Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Сериозно ли? Ужасни са всякакви такива прояви. А някои се кефят, че феновете на Преслава били освиркали Галя през 2010г. Толкова са жалки такива постъпки. Замеряне и освиркане съм виждала само на футболни мачове между пияни запалянковци.Отвратително е! :1000 (29): Петя, ти ми се виждаш много добро и възпитано момиче. Винаги дипломатична и постовете ти са аргументирани и интелигентни. Да се чуди човек що дириш в тая пропаднящина на име Рамания. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Един лек въпрос към Преславови - къде бяхте миналия месец да ревете, когато Преса взе Певица на Годината от форумните награди 22 с/у 21 гласа за Галя? Що го нямаше тоя вой до небесата? И междудругото - Гласували за Певица на тая простотия - 67 Гласували за Певица на предната простотия - 62 Е голямо раздвиждване, спор няма. В рамките на статистическата грешка. Информирай ни, когато ме блокираш, за да го обявя за ден на траур! А тъкмо мислех, след приключването на тази тема, да се захвана с един толкова "безразличен" към мен потребител... Даже се чудя, ако наистина го направиш, за какво ще намериш да дуднеш тук... Недей, насъбралото се в теб трябва да бъде избивано върху някого, а аз съм видна хуманистка и съм готова да поема ударите! :1000 (30): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Един лек въпрос към Преславови - къде бяхте миналия месец да ревете, когато Преса взе Певица на Годината от форумните награди 22 с/у 21 гласа за Галя? Що го нямаше тоя вой до небесата? И междудругото - Гласували за Певица на тая простотия - 67 Гласували за Певица на предната простотия - 62 Е голямо раздвиждване, спор няма. В рамките на статистическата грешка. Там нямаше удължаване на гласуването. Сеньор опита, но потребителите му скочиха и той зачете само гласовете до първоначално обявения срок. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Сериозно ли? Ужасни са всякакви такива прояви. А някои се кефят, че феновете на Преслава били освиркали Галя през 2010г. Толкова са жалки такива постъпки. Замеряне и освиркане съм виждала само на футболни мачове между пияни запалянковци.Отвратително е! :1000 (29): Тогава не само феновете на Преслава я освиркаха, 2013-та също освиркаха Гале на. Просто и тази вечер се доказа, че някои хора не могат да губят с достойнство. Тези награди са си нещо като реванш за годишните. Там пак имаше 1 глас разлика и пак конкурентката е с 5 награди. СлучаЕност? 😁 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Поздравления за цялата занимавка относно наградите. :1000 (19): А това, че някои са недоволни от резултатите си е техен проблем. Галена става все по-обсъждана и мразена певица в този форум, но важното е че навън е друго Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Там нямаше удължаване на гласуването. Сеньор опита, но потребителите му скочиха и той зачете само гласовете до първоначално обявения срок. Огромната преднина в другите категории как ще коментираш? Защото в албум, Галя има двойно повече гласове от Пресли. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Да, вярно, че се води постижение на Драганински. Преслава наистина трябваше поне още една награда да прибере, но пък и номинациите й на някои места са с неправилните проекти. Ако например в Песен беше номинирана с Новата ти, аз щях да подкрепя нея. Емануела и Алисия като цяло са супер подценявани само защото са звезди на Ара. Но и двете са правили доста в това десетилетие и всички го знаем. То има далеч по-добри мелодии от МСМ, не знам защо се наблегна на проекти от последните години. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Огромната преднина в другите категории как ще коментираш? Защото в албум, Галя има двойно повече гласове от Пресли. Аз вече казах, албума беше зле реализиран. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 Аз вече казах, албума беше зле реализиран. А защо в нито една друга категория не спечели Преслава? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Аз вече казах, албума беше зле реализиран. Тя го заряза, за да залага на "Дишай", кърти с решения понякога. 😂😂😂 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 А защо в нито една друга категория не спечели Преслава? С вятърни мелници говориш в момента. Той не се е изказал позитивно за нито един проект на Галена от последните години, как да признае победата й за честна. Ненавижда я в червата си. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
petya1 Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Петя, ти ми се виждаш много добро и възпитано момиче. Винаги дипломатична и постовете ти са аргументирани и интелигентни. Да се чуди човек що дириш в тая пропаднящина на име Рамания. О, благодаря ти! 😊 Интересно ми да чета мнения на хора, които не познавам и постепенно да ги опозная на база единствено мисленето им. Темите също са интересни. А и преди регистрацията си тук не съм посещавала подобни форуми и сигурно затова не съм избягала все още с 200. Между другото тук пишат много умни и приятни хора. Не е чак толкова лошо, ако имаш здрави нерви. :1000 (29): Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 С вятърни мелници говориш в момента. Той не се е изказал позитивно за нито един проект на Галена от последните години, как да признае победата й за честна. Ненавижда я в червата си. Пак не си в час! Много пъти е казвал, че харесва "Раздавай се"! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 А защо в нито една друга категория не спечели Преслава? Заради самите номинации. Има много по-силни проекти от "Като за финал" . Отсъства в дует и кавърверсия. Тази песен гърмеше навсякъде. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Да, май каза и, че би минал Галена. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ама как така никой не забеляза отсъствието на "Новата ти"?!? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 "Не ми пречи" трябваше да е номинирана за балада и дует. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Пак не си в час! Много пъти е казвал, че харесва "Раздавай се"! Не съм ли в час? Ами дай ми един минус тогава. "Раздавай се" от 8-9 години, аз казах "в последните години". Галена е правила много по-хубави песни и по-изпипани проекти от тази. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Не съм ли в час? Ами дай ми един минус тогава. "Раздавай се" от 8-9 години, аз казах "в последните години". Галена е правила много по-хубави песни и по-изпипани проекти от тази. Значи поста ти не е в подходящата тема. Има си заглавие, чети и не се изказвай неподготвен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Имам да,за разлика от теб,който не излиза от темата за Камелия. Във Варна съм, гледам че се подвизаваш на около, ела да ми се правиш на отворен. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Честно казано харесвам "Стара каравана" . Това е една от последните добри композиции на Кости. Филтрите в клипа са яки. Създава лятно настроение. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ами имаше и тема за номиниране бе! На тъпи ли се правите или сте такива? Който е искал, е можел да гласува за тези песни. Явно обаче толкова са забравени от потребителите, че дори не са се сетили да ги подкрепят тях. Айде, лека! Не плачете много... Реално Галена е лидера и това с малки изключения започна още през 2008 след "Знам диагнозата". Ако не беше забременяла, много по-рано Преслава щеше да ви пита "Какво толкова съм ви дала?" Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Значи поста ти не е в подходящата тема. Има си заглавие, чети и не се изказвай неподготвен. Дори не разбрах какво имаш предвид, но заповедническия ти тон очевидно показва, че фрустрацията ти идва в повече тази вечер. Мегадозите витамин Б12 и витамин Ц не помагат ли вече? Пак ти казвам - дай ми минус, белким ти олекне. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
gogo Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Дори не разбрах какво имаш предвид, но заповедническия ти тон очевидно показва, че фрустрацията ти идва в повече тази вечер. Мегадозите витамин Б12 и витамин Ц не помагат ли вече? Пак ти казвам - дай ми минус, белик ти олекне. Има си разглеждан период - последното десетилетие. Песента попада в тази категория. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Дори не разбрах какво имаш предвид, но заповедническия ти тон очевидно показва, че фрустрацията ти идва в повече тази вечер. Мегадозите витамин Б12 и витамин Ц не помагат ли вече? Пак ти казвам - дай ми минус, белик ти олекне. Един минус не го прави Фиклена, който раздава 10 на ден сигурно. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.