене ми се яде, мале, мале... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Не ти ли харесва? За тебе ставам звяр одма, хапя като кобра и на себе си не мога да помогнаааа.. :1000 (6): Днес сякаш леко почна да ме зарибява. Но е главно заради Слави. На мен почти всички песни на Криско ми звучат като една и съща. И се чудя, ако е такъв фурор, защо никой не ти я е лайкнал във фейса? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Днес сякаш леко почна да ме зарибява. Но е главно заради Слави. На мен почти всички песни на Криско ми звучат като една и съща. И се чудя, ако е такъв фурор, защо никой не ти я е лайкнал във фейса? И аз това си мислех днес,или не са я видяли, или просто са смотани. Сега ще я изтрия и ще пусна пак. Аз да ти призная ли че на Джулката и мен почна леко да ме кефи :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Май ще има бойкот. Преси е уникално красива Ако имат евентуален дует/ft не вярвам да качат снимка сега,а преди премиерата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pacho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Азис с концерт в Бургас - 7 билета е продал. :1000 (19): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Азис с концерт в Бургас - 7 билета е продал. :1000 (19): Боже господи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Азис с концерт в Бургас - 7 билета е продал. :1000 (19): Може да пита Глория как си пълни залите Кога са пуснати билетите в продажба? Има много време до тогава, според мен ще ги продаде. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 1 милион гледания за ден! RIP Chalga Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Очаквам Преслава скоро да скандализира. Всички знаем каква е и не мисля, че ще се остави ей така. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Рени: ''Плака съм'' е продала над 5 милиона копия в България и вече е със сертификат 5xPlatinium. Гордея се, че съм първата поп-фолк певица с подобно постижение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Очаквам Преслава скоро да скандализира. Всички знаем каква е и не мисля, че ще се остави ей така. Е нали скандализира с последния провал? Уж много гледания навъртя за 24 часа, ма после нищо. Пък и не забравяй, че 1) тряя да пести за бебето, та пари да фърля за нови песни, клипове няма смисъл и 2) щяла да излиза в майчинство, за кога и защо да скандализира тепърва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Е нали скандализира с последния провал? Уж много гледания навъртя за 24 часа, ма после нищо. Пък и не забравяй, че 1) тряя да пести за бебето, та пари да фърля за нови песни, клипове няма смисъл и 2) щяла да излиза в майчинство, за кога и защо да скандализира тепърва. Видях на корицата на Уикенд или Шоу, че нейничкият измамил две баби, като им взел апартаментите и после ги продал. Може още да се опаричат до окончателното обебване Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Е нали скандализира с последния провал? Уж много гледания навъртя за 24 часа, ма после нищо. Пък и не забравяй, че 1) тряя да пести за бебето, та пари да фърля за нови песни, клипове няма смисъл и 2) щяла да излиза в майчинство, за кога и защо да скандализира тепърва. Омг .. тя в продължение на 13 години имаше по 150-200, а в най-силните години и повече, ОФИЦИАЛНО регламентирани участия, при хонорар от порядъка на 5000-8000 лв. .. отдава е станала милионерка и даже да спре да пее, ще има пари за тва дете докато завърши гимназия А и за другото - нали това е целта точно, като е в майчинство да не се усети липсата й. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Омг .. тя в продължение на 13 години имаше по 150-200, а в най-силните години и повече, ОФИЦИАЛНО регламентирани участия, при хонорар от порядъка на 5000-8000 лв. .. отдава е станала милионерка и даже да спре да пее, ще има пари за тва дете докато завърши гимназия А и за другото - нали това е целта точно, като е в майчинство да не се усети липсата й. Ама ние искаме да усетим липсата й Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Видях на корицата на Уикенд или Шоу, че нейничкият измамил две баби, като им взел апартаментите и после ги продал. Може още да се опаричат до окончателното обебване Не го вярвам, щото имам съмнения, че му стига капацитета за такава схема. По скоро е елементарен бияч и подставено лице. За сметка на това мернах из клюкарниците, че Преса се нанесла у тях заедно с майка си, и им вгорчавал живота и на двамата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Ама ние искаме да усетим липсата й Никой не те кара насила да я слушаш или да се интересуваш от нея? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари