Yaneva Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Тя вече ми прави психопортрети и заключения. :1000 (29): Говори за състоянието на мозъчната ми дейност. :1000 (29): :helpsmilie: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 @CallyPressyfan, кога ще скандализираш с анкета за любима песен на Преслава през нейния връх ? От 2005 до 2013-2014 ли мислиш да е анкетата ? пс Гласувайте за Албумите на Ивана. Следващите изпълнителки са Камелия и ДесиСлава. Ако желаете и Рени ще включим. Невероятната Силвия също. Те дори имат албум с Деси и чичо Минчо. да да направо от 2000 до 2020 !! с НОВАТА ТИ Преслава приключи с лидерството Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Денис скандализира с песни в темата си Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Кога направи 15 години и тя... Няма ли да пусне песен за годишнината? Да се надяваме. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Да се надяваме. :1000 (29): Дано не си останеш с надеждата все пак :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Денис скандализира с песни в темата си Да, ама не гласуват активно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
HIT Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Не знам как не й писна от чупки, стойки, фотошопи и отбелязвания на световни марки в инстаграм. Не разбирам с каква цел го прави, от 20 снимки в инста една й е нормална, на някаква звезда ли си играе само тя си знае. п.п. Сега гледах едно интервю на Криско, каза, че прави песни само за певиците с най-много пари. Смятайте колко са броили Галена и Мария :1000 (29): Питаха го само за пари ли направи песните на Галена и Мария, а той казва не за пари, а за супер много пари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Не знам как не й писна от чупки, стойки, фотошопи и отбелязвания на световни марки в инстаграм. Не разбирам с каква цел го прави, от 20 снимки в инста една й е нормална, на някаква звезда ли си играе само тя си знае. Каква звезда, тя няма песен от 4 месеца и хората я забравиха. Смятай ако направи по-дълга пауза. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Каква звезда, тя няма песен от 4 месеца и хората я забравиха. Смятай ако направи по-дълга пауза. И защо решихте че са я забравили хората? :1000 (29): Спокойно, ще ви припомни коя я щом е така Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Не знам как не й писна от чупки, стойки, фотошопи и отбелязвания на световни марки в инстаграм. Не разбирам с каква цел го прави, от 20 снимки в инста една й е нормална, на някаква звезда ли си играе само тя си знае. +1 Аз отдавна питам същото. И тази снимка какво трябва да означава, нека ме светне някой? Така чества денешния велик празник или? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 +1 Аз отдавна питам същото. И тази снимка какво трябва да означава, нека ме светне някой? Така чества денешния велик празник или? Не! Показва КЛАСА И СТИЛ Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Не! Показва КЛАСА И СТИЛ С вино за 10 лева, голяма класа, голям стил Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 С вино за 10 лева, голяма класа, голям стил Хората го наричат реклама, ако ти носи пари, другото няма значение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Хората го наричат реклама, ако ти носи пари, другото няма значение. Що не рекламира нещо добро, като е толкова стилна и класна дама? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Що не рекламира нещо добро, като е толкова стилна и класна дама? Като няма в какво друго във виното ли се хванахте? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Като няма в какво друго във виното ли се хванахте? :1000 (29): Ми аз лично в лице не смея да я погледна. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Хората го наричат реклама, ако ти носи пари, другото няма значение.Класна и стилна дама пък прави всичко за някой лев? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Ми аз лично в лице не смея да я погледна. :1000 (29): :1000 (29): Страх те е че ще влюбиш в нея ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 :1000 (29): :1000 (29): Страх те е че ще влюбиш в нея ли? Имам фобия от пришити лица. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Имам фобия от пришити лица. Не се прави, знам че я харесваш. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ICEberg Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 2010 - Галена на промоцията на "Направи ме богат", много преди Криско да стане КРИСКО 2012 - "Сега правя едно такова парче за една от най-известните фолк певици - в топ 3 е, от най-големите. Пак казвам, че няма да е по никакъв начин попфолк, а ще е поп с дъбстеп, с всякакви неща. Много ще е интересно да видим такъв изпълнител в коренно различна светлина. Пак е един вид нов експеримент, поне досега не съм го тествал това нещо" - обясни Криско" Рапарът Криско е поредният, който отсвири фолк певицата Андреа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 2010 - Галена на промоцията на "Направи ме богат", много преди Криско да стане КРИСКО 2012 - "Сега правя едно такова парче за една от най-известните фолк певици - в топ 3 е, от най-големите. Пак казвам, че няма да е по никакъв начин попфолк, а ще е поп с дъбстеп, с всякакви неща. Много ще е интересно да видим такъв изпълнител в коренно различна светлина. Пак е един вид нов експеримент, поне досега не съм го тествал това нещо" - обясни Криско" Рапарът Криско е поредният, който отсвири фолк певицата Андреа. По-добре да я отсвири, отколкото да и даде бози като тези на Мария, на Галена също не е нищо особено Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари