Stela Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Чакам с нетърпение! Новата ми любимка,млада,руса,излъчваща секс ковра,подходяща заместителка на Андреа. И на мен ми е любимка. А Гери Никол не я понасам. Много ми е анти. Дара също харесвам. Анреа и Тита си приличат само по провокативност, но Титка сега е по-нашумяла, Андри нещо спи зимен сън още. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Много е хубаво вече откакто Дойката я няма.Стават много по-хубави дискусии,без интриги и обажданията му като черна станция. Всички трябва да благодарим на Янева,че го изгони! Много зло същество е тва. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 И на мен ми е любимка. А Гери Никол не я понасам. Много ми е анти. Дара също харесвам. Анреа и Тита си приличат само по провокативност, но Титка сега е по-нашумяла, Андри нещо спи зимен сън още. На мен Гери Никол ми харесва,защото е надута,харесвам такива жени.Една приятелка ми разправя как Гери Никол се била разкрещяла на някакви в един бар,защото й били седнали на мястото. Дара ми е супер противно същество,слава богу,че почна да залязва.Аз надежди към Андреа вече нямам,ще си остана със старите й песни,ще си я защитавам тук,но в сърцето ми вече е Тита. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 На мен Гери Никол ми харесва,защото е надута,харесвам такива жени.Една приятелка ми разправя как Гери Никол се била разкрещяла на някакви в един бар,защото й били седнали на мястото. Дара ми е супер противно същество,слава богу,че почна да залязва.Аз надежди към Андреа вече нямам,ще си остана със старите й песни,ще си я защитавам тук,но в сърцето ми вече е Тита. Нали имала записани песни Андреа и щеше да пуска нещо, защо да си остане със старите? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Нали имала записани песни Андреа и щеше да пуска нещо, защо да си остане със старите? Аз ще си остана със старите й любими песни.Сегашните й английски бълвочи не ги понасям. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 2 милиона И то направени за половин месец. Ако продължи така ще има към 3-4 за цял месец. Много се радвам за Джулия, крайно време беше за самостоятелен голям хит. Песента на Емилия и Емрах официално ме зариби! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Песента на Емилия и Емрах официално ме зариби! Добре, утре ще почерпя съседите с бонбони. Все пак е официално! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Добре, утре ще почерпя съседите с бонбони. Все пак е официално! Да почерпиш за разнообразието от хитове, което има напоследък в жанра. Джулия, Е&Е, Анелия, Галин... все различни едно от друго предложения, браво! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 И аз така го разбирам,но не знам дали лирическата героиня пее за устата и половия орган или за другите две дупки между краката. Очаквам следващата песен да е още по-скандална! Чак толкова детайлно не съм се замисляла Какво мислиш за коментара на Фънки относно Антилопа-та? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Много добро - "В Рамания ме джафка, пред мене - мравка" :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Аз ще си остана със старите й любими песни.Сегашните й английски бълвочи не ги понасям. Английските май само тя си ги понася. Някой тук беше казал, че има чалга песен, или се бъркам? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Чак толкова детайлно не съм се замисляла Какво мислиш за коментара на Фънки относно Антилопа-та? Отново псевдоморален.Всеки знае,че Фънки всяка вечер се чуди къде да се напие /предимно при Коцьо или в един гараж до тях/,така че не виждам защо постоянно чете морал.Но иначе прави забавни коментари.Не мога да търпя ръководителката на балета им,изключително грозно същество е.Крокодил! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Английските май само тя си ги понася. Някой тук беше казал, че има чалга песен, или се бъркам? Все още няма,сигурно ще започне да я подготвя след като излезе дуета с албанския манго.Но ще излезе най-вероятно в края на годината или догодина като я знам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Изтървал съм този път интригата. Какви ги е свършила Дойката. Той сигурно и роднините си плюе. И с такова задоволство обижда и хвърля целодневно етикети. Той участва във всяка една форумска сплетна, интрига, лъжа последната година в този форум. Такова нещо преди това не е било никога. Дори времето на оргиите на Глориеви бяха като детска песен пред присъствието на този индивид. И Сенуж се кротна откакто спря лошото въздействие около себе си. Дори някак му прощавам онази мерзост със снимките, която също тръгна месец преди това от Дукесата... От Тина и Гери Никол предпочитам Гери Никол. Създаде нова вълна. Дори и старите лелки от фолка и подражават. По забележима е от Тита и много по смела. Взе от Криско това, което може, а после качи левела. На Тита мисля, че Антилопата и беше върха. Гери Никол вече 3 години мачкоти. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Янева прави магии! И аз почнах много да слушам тея класики.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Целият форум трябва да съберем пари и да почерпим Янева за наша сметка на някое участие на Ивана за доброто дело. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Най-слушаните пайнерски песни, излезли през 2018: YOUTUBE: 1. Емануела "Нотариално заверен": 8 млн. 2. Фики "Аз измръзнах" 7 645 000 3. Анелия "Зоопарк": 5 777 000 4. Преслава "Обратно в играта" 4 950 000 5. Деси Слава и Джордан "Дали ще те оставя" 4 133 000 6. Галин "Тексас плейс" 3 392 000 Съпоставка с най-стриймвани в SPOTIFY: 1. Обратно в играта: 5 053 2. Нотариално заверен: 3 618 3. Зоопарк: 2 685 4 .Аз измръзнах: 2 433 5. Тексас плейс: 1 473 6. Дали ще те оставя: 1 130 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 ЯНЕВА е бижу за нашия форум. Освен това пред вдигна нивото на дискусиите, а и много добре провокира и третира паразитите Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Много стабилна песен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Изтървал съм този път интригата. Какви ги е свършила Дойката. Той сигурно и роднините си плюе. И с такова задоволство обижда и хвърля целодневно етикети. Той участва във всяка една форумска сплетна, интрига, лъжа последната година в този форум. Такова нещо преди това не е било никога. Дори времето на оргиите на Глориеви бяха като детска песен пред присъствието на този индивид. И Сенуж се кротна откакто спря лошото въздействие около себе си. Дори някак му прощавам онази мерзост със снимките, която също тръгна месец преди това от Дукесата... От Тина и Гери Никол предпочитам Гери Никол. Създаде нова вълна. Дори и старите лелки от фолка и подражават. По забележима е от Тита и много по смела. Взе от Криско това, което може, а после качи левела. На Тита мисля, че Антилопата и беше върха. Гери Никол вече 3 години мачкоти. Писал на Христина от някъв профил в ФБ, да я псува и обижда и да не ми се била натискала. Понеже видиш ли гласувала за мен във форумните награди за няква категория. Таа писал и да не се занимава с мен, че съм бил с зает с него. И някви заплахи. Чудехме се 2-3 месеца кой е и наскоро го разкрихме долното същество. Иначе, като написах, че имам съмнения между него и Сенуж, веднага ми прати това: Янева е уникална- да :* Много готин човек. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Писал на Христина от някъв профил в ФБ, да я псува и обижда и да не ми се била натискала. Понеже видиш ли гласувала за мен във форумните награди за няква категория. Таа писал и да не се занимава с мен, че съм бил с зает с него. И някви заплахи. Чудехме се 2-3 месеца кой е и наскоро го разкрихме долното същество. Иначе, като написах, че имам съмнения между него и Сенуж, веднага ми прати това: Аз не виждам каква изгода ще имам точно АЗ да пиша каквото и да е за ТЕБ на когото и да е :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Аз не виждам каква изгода ще имам точно АЗ да пиша каквото и да е за ТЕБ на когото и да е :1000 (29): Еми и той е нямал изгода, но е факт, че го е напаривл това. Каква полза е имал и от интригата със Слави? Каква полза си имал и ти? Нормално вие да сте заподозрени и ето, че съм излязъл прав. Бил е Докето. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Slavi Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Писал на Христина от някъв профил в ФБ, да я псува и обижда и да не ми се била натискала. Понеже видиш ли гласувала за мен във форумните награди за няква категория. Таа писал и да не се занимава с мен, че съм бил с зает с него. И някви заплахи. Чудехме се 2-3 месеца кой е и наскоро го разкрихме долното същество. Иначе, като написах, че имам съмнения между него и Сенуж, веднага ми прати това: Бахти лудите хора... Сигурно ни е сложили линкове към профилите ни във ФВ в Bookmarks... И не само нашите... Той и в чата на рама това правеше основно -разпитваше все за профилите във бф на потребители от форума и ги обиждаше, а другите му се радваха... Но всеки е бил опарен от лошотията му, а такива и в живота се отлъчват отвсчкъде...Колко болни хора има. То човек колкото и д е толерантен с хомосексуалните, такива направо могат да те отвратят... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Еми и той е нямал изгода, но е факт, че го е напаривл това. Каква полза е имал и от интригата със Слави? Каква полза си имал и ти? Нормално вие да сте заподозрени и ето, че съм излязъл прав. Бил е Докето. Не мога да отговарям за Дойчо и неговото мислене, само ще кажа, че той тълкува абсолютно всяко нещо в прекалено лично. Ползата ми, както и тази на Слави, е, че още оттеква този скандал, които е може би най-големият скандал във форума, за цялото му съществуване. Дойчо, както всеки друг мой ход - се опита да го изкопира, правейки някакви измишльотени теми за Хиксролф, но продължи да бъде втора цигулка това момче. На някои ни отива този тип на поведение, при него - изглежда евтино и с Илиянска жилка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Април 10 Report Share Публикувано Април 10 Бахти лудите хора... Сигурно ни е сложили линкове към профилите ни във ФВ в Bookmarks... И не само нашите... Той и в чата на рама това правеше основно -разпитваше все за профилите във бф на потребители от форума и ги обиждаше, а другите му се радваха... Но всеки е бил опарен от лошотията му, а такива и в живота се отлъчват отвсчкъде...Колко болни хора има. То човек колкото и д е толерантен с хомосексуалните, такива направо могат да те отвратят... Мен не ме слагай в кюпа, на мен ми бяха пратени и наречени, че са твои, моята грешка беше, че за миг не се усъмних в думите на Дойчо и ги изплясках тук в момент на афект, за което съжалявам. Не съм аз този, който ти преравяше профила във фейса и разпрати онази снимка, в която ти наподобяваше Тарзан, сочейки я за компромат. Блокирал съм те отдавна и съм приключил въпроса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари