Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Гласувайте за новото предложение! http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1872203 Правим ли си реклама на копираните теми в най-четените и обсъждани... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Смит,тази графика на Милко е като от предизборна реклама. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Хайде дайте ни и клип ! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Какво по-точно съм хейтила сега? Вие сте тези без грам обективност,полудели за награди.И коментарът ми не беше насочен към теб. Сега не си я хейтила, за изтеклата година говоря. Да, полудели сме за награди, много сме хищни. Снимката ти с Галена е яка btw. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Гласувайте за новото предложение! http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1872203 Спам и ключ. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 РЕЗУЛТАТИ: ПЕСЕН НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО" - Милко Калайджиев - 17 т. - Галена - 16 т. - Преслава - 12 т. - Джена - 9 т. - Анелия - 8 т. - Андреа - 7 т. :mf_surrender: Пак фенските пристрастия за малко да лишат заслужен победител от наградата му. Милко Джена Преслава Галена Анелия Андреа Така трябваше да е подреждането, ама поне победителя е заслужен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 РЕЗУЛТАТИ: КАВЪРВЕРСИЯ НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО: - "Спри ме" - 22 т. - "Да те бях ранила" - 16 т. - "Смелите си имат всичко" - 12 т. - "Аз съм с теб" - 10 т. - "Мога пак" - 3 т. - "Да бях от гадните" - 2 т. Къде са гласовете за Фалшива кожа? Иначе това беше най-силната категория. Всички песни са брутални. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Галена засега е взела, каквото ѝ се полага. Клип, Албум и Певица също трябва да отидат при нея, заслужава и тях. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Сега не си я хейтила, за изтеклата година говоря. Да, полудели сме за награди, много сме хищни. Снимката ти с Галена е яка btw. ГАЛЕНА: ОТКАЗВАМ ВСЯКАКВИ ПОКАНИ ЗА НАГРАДИ Галена вади хит след хит и получава отличие след отличие. Призовете не са само от музикални медии, но и от най-различни клубове и издания. За изненада на мнозина, тя е категорична, че наградите изобщо не я вълнуват. Звездата на „Пайнер“ е сочена за пример по отношение на музикалните си проекти и видеоклипове, както и с безупречния си стил. „Отказвам всякакви покани за награди и не получавам такива. За мен не е важно, аз наистина не се вълнувам. Минала съм такъв период, в който може би съм разбрала, че никога не са били важни. И не е важно само да го казваш, важно е да вярваш в това. Аз наистина вярвам в това и игнорирам подобни ивенти. Защото наличието на срещи с музикалните фенове, поканата да бъда една от малкото изпълнители на сцената на радио „Веселина“ в „Арена Армеец“, толкова много хора, за мен е все едно, че съм взела 5 поредни години „Певица на годината“ – казва тя пред камерата на „Коктейл“ по Канал 3. Актуалната фолк певица работи по предстоящите си проекти за летния сезон и обещава отново силни парчета, с които да зарадва меломаните. „Очертават се страхотни проекти. Само да съумея да събера енергия и да ги завърша. Не всичко зависи само от мен. Уверявам всички, че хората, които чакат, хората, които се вълнуват, няма да се разочароват. Не надъхвам, просто казвам: Очаквайте!“ – загатва Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Къде са гласовете за Фалшива кожа? Иначе това беше най-силната категория. Всички песни са брутални. Извинявам се, пропуснала съм. Там "Фалшива кожа" има 4 т. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Симеонова,аз защо не съм видял снимката с Галена? Късаме! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 :mf_surrender: Пак фенските пристрастия за малко да лишат заслужен победител от наградата му. Милко Джена Преслава Галена Анелия Андреа Така трябваше да е подреждането, ама поне победителя е заслужен. Преслава трябваше да е последна, "Като за финал" чисто като хит не стъпва на малкия пръст на другите 5. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 :mf_surrender: Пак фенските пристрастия за малко да лишат заслужен победител от наградата му. Милко Джена Преслава Галена Анелия Андреа Така трябваше да е подреждането, ама поне победителя е заслужен. Преслава най малко заслужава в случая, другото е окей. Ако беше номинирана с Новати ти можеше заслужено и да спечели! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 :mf_surrender: Пак фенските пристрастия за малко да лишат заслужен победител от наградата му. Милко Джена Преслава Галена Анелия Андреа Така трябваше да е подреждането, ама поне победителя е заслужен. И кво "Пак ли" и "Като за финал" са по-големи хитове от "Докрай" и "Дай ми още" ли? Мисля че днес ми е последния ден в тоя форум. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
THE IIconic Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Правим ли си реклама на копираните теми в най-четените и обсъждани... Разбира се! Гласувайте народе! http://www.ramania-bg.com/index.php?showto...p;#entry1872203 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 интересно защо Пресови не са гласували за НОВАТА ТИ ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 интересно защо Пресови не са гласували за НОВАТА ТИ ? Остави ги ще си останат с една награда! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 интересно защо Пресови не са гласували за НОВАТА ТИ ? Ами защото не я помнят, която наистина е последния толкова масов хит преди "Моето слабо място". Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Остави ги ще си останат с една награда! Лисицо, какво каза на тръгване от вкъщи на Галче ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Правим ли си реклама на копираните теми в най-четените и обсъждани... Ръцете още лилави, неизсъхнали, на индиго миришат, но пак го раздава жертва, че и копирали темата ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Лисицо, какво каза на тръгване от вкъщи на Галче ? Ама ние не присъстваме на наградите!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Браво !!!!! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Преслава трябваше да е последна, "Като за финал" чисто като хит не стъпва на малкия пръст на другите 5. "Като за финал" е много по-позната от песните на Анелия и Андреа. Дори тези на Галена и Джена са по-малко познати на обществото. Тук не говоря само за феновете на попфолка. "Като за финал" я знаят много повече нечалга потребители, благодарение на Боби Михайлов и всичките скечове след това. Но да, и сега да я пуснат ще предизвика повече интерес от останалите, може би пак поради същата причина, но е факт. И кво "Пак ли" и "Като за финал" са по-големи хитове от "Докрай" и "Дай ми още" ли? На 1000% процента. Специално "Докрай" е най-непознатата и забравена песен от всички в категорията. "Дай ми още" я спасява все още това, че е най-нова и още се пуска. Но и тя по-скоро не е сред претендентите за топ позиция тук. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Ръцете още лилави, неизсъхнали, на индиго миришат, но пак го раздава жертва, че и копирали темата ... Оплаквам се за излишния спам! Иначе аз ви се радвам - прекрасно е да имаш последователи, особено толкова стриктни. И съм повече от щастлива, че днес приключи окончателно с маската на безразличен към мен! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSimeonova Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Сега не си я хейтила, за изтеклата година говоря. Да, полудели сме за награди, много сме хищни. Снимката ти с Галена е яка btw. Аз говоря за темата,в която сме в момента. Но на всички ни е ясна липсата ти на каквато и да е обективност,без да намесиш личен живот или коментари,които нямат нищо общо с текущата тема не минаваш. И да ми говориш за неща,които не те засягат- по-смешен ми ставаш,сериозно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.