Сашо Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не е голям, 450х450 е максималния размер. Да, видях. За това се поправих. Нека да й се наслаждават на тая прекрасница <3 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Коментирайте :Vishenka_05: Какво да коментираме. Всичко е ясно. Двете мадами не са доволни от развитието на последните си песни и залагат на стара, но доказана формула - дует + Кости + ненормално финансиране. Галена видя, че фурори прави с дуетите си, а не със самостоятелни парчета и след последните средно успешни парчета, които пусна, иска хит като Кой, В твоите очи или Пей сърце. Иначе преди години Кости даваше именно на нея най тъпите си песни. Андреа, Цура, Мара и Преслава получиха мегахитове, а песните на Галена от Кости не и ставаха мегахитове. Говоря за диджея ме издаде и Много ми отиваш. В онзи период към Кости очакванията бяха извънземни. Само с Галена и Траяна не му се получи. То с Галена му се получи де. Имаше сезнни хитчета, но по принцип Кости прави емблеми за певиците - Андреа с Неблагодарен , Дай ми вичко, дуетите им, Мара с Най добрия, Цура с Влез и За контакти. Дори и Преслава се завърна с мегахит от него - Как ти стои. После да не чувам, че на Галена от раз всичко и се получавало. Иначе с Хаваната и се получи накрая, но за мен дори и тя не е такава емблема, но тъй като за Галеновите и е един от най големите хитове, предполагам аз съм пропуснал нещо. какво друго има от Кости Галош освен трите споменати от мен? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Коя песен на Галена да избера срещу Преслава в темата ми? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Какво да коментираме. Всичко е ясно. Двете мадами не са доволни от развитието на последните си песни и залагат на стара, но доказана формула - дует + Кости + ненормално финансиране. Галена видя, че фурори прави с дуетите си, а не със самостоятелни парчета и след последните средно успешни парчета, които пусна, иска хит като Кой, В твоите очи или Пей сърце. Иначе преди години Кости даваше именно на нея най тъпите си песни. Андреа, Цура, Мара и Преслава получиха мегахитове, а песните на Галена от Кости не и ставаха мегахитове. Говоря за диджея ме издаде и Много ми отиваш. В онзи период към Кости очакванията бяха извънземни. Само с Галена и Траяна не му се получи. То с Галена му се получи де. Имаше сезнни хитчета, но по принцип Кости прави емблеми за певиците - Андреа с Неблагодарен , Дай ми вичко, дуетите им, Мара с Най добрия, Цура с Влез и За контакти. Дори и Преслава се завърна с мегахит от него - Как ти стои. После да не чувам, че на Галена от раз всичко и се получавало. Иначе с Хаваната и се получи накрая, но за мен дори и тя не е такава емблема, но тъй като за Галеновите и е един от най големите хитове, предполагам аз съм пропуснал нещо. какво друго има от Кости Галош освен трите споменати от мен? Една от малкото и слушаеми песни, най-вече заради музиката. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Коя песен на Галена да избера срещу Преслава в темата ми? Лъжец, Хормони или Да ти олекне. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Лъжец, Хормони или Да ти олекне. Чупката мислех, но добри предложения! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Коя песен на Галена да избера срещу Преслава в темата ми? Коя е песента на Преслава? Или поне кажи дали е преди 2010-та или след? Ако може да е някоя от по-старите. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Коя е песента на Преслава? Или поне кажи дали е преди 2010-та или след? Ако може да е някоя от по-старите. Преди 2010 е на Преси, а на Галена след 2012 за да бъде по-честно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Вижте каква статия е споделил Азис http://pik.bg/%D1%87%D0%B0%D0%BB%D0%B3%D0%...news741487.html :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Преси ще спи на открито https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5B5B8922 Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Все повече ми се струва, че Митко подготвя завръщане на наградите догодина. Голямото лансиране на Джулия дава резултат и тя е с един от хитовете на сезона. Емрах още в първата му песен го уреждат в дует с име като Емилия, ясно е че ще го налагат и него като Фики. Може би шефа най-накрая е осъзнал, че трябва и нови войници на фронта, това е добре. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Една от малкото и слушаеми песни, най-вече заради музиката. О забравих, че и Караваната е негова. За мен това и е най големия хит от Кости. Освен това песента се доказа в две лета. Тоест 2014-2015 е усетила най накрая вкуса на хитовете на КОСТИ. Преди това си е давала парите на вятъра... То всъщност Диджея и Много ми отиваш имаха и други версии или греша... И впоследствие Галена ги направи... За едната съм сигурен, че не е писана за Галена... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 какво друго има от Кости Галош освен трите споменати от мен? Нищо май. Диджея ме издаде, колкото и да ме дразнеше мен (особено с ремикса си), беше един големите хитове на лято 2011. "Много ми отиваш" беше най-слабата сред песните й от Кости, но и тя се звъртя в клубовете. Забрави се за отрицателно време обаче. Не знам какво да очаквам от Кости към днешна дата. Не съм чул нищо негово чалгарско, което да ми хареса от години. Дано Галена да изиска и изтиска максимума от него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Все повече ми се струва, че Митко подготвя завръщане на наградите догодина. Голямото лансиране на Джулия дава резултат и тя е с един от хитовете на сезона. Емрах още в първата му песен го уреждат в дует с име като Емилия, ясно е че ще го налагат и него като Фики. Може би шефа най-накрая е осъзнал, че трябва и нови войници на фронта, това е добре. Това го осъзна още преди 4-5 години, когато започна да лансира Галин и налапа Фикрет във фирмата си. Нали те бяха новите надежди на жанра. С Джулия се опитват вече трета година и досега без фийтове нещата циклиха. "Твоя бях" ще излезе най-големият й самостоятелен хит. Дано да й тръгне, щото вече се вижда тотално издишане на интереса към вече наложените имена. Да се чуди човек защо новото поколение избягва чалгата както Дявола тамян!? Широка Лъка и другите музикални училища спряха ли да произвеждат жадни за бърза слава селянки? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Born to Die Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Ужас, най-малко исках с Кости да се завъща Цветелина, още по-малко да си хабят втори дует с Галка с негова песен. Цура такива брутални проекти пусна преди да се оттегли и нямам търпение да я чуя, но сега малко ми падат очакванията. Особено след онази идиотщина от Мара направо да настръхнеш какво ще е... Иначе новото поколение умира по онези Скандау, Криско и всякакви такива псевдо-рапъри, пък на мен толкова да са ми смешни и противни, чеее... На Сашка Васева песента е по-смислена от онова "Гледай как се прави"... Но чалгата много пъти е доказвала, че като е най-отписвана, най-здраво им го натриса. Тъй че... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Това го осъзна още преди 4-5 години, когато започна да лансира Галин и налапа Фикрет във фирмата си. Нали те бяха новите надежди на жанра. С Джулия се опитват вече трета година и досега без фийтове нещата циклиха. "Твоя бях" ще излезе най-големият й самостоятелен хит. Дано да й тръгне, щото вече се вижда тотално издишане на интереса към вече наложените имена. Да се чуди човек защо новото поколение избягва чалгата както Дявола тамян!? Широка Лъка и другите музикални училища спряха ли да произвеждат жадни за бърза слава селянки? Коментирай факта, че Преси пак НЕ залязва Иначе цялото поколение Преслава-Галена-Анелия-Джена-Емилия беше актуално преди 5-10 години, а някои от тях и преди 15 ... и са втръснали до болка, отдавна още трябваше да се сменят, но като няма нови лица.. Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Коментирай факта, че Преси пак НЕ залязва Иначе цялото поколение Преслава-Галена-Анелия-Джена-Емилия беше актуално преди 5-10 години, а някои от тях и преди 15 ... и са втръснали до болка, отдавна още трябваше да се сменят, но като няма нови лица.. Не залязва, но е глупава. Аман от тая схема "песен на всеки 3 месеца". Да ходи да си ражда, да подбира подходящи песни и като е готова да се завърне, да удари мощно, както правят световните звезди. На мен изобщо не ми липсва, и вълнението ми не е същото преди пускането на нова песен, просто поредната.. Непонятно е защо младите таланти не искат да се занимават с чалга. То точно сега е момента някоя 18-19 годишна с хубав глас да удари и да се роди нова голяма звезда. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Преси ще спи на открито https://scontent-sof1-1.xx.fbcdn.net/v/t1.0...amp;oe=5B5B8922 Сладурана Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Не залязва, но е глупава. Аман от тая схема "песен на всеки 3 месеца". Да ходи да си ражда, да подбира подходящи песни и като е готова да се завърне, да удари мощно, както правят световните звезди. На мен изобщо не ми липсва, и вълнението ми не е същото преди пускането на нова песен, просто поредната.. +1 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Много готини снимки си прави Преси. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 По онова време го беше осъзнал еднократно, и то само за един пол изпълнители. :1000 (29): Жени иначе не е налагал особено след Цветелина Янева и преди Джулия. Минаваха и заминаваха всякакви с потенциал, ама... Ето тази щеше да е тотална лидерка ако я бях развили, помня как още като изгря много хора взеха да я наричат 'новата Преслава'... Аз самият я познавам лично и знам, че имаше хъс момичето, но... чичо Митко я буташе към спонсори, вместо той самия да направи нещо по въпроса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 По онова време го беше осъзнал еднократно, и то само за един пол изпълнители. :1000 (29): Жени иначе не е налагал особено след Цветелина Янева и преди Джулия. Минаваха и заминаваха всякакви с потенциал, ама... Ето тази щеше да е тотална лидерка ако я бях развили, помня как още като изгря много хора взеха да я наричат 'новата Преслава'... Аз самият я познавам лично и знам, че имаше хъс момичето, но... чичо Митко я буташе към спонсори, вместо той самия да направи нещо по въпроса. Мария Петрова се опитаха да наложат, ама не стана. Крисия Д. също. Само в Нона Йотова им е спасението! Тази Соня не е с пленителна визия - прилича на бедно момче от народа, което се занимава с копане. Какво ще рече "буташе към спонсори"? Директно й е казал да си намери богат любовник? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 По онова време го беше осъзнал еднократно, и то само за един пол изпълнители. :1000 (29): Жени иначе не е налагал особено след Цветелина Янева и преди Джулия. Минаваха и заминаваха всякакви с потенциал, ама... Ето тази щеше да е тотална лидерка ако я бях развили, помня как още като изгря много хора взеха да я наричат 'новата Преслава'... Аз самият я познавам лично и знам, че имаше хъс момичето, но... чичо Митко я буташе към спонсори, вместо той самия да направи нещо по въпроса. Нужно ли е да казваме кой наложи тази схема със спонсорите? И кой я продължи? На чичака ще му се наложи да си припомни как да бъде продуцент или да назначи хора, които да се занимават с това ала Токича, ако иска да продължи да има успех. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Приликата между Камелия, в онзи период, и Марица Родригес е зашеметяваща: Тая ми мяза по-скоро на Магда. Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Cally-Pressyfan' Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Мария Петрова се опитаха да наложат, ама не стана. Крисия Д. също. Само в Нона Йотова им е спасението! Тази Соня не е с пленителна визия - прилича на бедно момче от народа, което се занимава с копане. Какво ще рече "буташе към спонсори"? Директно й е казал да си намери богат любовник? П. в "Нежен рекет" изглеждаше още по-бедна Пиян изпрати ми цветя, на всички разкажи че съм твоята история. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари