FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ако ще и да няма текст като последната на Есил Дюран,пак "Пробвай се" е много по-голям хит от Кой. 1 АПРИЛ Е ДРУГАТА СЕДМИЦА :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 НОМИНАЦИИ ЗА ПЕСЕН НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): "Безразличните" Невидимите Между другото какво е това недоволство (от редовните хейтърчета),че МСМ е мелодия на десетилетието като в пълния смисъл на думата е такава,хитова и не беше дочувана до момента , в който не излезе?Може би песента на Анелия "Аз и ти" само я предхожда,но двете песни нямат общо освен , че са с хаус звучене.МСМ все още прави фурор по дискотеките и концертите,така че е напълно заслужена. Хейтът по default само защото е на Преслава е смешен,отново. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Хахаха, спри да бълнуваш. На себе си ли говориш? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Анелия или Милко.. Ако е Галена, ще е незаслужено! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Която и от последните три спечели, ще е заслужено! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 НОМИНАЦИИ ЗА ПЕСЕН НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО: БОЖЕ МОЙ ?/! КАКВО ПРАВИ ПРЕСА ТУКА ?!?!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 БОЖЕ МОЙ ?/! КАКВО ПРАВИ ПРЕСА ТУКА ?!?!? Агитирах на ЛС да я включим! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Докрай! Песен на столетието на Пайнер!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Анелия или Милко.. Ако е Галена, ще е незаслужено! ЗАЩО ? ОЩЕ ПУСКАТ ПО КЛУБОВЕТЕ 'ПАК ЛИ' Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Докрай! Песен на столетието на Пайнер!!!! Май само ти со я слушаш у дома. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Между другото какво е това недоволство (от редовните хейтърчета),че МСМ е мелодия на десетилетието като в пълния смисъл на думата е такава,хитова и не беше дочувана до момента , в който не излезе?Може би песента на Анелия "Аз и ти" само я предхожда,но двете песни нямат общо освен , че са с хаус звучене. Именно - това не е попфолк песен, а хаус парче. И ще хейтим, колкото си искаме точно така, както ти една година хейтиш Галена на поразия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 НАПЪЛНО ЗАСЛУЖЕНО ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 НОМИНАЦИИ ЗА ПЕСЕН НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО: Трябва да е Милко, по заслуги. Реално тая песен я знаят всички и остана. Кръчмарска, некръчмарска - не е и мой тип песен, ама това е хитът. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Май само ти со я слушаш у дома. Да,както ти Кама. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Именно - това не е попфолк песен, а хаус парче. И ще хейтим, колкото си искаме точно така, както ти една година хейтиш Галена на поразия. Какво по-точно съм хейтила сега? Вие сте тези без грам обективност,полудели за награди.И коментарът ми не беше насочен към теб. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ей това е вечен хит! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Евала!!! :1000 (19): :1000 (19): :1000 (19): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Гласувайте за новото предложение! http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1872203 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 РЕЗУЛТАТИ: ПЕСЕН НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО" - Милко Калайджиев - 17 т. - Галена - 16 т. - Преслава - 12 т. - Джена - 9 т. - Анелия - 8 т. - Андреа - 7 т. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Какво по-точно съм хейтила сега? Вие сте тези без грам обективност,полудели за награди.И коментарът ми не беше насочен към теб. Преса взима незаслужени награди не Галена ! бутате я навсякъде ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Бравоооо, Рамания този път е доста обективна на тези награди! Деси с гордост предава короната за Песен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Напълно заслужено си е всичко до момента, даже и авторската мелодия на Преса. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 На косъм и тук да набутат мърдата Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.