Jump to content

Поп фолк скандали

Препоръчани коментари

Според мен Митко само чака моментът, в който ще може удобно да върне наградите без пак Преслава и Галена да се избиват за тях. Точно сега е удобният момент- Галена донякъде вече сама си се е отказала от тези награди, а Преслава покрай бременността тази година няма да може да му е най-голямата златна кокошка. Сега е моментът да се налагат нови имена и за момента си имаме Джулия и Емрах. Трябват още много усилия докато се наложат като някакви лидери, но според мен натам ще отидат нещата. При Фики си личеше още от дуета с Галена, при брат му още от дуета с Емилия. А и той самият го беше казал в чат, както някой спомена- дойде неговият ред.

Иначе и аз предпочитам най-много наградите, които са за целия жанр. Емилия Стоянова имаше идеалната възможност да си издигне още повече сайта като се възползва от дупката на Пайнер по отношение на такива церемонии, но явно няма достатъчно средства жената. Вече дори не ги вика в студиото да им дава статуетки...

В грешен филм си. Към изпълнителите в попфолка няма интерес освен на ниво "слушам ги докато пия". Хората не се интересуват като преди от тях, дори им се дразнят. Едно време имаше интерес към фолка и изпълнителите му, пълни зали, турнета, можещи имена,поп песни за любов, ДОБРО живо пеене, а днес фолка е просто консуматорска помия, чиито текстове, музики и клипове са съобразени с клубните тенденции. Дори вече за маса не стават новите чалги. Буквално стават само за клуба да им се надъхвая докато си надрусан или пиян... Затова и наблюдаваме при повечето парчета забиване и замръзване на гледанията до няколко месеца, а някои сме ги гласяли за хит на годината... Затова и парчета като Как да изтрезнея, Ангелите, Шушана имат успех и бавно но славно трупат милион след милион. просто никой не се трогва вече и коя е певица на годината. дори и журналисти малко на последните им церемонии и концерти изобщо. За кого да ги правят тезу фиести от Пайнер. Пред кой точно да наложат Джулия. Децата са направили вече своя избор. Децата харесват друг тип маниер днес. Искат повече от пеене и сладко мигане с изкуствените мигли. Искат хищници по клипове. Дори и чалгарките последваха този стереотип наложен от вълната Гери-Никол/Дара/Тита. Но те са вече дърти и им писнало на българите да им гледат маймундвалъците. След концерти на чалгарките отзивите на нормалните хора не са много добри Плейбек, Цици, несигурно поведение на сцена дори от топ имена, изпълнители пълнеж, неподходящи хитове и репертоар за концерти...

Дори се наблюдават успехи при имена извън пайнер - Моето момче на онзи парцал Ева Марти, Инстаграм на Лоренцо е много сериозен хит , който задържа гледанията си повече, а не като Пайнерките - трупат премиерно и се сгромолясват. Как да не се съмнявам че купуват...

Та според мен никакви пайнерски награди няма да видиме. Нито му се дават пари на дядо ти Димитров, нито му се гледат сеири. Не е първа младост , за да си го причинява и целогодишно да го обработват във всеки момент селянките за наградите...

image.png

Сподели в други сайтове

• Отговори 5k
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Кои забравени от Бога песни на Софи Маринова - ако са някакви стари шлагери, напълно нормално, тя има доста вечни хитове. И ти тук ми говориш за цифри от порядъка на 3-6 млн, а аз ти говоря за цифрите на Фики от порядъка на 20 млн. като Вертолета и Боже, прости. Циганите в България не са повече от българите.

На прима виста се сещам за една ''Пустиня'' която наскоро ми излезе и имаше над 6 милиона. Изобщо не я знам тази песен - не мисля, че е от вечните и хитове.

Ами 3-6 милиона за песни които не познаваме. ''Ветролета'' и ''Боже прости'' доказаха какви хитове са с приеми на концертите.

2.jpg3.jpg8.jpg
Сподели в други сайтове

Нещо като при Яница/Теди А. Едната има 2 песни с над 20 млн. , а другата няма и една с 10 млн. , но натрупа по-голяма фенска маса и влиза в топ 10 по годишните класации. Галин обаче и с гледанията дръпна пред Фики в последните 2 години.

То и на Теда не й е чиста работата с тия песни според мен, а и според форумни специалисти по youtube, дето следят изкъсо нещата.

В крайна сметка всеки да вярва в, каквото му харесва.

Доказали сме че купуването на гледания съществува. Щом едни могат (и то някакви певици-беднячки), какво остава за богаташите!?

Сподели в други сайтове

Това, че Галин се късал от яд заради Емрах на ебавка ли го казвате? Това дете никога няма да има сензацията, истерията, феновете и хитовете които Галин направи, въпреки че вече се излага с песните си и поведението си.

Какво не харесваш в поведението на Галин?

Сподели в други сайтове

Какво не харесваш в поведението на Галин?

Прекалено изкуствен стана, самочувствието му порастна и така. Не беше онзи Галин, който почти всички харесвахме 2014 и 2015.

Сподели в други сайтове

На прима виста се сещам за една ''Пустиня'' която наскоро ми излезе и имаше над 6 милиона. Изобщо не я знам тази песен - не мисля, че е от вечните и хитове.

И аз не я знам. И не мога да намеря клипче на тая песен с 6 млн!? :scratch:

Сподели в други сайтове

Носят се слухове че е станал голяма надувка.

Ами то от толкова надуване като надуваема кукла, какъв да стане! :1000 (29):

Сподели в други сайтове

В грешен филм си. Към изпълнителите в попфолка няма интерес освен на ниво "слушам ги докато пия". Хората не се интересуват като преди от тях, дори им се дразнят. Едно време имаше интерес към фолка и изпълнителите му, пълни зали, турнета, можещи имена,поп песни за любов, ДОБРО живо пеене, а днес фолка е просто консуматорска помия, чиито текстове, музики и клипове са съобразени с клубните тенденции. Дори вече за маса не стават новите чалги. Буквално стават само за клуба да им се надъхвая докато си надрусан или пиян... Затова и наблюдаваме при повечето парчета забиване и замръзване на гледанията до няколко месеца, а някои сме ги гласяли за хит на годината... Затова и парчета като Как да изтрезнея, Ангелите, Шушана имат успех и бавно но славно трупат милион след милион. просто никой не се трогва вече и коя е певица на годината. дори и журналисти малко на последните им церемонии и концерти изобщо. За кого да ги правят тезу фиести от Пайнер. Пред кой точно да наложат Джулия. Децата са направили вече своя избор. Децата харесват друг тип маниер днес. Искат повече от пеене и сладко мигане с изкуствените мигли. Искат хищници по клипове. Дори и чалгарките последваха този стереотип наложен от вълната Гери-Никол/Дара/Тита. Но те са вече дърти и им писнало на българите да им гледат маймундвалъците. След концерти на чалгарките отзивите на нормалните хора не са много добри Плейбек, Цици, несигурно поведение на сцена дори от топ имена, изпълнители пълнеж, неподходящи хитове и репертоар за концерти...

Дори се наблюдават успехи при имена извън пайнер - Моето момче на онзи парцал Ева Марти, Инстаграм на Лоренцо е много сериозен хит , който задържа гледанията си повече, а не като Пайнерките - трупат премиерно и се сгромолясват. Как да не се съмнявам че купуват...

Та според мен никакви пайнерски награди няма да видиме. Нито му се дават пари на дядо ти Димитров, нито му се гледат сеири. Не е първа младост , за да си го причинява и целогодишно да го обработват във всеки момент селянките за наградите...

Съгласен съм с почти всичко казано. Чалгата и конкретно Пайнер са в дупка, но на мен все ми се струва, че това е временно и по някое време ще се излезе от нея и този жанр отново ще стане най-интересен. Поп-фолкът най-малкото провокира по-дълготраен интерес чрез някои парчета като изброението от теб, докато на попа почти всичко е за един сезон. Те вече съвсем не правят песни за душата като Как да изтрезнея, Ангелите и Шушана, а само разни тупалки за дискотеката, които отшумяват щом дойдат следващите. И откъм имена ги виждаме, че на 90% се сменят на всеки няколко години. Относителни са нещата, но според мен чалгата още има какво да покаже и на практика да докаже, че през цялото време си е оставала основната комерсиална музика на народа.

За наградите ще видим, времето ще покаже. Може и да му хрумне на Димитров, че иска да коронова нови звезди, знае ли човек... :D

Сподели в други сайтове

То много песни на Софка дето не знам се оказва, че имат милиони.

То тая песен ще се окаже, че е по-голям хит от "Две сърца" на Деси Слава. И двете са качени по едно и също време, неизвестната има 2 млн. повече. Тотален абсурд.

Сподели в други сайтове

Уникален мегахит! Вече знам какво ще се слуша в училище.

Можеш и да им пуснеш песен, която си изживявал:

И да направиш танца от 00:00 до 00:05 :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Това, че Галин се късал от яд заради Емрах на ебавка ли го казвате? Това дете никога няма да има сензацията, истерията, феновете и хитовете които Галин направи, въпреки че вече се излага с песните си и поведението си.

Естествено, ебавка е. Няма как Емрах, който се появи днес, скоро да засенчи Галин. Само се надявам Галин да се върне към фолк звученето, достатъчно песни има извън него.

Носят се слухове че е станал голяма надувка.

Това не е вярно, много си е земен даже.

Сподели в други сайтове

Кои забравени от Бога песни на Софи Маринова - ако са някакви стари шлагери, напълно нормално, тя има доста вечни хитове. И ти тук ми говориш за цифри от порядъка на 3-6 млн, а аз ти говоря за цифрите на Фики от порядъка на 20 млн. като Вертолета и Боже, прости. Циганите в България не са повече от българите.

Ама не си мислете, че българите не слушат Тони, Софка, Бонка, Наско Ментата, и всички можещи циганета. Напротив таргета над 30, които не бриши по клубовете на маса слуша точно тях. Има един таргет над 30 които обичат вечер да пийнат със салатката и да си пуснат хубава фолк музика с живи инструменти и пеене в песните, а не мънкане, рецетиране, рапиране. Дори баш феновете на фолка не слушат това, което излиза днес в канала на планета, а предпочитат ретро чалга, сръбско, Азис, Слави и Кукубенд, Тони, Софка, Сашо Джокера и сие... Замислете се, че големите имена в бранша вече не си знаят мястото... Дори и хората, които продължават да слушат фолк, не си пускат повечето от песните им. Дърти чанти правят продукция за 16 годишни, която върви основно по клубове и затова се наблюдават рядко големи хитове, които да се слушат поне година... Дори и ние заклетите чалгари все повече се разочароваме от всичко свързано с чалгата - концерти, нови проекти, едни и същи автори. Не е добре положението. Повечето чалгарки и за кръчмата не стават. Само по клипове са много отворени...

Но гледанията на песните от мангали не са само от цигани, по музикантски са, стават за маса. Смешно измежду такива песни, да пуснеш Гледай да не бъркаш или Просто шоу, които са с абсолютно тийнейджърски послания, но поднесени от лелки... Ето една Преслава с версия на Шушана ще задмине всичките си собтсвени хитове от последните 5 години. Срамота за жанра. Интерес има. Подходящи песни не. Емилия също с микса за маса ще задмине повечето си продукция . А с Тони Стораро направи най големия си хит от Смелите насам. Калифорния беше клубен хит, но дуета го слушат всички и то скоро и година ще направи. Просто Ганев трябва да усети тези настроения. Нещо започна да бърка и той посоката... Кавъри да правят, по добре ще е, имам чувството...Поне остават във времето...

мангалите предлагат истински фолк, а не модерни проекти. Пайнерките нямат баланс, не търсят новото , а искат да повторят своя или друг успех...

много са нещата

Той и Фики е нямал кой знае какъв успех като певец. Беше сензация покрай името на баща си, въртенето около топ имената тогава Преслава и Галена. Нямал е кой знае какви фенове, както баща си. И този ще е така. Ще е интерес 2-3 години и после ще опротивее. Няма истерия около тях и фенска любов, а само любопитсво, присмех... Но все пак са певци с добра техника, така че ще има хляб за тях - ако не по клубовете, то по сватбите и кръчмите, но дори и като гласове не са повече от баща си. Тонката впечатляваше едно време с глас, маниер на пеене, песни за драма и за маса - шарено творчество, музикант е човека. Тези двамата са объркани и не знаят кои искат да бъдат. Фики пак с последната си песен спря да се прави на тийн идол.. Само го подиграват заради такива проекти... Последното е по музикантско, по му отива като стил. А Галин си извуюва сам мястото, но той гони друг таргет и има много деца фенове. Фики не е виждал такава истерия 100 про...

image.png

Сподели в други сайтове

Как си обясняваш факта, че песента на Софи Маринова "Ранени", която тук днес чуваме за първи път, има повече гледания от "Две сърца", а са качени в една и съща година. Аз съм потресен.

Сподели в други сайтове

Наистина ли не знаете "Ранени"?

Една от малкото песни на Софка, които мога да слушам на рипийт. Беше в албума "Обичам" - "Многото на другите го давам, никога любов аз не предавам"... Текст на Годжи.

Сподели в други сайтове

Естествено, ебавка е. Няма как Емрах, който се появи днес, скоро да засенчи Галин. Само се надявам Галин да се върне към фолк звученето, достатъчно песни има извън него.

Няма да се връща към фолк звученето. И по-добре.

Той успя да изгради негов си стил, който е еквивалентен на този на Криско.

Усети се отдавна накъде духа вятъра и всякак се опита да се впише в редиците на бг поп изпълнителите. И му се получи.

tumblr_pmldddChYM1tdxyhao8_400.png
Сподели в други сайтове

Наистина ли не знаете "Ранени"?

Една от малкото песни на Софка, които мога да слушам на рипийт. Беше в албума "Обичам" - "Многото на другите го давам, никога любов аз не предавам"... Текст на Годжи.

По пиянски купони се слушат такива песни. Нормално е да има повече гледания от Деса. А ако включим и циганските, на които Деса никога не би прозвучала, учудващо е, че няма още повече гледания. Софка си е сила

Гърмеж!

image.jpeg.f4e0b042037ac6e3cf69046d2bdfaa66.jpeg

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...