Jump to content

Официална церемония - "Десетилетие RAMANIA"

Препоръчани коментари

Сериозно ли? :roll1: Ужасни са всякакви такива прояви. А някои се кефят, че феновете на Преслава били освиркали Галя през 2010г. Толкова са жалки такива постъпки. Замеряне и освиркане съм виждала само на футболни мачове между пияни запалянковци.Отвратително е! :1000 (29):

Петя, ти ми се виждаш много добро и възпитано момиче. Винаги дипломатична и постовете ти са аргументирани и интелигентни. Да се чуди човек що дириш в тая пропаднящина на име Рамания.

Сподели в други сайтове

• Отговори 659
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Един лек въпрос към Преславови - къде бяхте миналия месец да ревете, когато Преса взе Певица на Годината от форумните награди 22 с/у 21 гласа за Галя? Що го нямаше тоя вой до небесата?

И междудругото -

Гласували за Певица на тая простотия - 67

Гласували за Певица на предната простотия - 62

Е голямо раздвиждване, спор няма. В рамките на статистическата грешка.

Информирай ни, когато ме блокираш, за да го обявя за ден на траур! А тъкмо мислех, след приключването на тази тема, да се захвана с един толкова "безразличен" към мен потребител... :3fdb8960598fa63e:

Даже се чудя, ако наистина го направиш, за какво ще намериш да дуднеш тук... :girl_cry2: Недей, насъбралото се в теб трябва да бъде избивано върху някого, а аз съм видна хуманистка и съм готова да поема ударите! :1000 (30):

Сподели в други сайтове

Един лек въпрос към Преславови - къде бяхте миналия месец да ревете, когато Преса взе Певица на Годината от форумните награди 22 с/у 21 гласа за Галя? Що го нямаше тоя вой до небесата?

И междудругото -

Гласували за Певица на тая простотия - 67

Гласували за Певица на предната простотия - 62

Е голямо раздвиждване, спор няма. В рамките на статистическата грешка.

Там нямаше удължаване на гласуването. Сеньор опита, но потребителите му скочиха и той зачете само гласовете до първоначално обявения срок.

Сподели в други сайтове

Сериозно ли? :roll1: Ужасни са всякакви такива прояви. А някои се кефят, че феновете на Преслава били освиркали Галя през 2010г. Толкова са жалки такива постъпки. Замеряне и освиркане съм виждала само на футболни мачове между пияни запалянковци.Отвратително е! :1000 (29):

Тогава не само феновете на Преслава я освиркаха, 2013-та също освиркаха Гале на. Просто и тази вечер се доказа, че някои хора не могат да губят с достойнство. Тези награди са си нещо като реванш за годишните. Там пак имаше 1 глас разлика и пак конкурентката е с 5 награди. СлучаЕност? 😁

Сподели в други сайтове

Поздравления за цялата занимавка относно наградите. :1000 (19):

А това, че някои са недоволни от резултатите си е техен проблем. Галена става все по-обсъждана и мразена певица в този форум, но важното е че навън е друго :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

Там нямаше удължаване на гласуването. Сеньор опита, но потребителите му скочиха и той зачете само гласовете до първоначално обявения срок.
Огромната преднина в другите категории как ще коментираш? Защото в албум, Галя има двойно повече гласове от Пресли.

Сподели в други сайтове

Да, вярно, че се води постижение на Драганински. :D Преслава наистина трябваше поне още една награда да прибере, но пък и номинациите й на някои места са с неправилните проекти. Ако например в Песен беше номинирана с Новата ти, аз щях да подкрепя нея.

Емануела и Алисия като цяло са супер подценявани само защото са звезди на Ара. Но и двете са правили доста в това десетилетие и всички го знаем.

То има далеч по-добри мелодии от МСМ, не знам защо се наблегна на проекти от последните години.

Сподели в други сайтове

Огромната преднина в другите категории как ще коментираш? Защото в албум, Галя има двойно повече гласове от Пресли.

Аз вече казах, албума беше зле реализиран.

Сподели в други сайтове

Аз вече казах, албума беше зле реализиран.

Тя го заряза, за да залага на "Дишай", кърти с решения понякога. 😂😂😂

Сподели в други сайтове

А защо в нито една друга категория не спечели Преслава?

С вятърни мелници говориш в момента. Той не се е изказал позитивно за нито един проект на Галена от последните години, как да признае победата й за честна. Ненавижда я в червата си.

Сподели в други сайтове

Петя, ти ми се виждаш много добро и възпитано момиче. Винаги дипломатична и постовете ти са аргументирани и интелигентни. Да се чуди човек що дириш в тая пропаднящина на име Рамания.

О, благодаря ти! 😊 Интересно ми да чета мнения на хора, които не познавам и постепенно да ги опозная на база единствено мисленето им. Темите също са интересни. А и преди регистрацията си тук не съм посещавала подобни форуми и сигурно затова не съм избягала все още с 200. Между другото тук пишат много умни и приятни хора. Не е чак толкова лошо, ако имаш здрави нерви. :1000 (29):

879836.jpg
Сподели в други сайтове

С вятърни мелници говориш в момента. Той не се е изказал позитивно за нито един проект на Галена от последните години, как да признае победата й за честна. Ненавижда я в червата си.

Пак не си в час!

Много пъти е казвал, че харесва "Раздавай се"!

Сподели в други сайтове

А защо в нито една друга категория не спечели Преслава?

Заради самите номинации. Има много по-силни проекти от "Като за финал" . Отсъства в дует и кавърверсия.

Тази песен гърмеше навсякъде.

Сподели в други сайтове

Пак не си в час!

Много пъти е казвал, че харесва "Раздавай се"!

Не съм ли в час? Ами дай ми един минус тогава.

"Раздавай се" от 8-9 години, аз казах "в последните години". Галена е правила много по-хубави песни и по-изпипани проекти от тази.

Сподели в други сайтове

Не съм ли в час? Ами дай ми един минус тогава.

"Раздавай се" от 8-9 години, аз казах "в последните години". Галена е правила много по-хубави песни и по-изпипани проекти от тази.

Значи поста ти не е в подходящата тема.

Има си заглавие, чети и не се изказвай неподготвен.

Сподели в други сайтове

Имам да,за разлика от теб,който не излиза от темата за Камелия.

Във Варна съм, гледам че се подвизаваш на около, ела да ми се правиш на отворен.

Сподели в други сайтове

Ами имаше и тема за номиниране бе! На тъпи ли се правите или сте такива?

Който е искал, е можел да гласува за тези песни. Явно обаче толкова са забравени от потребителите, че дори не са се сетили да ги подкрепят тях.

Айде, лека! Не плачете много...

Реално Галена е лидера и това с малки изключения започна още през 2008 след "Знам диагнозата". Ако не беше забременяла, много по-рано Преслава щеше да ви пита "Какво толкова съм ви дала?"

Сподели в други сайтове

Значи поста ти не е в подходящата тема.

Има си заглавие, чети и не се изказвай неподготвен.

Дори не разбрах какво имаш предвид, но заповедническия ти тон очевидно показва, че фрустрацията ти идва в повече тази вечер. Мегадозите витамин Б12 и витамин Ц не помагат ли вече? Пак ти казвам - дай ми минус, белким ти олекне.

Сподели в други сайтове

Дори не разбрах какво имаш предвид, но заповедническия ти тон очевидно показва, че фрустрацията ти идва в повече тази вечер. Мегадозите витамин Б12 и витамин Ц не помагат ли вече? Пак ти казвам - дай ми минус, белик ти олекне.

Има си разглеждан период - последното десетилетие.

Песента попада в тази категория.

Сподели в други сайтове

Дори не разбрах какво имаш предвид, но заповедническия ти тон очевидно показва, че фрустрацията ти идва в повече тази вечер. Мегадозите витамин Б12 и витамин Ц не помагат ли вече? Пак ти казвам - дай ми минус, белик ти олекне.

Един минус не го прави Фиклена, който раздава 10 на ден сигурно. :mf_surrender:

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...