Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Не я харесвам, но е бачкала като луда жената. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Очаквах Галя и Кама да отнесат най-много награди,все пак фенчетата им тук са най-фанатизираните.Слава богу,в реалния живот нещата стоят по друг начин. Ти реален живот имаш ли ? Нали беше някакъв фейк? Не спря да драпаш за внимание, сега доволнО ли си? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Аз нямам нужда от хапчета. Най-трудно изживях наградите Грами тази година, където Шитрън отнесе наградите на Гага и Кеша. После разбрах, че си е счупил ръката 😂😂😂 Е, него го ощетиха още при номинациите за най-главните награди и явно решиха, че трябва поне не-главните да му дадат. Преси поне спечели нещо за десетилетието и то при положение, че пикът й не беше в него и въобще не се е старала колкото главната си конкурентка. Това пак си е нещо хубаво. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ти реален живот имаш ли ? Нали беше някакъв фейк? Не спря да драпаш за внимание, сега доволнО ли си? Имам да,за разлика от теб,който не излиза от темата за Камелия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не я харесвам, но е бачкала като луда жената. Натрапва се на хората вече толкова години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Очаквах Галя и Кама да отнесат най-много награди,все пак фенчетата им тук са най-фанатизираните.Слава богу,в реалния живот нещата стоят по друг начин. +1 Евала за коментара! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Поздравления за Янева за положения труд и идеята да направи наградите, също и за факта, че изтърпя толкова критика (включително и от мен). Графиките също са много яки. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Е, него го ощетиха още при номинациите за най-главните награди и явно решиха, че трябва поне не-главните да му дадат. Преси поне спечели нещо за десетилетието и то при положение, че пикът й не беше в него и въобще не се е старала колкото главната си конкурентка. Това пак си е нещо хубаво. Награда за "Мелодия" си е за Драганински, Преси да не си я е композирала тя. 😂 Може пикът й да не е в това десетилетие от през едно 8 години от него е била в Топ 2, така че - феновете можеха да имат малко уважение към нея. Емануела е по-фрапантна обаче - мачкане в Ара, мачкане в Пайнер и накрая дори номинация за Певица няма.😑 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
presi_fen! Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Натрапва се на хората вече толкова години. Натрапват я болните мозъци постоянно тук , добре че навън не е така всички медии отразяват повече Преслава отколкото Галена , втората никога няма да е име като първата. Радвайте се все пак 28т. са много хахах Поздравления за Янева! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Поздравления за Янева за положения труд и идеята да направи наградите, също и за факта, че изтърпя толкова критика (включително и от мен). Графиките също са много яки. Галс поканили те на Вип масите да те почерпи с качествено питие? Обещала е да ни води после на тортички. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Натрапват я болните мозъци постоянно тук , добре че навън не е така всички медии отразяват повече Преслава отколкото Галена , втората никога няма да е име като първата. Радвайте се все пак 28т. са много хахах Поздравления за Янева! Е, да, но пък 27 е по-малко от 28. Много е в сравнение с 27. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Е, да, но пък 27 е по-малко от 28. Много е в сравнение с 27. :1000 (29): Факт Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Галс поканили те на Вип масите да те почерпи с качествено питие? Обещала е да ни води после на тортички. С фъстъци или без, важно уточнение!😂😂😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Натрапват я болните мозъци постоянно тук , добре че навън не е така всички медии отразяват повече Преслава отколкото Галена , втората никога няма да е име като първата. Радвайте се все пак 28т. са много хахах Поздравления за Янева! С какво а отразяват? С личния живот или отразяват проектите й? На Галена всеки проект бива отразен. Кое е това "навън" ? Научете се да губите с достойнство. Навън, вътре - все е същото положението. Явно вие не сте достатъчно "навън" ,за да разберете това. Годината е 2018г. Крайно време е да го разберете и да се примирите. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Галс поканили те на Вип масите да те почерпи с качествено питие? Обещала е да ни води после на тортички. Ами, не, аз цяла вечер съм на Ранатадин. На масата на Галена имаше само едно свободно място и тя покани GSimeonova, защото имат снимки заедно и пази добри спомени за нея от времето, в което нашата съфорумка и скрита лимонка й се кефеше и й ходеше по участията. Аз съм добра и състрадателна душа и ще отида с Fast и fen_na_payner да ги утешавам след тази толкова тежка за тях вечер. Да ви са сладки тортичките. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Галя продължава да плаче в лимузината си, след унижението. :1000 (29): Не допускат репортери. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 С фъстъци или без, важно уточнение!😂😂😂 Да не си алергичен към фъстъци? Каквато си пожелаем ще има. Между другото в сладкарница им в Търново правят уникални торти. Миналата седмица минах през града и хапнах там. Само да не ме санкционират за продуктово позициониране. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 С какво а отразяват? С личния живот или отразяват проектите й? На Галена всеки проект бива отразен. Кое е това "навън" ? Научете се да губите с достойнство. Навън, вътре - все е същото положението. Явно вие не сте достатъчно "навън" ,за да разберете това. Годината е 2018г. Крайно време е да го разберете и да се примирите. За мен тортичка ще има ли? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Да не си алергичен към фъстъци? Каквато си пожелаем ще има. Между другото в сладкарница им в Търново правят уникални торти. Миналата седмица минах през града и хапнах там. Само да не ме санкционират за продуктово позициониране. :1000 (29): Не, феновете на Галена бяха замеряли тези на Преслава (и ги бяха пръскали с вода) на наградите за 2011-та, затова попитах.😂😂😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ами, не, аз цяла вечер съм на Ранатадин. На масата на Галена имаше само едно свободно място и тя покани GSimeonova, защото имат снимки заедно и пази добри спомени за нея от времето, в което нашата съфорумка и скрита лимонка й се кефеше и й ходеше по участията. Аз съм добра и състрадателна душа и ще отида с Fast и fen_na_payner да ги утешавам след тази толкова тежка за тях вечер. Да ви са сладки тортичките. Пази се, за да не те вкарат в някоя секта и да отлъчиш Галс. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Галя продължава да плаче в лимузината си, след унижението. :1000 (29): Не допускат репортери. Тва е по-забавно. Имаш прогрес определено! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Един лек въпрос към Преславови - къде бяхте миналия месец да ревете, когато Преса взе Певица на Годината от форумните награди 22 с/у 21 гласа за Галя? Що го нямаше тоя вой до небесата? И междудругото - Гласували за Певица на тая простотия - 67 Гласували за Певица на предната простотия - 62 Е голямо раздвиждване, спор няма. В рамките на статистическата грешка. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не, феновете на Галена бяха замеряли тези на Преслава (и ги бяха пръскали с вода) на наградите за 2011-та, затова попитах.😂😂😂 Сериозно ли? Ужасни са всякакви такива прояви. А някои се кефят, че феновете на Преслава били освиркали Галя през 2010г. Толкова са жалки такива постъпки. Замеряне и освиркане съм виждала само на футболни мачове между пияни запалянковци.Отвратително е! :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Награда за "Мелодия" си е за Драганински, Преси да не си я е композирала тя. 😂 Може пикът й да не е в това десетилетие от през едно 8 години от него е била в Топ 2, така че - феновете можеха да имат малко уважение към нея. Емануела е по-фрапантна обаче - мачкане в Ара, мачкане в Пайнер и накрая дори номинация за Певица няма.😑 Да, вярно, че се води постижение на Драганински. Преслава наистина трябваше поне още една награда да прибере, но пък и номинациите й на някои места са с неправилните проекти. Ако например в Песен беше номинирана с Новата ти, аз щях да подкрепя нея. Емануела и Алисия като цяло са супер подценявани само защото са звезди на Ара. Но и двете са правили доста в това десетилетие и всички го знаем. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.