Сашо Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 ''Кажи и, че съм ти сестра'' е жестока! Но ''На кой е колата'' е една от най-ужасните и тракове. Какво мислиш за хита ''Монахини будни няма''? Обаче има и големи излагации. Не знам с какъв акъл преди години примерно е кръстил песен ''Умри''. Гнусно е. Иначе преди нивото му на песни (с изкл. на няколко песни) беше доста по-високо. Имаше излагации, да. Ама все пак да не забравяме, че търсеше все скандали, а тая Умри и тя е доста добра балада. Сега му слушам баладите- ми той почти няма лоша. И текстовете са доста добри. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Райна отишла при Митко и в този момент Димитричка била там да му пусне самостоятелната версия на този хит. Райна я харесала много и предложила да я направят заедно. Димитричка мигом звъннала на Ваня да напише нов текст. Неверояна история има този трак! Искам лятото да скандализира с нещо на ниво "Монахини будни няма". Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Имаше излагации, да. Ама все пак да не забравяме, че търсеше все скандали, а тая Умри и тя е доста добра балада. Сега му слушам баладите- ми той почти няма лоша. И текстовете са доста добри. Една от баладите му - ''Празнуваш ли сега'' дълго време държеше рекорда за песен задържала се на първо място в класацията когато радиото беше наистина институция. Ако не се лъжа цели 9 седмици. Винаги е мачкал. Неверояна история има този трак! Искам лятото да скандализира с нещо на ниво "Монахини будни няма". Последния хит от нейния връх. Да бее.. Аз искам нещо като ''Нежна полиция'', но ме съмнява да го пусне. Песента е на Биолчев а текста на Мариета. Да видим с к'во ще ни изненада. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Имаше излагации, да. Ама все пак да не забравяме, че търсеше все скандали, а тая Умри и тя е доста добра балада. Сега му слушам баладите- ми той почти няма лоша. И текстовете са доста добри. И тази е много добра. Няма друг глас като Азис Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Тази за мен му е най-добрата: Китари ли са, саксофони ли са в началото, като почва, направо ти бъркат в отверстието. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Т'ва било ли е хит ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Тази за мен му е най-добрата: Китари ли са, саксофони ли са в началото, като почва, направо ти бъркат в отверстието. Брутална! А клипа е скандален, едно време ме беше страх да го гледам Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Супер е тая песен, бях я забравил! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Брутална! А клипа е скандален, едно време ме беше страх да го гледам Нормално - ти си едно русо, невинно, неопетнено създание. Но в живота предстои да видиш още много неща.. Мина ли участието на Тереза? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Супер е тая песен, бях я забравил! Неслучайно ми е любимата на Азис. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Нормално - ти си едно русо, невинно, неопетнено създание. Но в живота предстои да видиш още много неща.. Мина ли участието на Тереза? Външния ми вид лъже, аз крия друга същност дълбоки в себе си :1000 (29): А иначе за участието на Тереза, натиснах нещо без да искам и то почна да се появява на стената ми, но не съм ходил. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Външния ми вид лъже, аз крия друга същност дълбоки в себе си :1000 (29): Поусетил съм. Но на онова клипче, дето честитите рождения ден на Лорена, ти си топа. Николет Лозанов защо не се е снимал, нали й е фен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Поусетил съм. Но на онова клипче, дето честитите рождения ден на Лорена, ти си топа. Николет Лозанов защо не се е снимал, нали й е фен? Не знам коя е тази личност. :1000 (29): Аз съм топа във всяко едно отношение. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Христос бил възкресъл! Жалко, че на нас грешниците никога няма да ни се случи. Дай му газ, леля Кехайовооо Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Т'ва било ли е хит ? Една от любимите ми балади на Азис. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Планета защо не искат да качат "Вярвай" на Анелия ? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Време е да покори Сърбия! В тоя клип изглежда доста добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Време е да покори Сърбия! В тоя клип изглежда доста добре. Кралица, императрица, Я-я-я-Яница :Vishenka_05: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 Азис е класа! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 8 Report Share Публикувано Април 8 2010 - Галена на промоцията на "Направи ме богат", много преди Криско да стане КРИСКО 2012 - "Сега правя едно такова парче за една от най-известните фолк певици - в топ 3 е, от най-големите. Пак казвам, че няма да е по никакъв начин попфолк, а ще е поп с дъбстеп, с всякакви неща. Много ще е интересно да видим такъв изпълнител в коренно различна светлина. Пак е един вид нов експеримент, поне досега не съм го тествал това нещо" - обясни Криско" Рапарът Криско е поредният, който отсвири фолк певицата Андреа. За това Криско й пробута някакъв откраднат припев от Веси Бонева Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Страхотно изпълнение! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucas Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Кама фалша няма място сред тези звезди. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Ergeni Публикувано Април 9 Report Share Публикувано Април 9 Мале, мале.. Кама пее доста зле . :mf_surrender: Не, че ме изненадва, ама все пак е ментор в това предаване. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари