Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Нагласена работа. Преди да се появи негледащата детето си, никой не се сещаше за бозите на Ивана. Анелия и Емилия са победители. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ееее, чак последно място ли?! Давайте Ранатидина и каквото още друго има! П.П. "Планета" пак са сбъркали - от 2009 е, не от 2010 Моя фаворит беше Гергана, аман! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Точно "Аз съм с теб" ако е боза, значи е много зле положението за теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Трябваше "Фалшива кожа" да спечели Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Трябваше "Фалшива кожа" да спечели Или тя или "Аз съм с теб", напълно адекватен избор. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Точно "Аз съм с теб" ако е боза, значи е много зле положението за теб. Не е боза, текстът е уникален, но е прав, че много малко хора се сещаха за песни на Ивана, особено песни отпреди 10 години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Моя фаворит беше Гергана, аман! Добре, че сме ние с теб, та да отсрамим форума с изискан вкус! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не е боза, текстът е уникален, но е прав, че много малко хора се сещаха за песни на Ивана, особено песни отпреди 10 години. И на мен не ми пука за Ивана и не я коментирам, но съм гласувал за тази песен, защото смятам, че е най-заслужила и не смятам, че е "нагласено". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Няма да се споменават повече форумци, тъй като има обидени, които могат навсякъде да бълват срещу теб, но ти за тях - с хумор, не... Направо на следващата категория за фолклор, след малко номинации и победител! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Добре, че сме ние с теб, та да отсрамим форума с изискан вкус! Абсолютно! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Или тя или "Аз съм с теб", напълно адекватен избор. Да, но на мен на Камелия ми харесва повече. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Venci Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Янева, нищо не казваш за визията на мегазвездата и новата й фигураа... има ли бедър, както искаше ти? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Не е боза, текстът е уникален, но е прав, че много малко хора се сещаха за песни на Ивана, особено песни отпреди 10 години. Очевидно 19 души са се сетили! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 И на мен не ми пука за Ивана и не я коментирам, но съм гласувал за тази песен, защото смятам, че е най-заслужила и не смятам, че е "нагласено". Добре, намали тона, ако обичаш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Да, но на мен на Камелия ми харесва повече. Ние не сме тук, за да мислим за това какво харесваш ти! На мен пък не ми харесва, че детето отново се споменава и съм наричана 'негледащата детето си" тук, макар, че уж ги предупреди... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Точно "Аз съм с теб" ако е боза, значи е много зле положението за теб. Теб кой те пита? Да не би Ивана да ти е дала автограф и сега и нея да харесваш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Янева, нищо не казваш за визията на мегазвездата и новата й фигураа... има ли бедър, както искаше ти? Не успях да я видя, ти ме пребори за букета! След като получи статуетката си, жената се прибра в гримьорната при Глория, недопускайки никого до себе си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Няма да се споменават повече форумци, тъй като има обидени, които могат навсякъде да бълват срещу теб, но ти за тях - с хумор, не... Направо на следващата категория за фолклор, след малко номинации и победител! Точно ти, дето вървиш да сереш подир задника на всеки, който ти обърне и буква внимание, не се обяснвай кой какво бълвал, че ставаш все повече за смях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Теб кой те пита? Да не би Ивана да ти е дала автограф и сега и нея да харесваш? Не ми се прави на оригинален и забавен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ние не сме тук, за да мислим за това какво харесваш ти! На мен пък не ми харесва, че детето отново се споменава и съм наричана 'негледащата детето си" тук, макар, че уж ги предупреди... Защо да не си кажа мнението, забраняваш ли ми? Като гледам всички коментират, така и аз! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не ми се прави на оригинален и забавен. Отвътре ми идва, не се правя! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ние не сме тук, за да мислим за това какво харесваш ти! На мен пък не ми харесва, че детето отново се споменава и съм наричана 'негледащата детето си" тук, макар, че уж ги предупреди... И както казах и в другата тема, е нормално да сме притеснени кой гледа детето - вече си 24 във форума, от които последните 4 - плъно нон стоп. За неговото добруване поне сме загрижени, щото сме добри души, нищо, че ти отново няма да го забележиш. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Защо да не си кажа мнението, забраняваш ли ми? Като гледам всички коментират, така и аз! По-важно е да обърнеш внимание на поста на Денис, за който споменах! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Отвътре ми идва, не се правя! Отвън ! П.с не е моя тая фейк премиерка :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 По-важно е да обърнеш внимание на поста на Денис, за който споменах! Обърнала съм вече! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.