Jump to content

Официална церемония - "Десетилетие RAMANIA"

Препоръчани коментари

• Отговори 659
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Gerganafen каза:
Ееее, чак последно място ли?! :girl_cry2: Давайте Ранатидина и каквото още друго има! :crybaby:

П.П. "Планета" пак са сбъркали - от 2009 е, не от 2010 :gun_bandana:

Моя фаворит беше Гергана, аман!

Сподели в други сайтове

Danger. каза:
Точно "Аз съм с теб" ако е боза, значи е много зле положението за теб.

Не е боза, текстът е уникален, но е прав, че много малко хора се сещаха за песни на Ивана, особено песни отпреди 10 години.

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
Не е боза, текстът е уникален, но е прав, че много малко хора се сещаха за песни на Ивана, особено песни отпреди 10 години.

И на мен не ми пука за Ивана и не я коментирам, но съм гласувал за тази песен, защото смятам, че е най-заслужила и не смятам, че е "нагласено".

Сподели в други сайтове

Няма да се споменават повече форумци, тъй като има обидени, които могат навсякъде да бълват срещу теб, но ти за тях - с хумор, не...

Направо на следващата категория за фолклор, след малко номинации и победител!

Сподели в други сайтове

Kondomcho каза:
Очевидно 19 души са се сетили! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Danger. каза:
И на мен не ми пука за Ивана и не я коментирам, но съм гласувал за тази песен, защото смятам, че е най-заслужила и не смятам, че е "нагласено".

Добре, намали тона, ако обичаш. :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Stela каза:
Да, но на мен на Камелия ми харесва повече.
Ние не сме тук, за да мислим за това какво харесваш ти!

На мен пък не ми харесва, че детето отново се споменава и съм наричана 'негледащата детето си" тук, макар, че уж ги предупреди... :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Ybiec na Lubov каза:
Янева, нищо не казваш за визията на мегазвездата и новата й фигураа... има ли бедър, както искаше ти?
Не успях да я видя, ти ме пребори за букета! :3fdb8960598fa63e:

След като получи статуетката си, жената се прибра в гримьорната при Глория, недопускайки никого до себе си.

Сподели в други сайтове

Yaneva каза:
Няма да се споменават повече форумци, тъй като има обидени, които могат навсякъде да бълват срещу теб, но ти за тях - с хумор, не...

Направо на следващата категория за фолклор, след малко номинации и победител!

Точно ти, дето вървиш да сереш подир задника на всеки, който ти обърне и буква внимание, не се обяснвай кой какво бълвал, че ставаш все повече за смях.

Сподели в други сайтове

Yaneva каза:

На мен пък не ми харесва, че детето отново се споменава и съм наричана 'негледащата детето си" тук, макар, че уж ги предупреди... :mf_surrender:

Защо да не си кажа мнението, забраняваш ли ми? Като гледам всички коментират, така и аз!

Сподели в други сайтове

Yaneva каза:

И както казах и в другата тема, е нормално да сме притеснени кой гледа детето - вече си 24 във форума, от които последните 4 - плъно нон стоп. За неговото добруване поне сме загрижени, щото сме добри души, нищо, че ти отново няма да го забележиш.

Сподели в други сайтове

Stela каза:
Защо да не си кажа мнението, забраняваш ли ми? Като гледам всички коментират, така и аз!
По-важно е да обърнеш внимание на поста на Денис, за който споменах!

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...