Jump to content

Официална церемония - "Десетилетие RAMANIA"

Препоръчани коментари

Един минус не го прави Фиклена, който раздава 10 на ден сигурно. :mf_surrender:

Не може да губи, това няма да му е в плюс занапред.

Сподели в други сайтове

• Отговори 659
  • Създадена
  • Последен отговор

Топ коментиращи в тази тема

Топ коментиращи в тази тема

Има си разглеждан период - последното десетилетие.

Песента попада в тази категория.

И какво от това? Аз нямах предвид последните 10 години, а последните няколко. Ти и мислите ли ми четеш? Не знам на къв се прайш, след като ФАСТ е взеизвестен на всички тук с пословичната си неприязън към Галена. Бил й харесвал една песен. Ми да му да издигнем паметник на площада в Смядово в такъв случай!

Сподели в други сайтове

И какво от това? Аз нямах предвид последните 10 години, а последните няколко. Ти и мислите ли ми четеш? Не знам на къв се прайш, след като ФАСТ е взеизвестен на всички тук с пословичната си неприязън към Галена. Бил й харесвал една песен. Ми да му да издигнем паметник на площада в Смядово в такъв случай!

Това не е равно на това, че не е изказал нищо позитивно за проект на Галена.

Никой не е казал, че я боготвори, но казаното от теб е чиста лъжа.

Сподели в други сайтове

Във Варна съм, гледам че се подвизаваш на около, ела да ми се правиш на отворен.

Под нивото ми е да се занимавам с форумни нинджи.Прави се пред някого друг на мъж,при мен не се получава и отдавна не съм във Варна,така че ти е грешна информацията

Сподели в други сайтове

Това не е равно на това, че не е изказал нищо позитивно за проект на Галена.

Никой не е казал, че я боготвори, но казаното от теб е чиста лъжа.

Както казах, всички тук го познаваме много добре, пък казаното от мен нека да е лъжа. :hahaha:

Сподели в други сайтове

Под нивото ми е да се занимавам с форумни нинджи.Прави се пред някого друг на мъж,при мен не се получава и отдавна не съм във Варна,така че ти е грешна информацията

Под нивото ти е, но не спря да ни заливаш с малоумните и жадни за цитат коментари. До колкото не се бъркам, ти също си форума Минджа, или може би си бот? Една плюнка и си на земята.

Сподели в други сайтове

Не крия че ми е анти. За това от известно време избягвам да коментирам проектите и в детайлност, да не се тровя нервите излишно. Фокси с Десислава и Преслава е много по-тежък случай.

Сподели в други сайтове

Под нивото ти е, но не спря да ни заливаш с малоумните и жадни за цитат коментари. До колкото не се бъркам, ти също си форума Минджа, или може би си бот? Една плюнка и си на земята.

Коментарът ми беше насочен към теб,но явно нямаш какво да кажеш срещу мен и си смучеш от пръстите.Отивай да учиш правописа на някои думи като например "фистинг" и със здраве.✌️

Сподели в други сайтове

Под нивото ми е да се занимавам с форумни нинджи.

Каква форумна нинджа? Аз не познавам човек, който да излиза и да обикаля заведенията повече от него. И е хубав, и с поддържано тяло. И не му е нужно да използва чужди самоличности, за да впечатли някой. Просто отбелязвам.

Сподели в други сайтове

Каква форумна нинджа? Аз не познавам човек, който да излиза и да обикаля заведенията повече от него. И е хубав, и с поддържано тяло. И не му е нужно да използва чужди самоличности, за да впечатли някой. Просто отбелязвам.

Блабла,и аз просто отбелязам,че вече ми е крайно досадно да отговарям на подобни "нападки",затова ще отговоря само на първата част от написаното. И аз обикалям постоянно заведенията,и аз се поддържам,така че не виждам какъв критерии може да ми е това.Преди да кажеш нещо от сорта на "уж обикаляш постоянно насам-натам,а от няколко дни не спря да пишеш" ще ти кажа,че просто заради кофти времето през уикенда не ми се излизаше,а и правя ремонти вкъщи,така че имам повече свободно време.

Сподели в други сайтове

Коментарът ми беше насочен към теб,но явно нямаш какво да кажеш срещу мен и си смучеш от пръстите.Отивай да учиш правописа на някои думи като например "фистинг" и със здраве.✌️

Ама какво мога да кажа за човек, който се насира да лъже и дори сам не знае кой е?! Иди се прегледай дали си с раздвоение, дали си шизо или просто си комплексирано човече.

Ами извинявай, че не съм компетентен в правописа на "фистинг", на теб явно ти го прилагат редовно, та от опит си и научил как се пише.

Сподели в други сайтове

И аз обикалям постоянно заведенията,и аз се поддържам,така че не виждам какъв критерии може да ми е това.

Да де, ама теб никой не те е виждал. Това са само голи думи. Ти и преди го повтаряше това, даже и снимки даваше, фалшиви профили в Инстаграм, само че беше окрал чужда самоличност. Как да ти вярваме на думите след подобна осирация?

Сподели в други сайтове

Ама какво мога да кажа за човек, който се насира да лъже и дори сам не знае кой е?! Иди се прегледай дали си с раздвоение, дали си шизо или просто си комплексирано човече.

Ами извинявай, че не съм компетентен в правописа на "фистинг", на теб явно ти го прилагат редовно, та от опит си и научил как се пише.

Отново лични нападки,толкова ли се засегна на коментара ми за Кама?😀 Баси,успешното завръщане съм направил,още ме коментират с това. Ами не,никога не съм опитвал фистинг,нямам и намерение,просто преди да тръгна по кафенета,барове и дискотеки съм прочел няколко книги и имам богата обща култура и сравнително добър правопис.

Сподели в други сайтове

Да де, ама теб никой не те е виждал. Това са само голи думи. Ти и преди го повтаряше това, даже и снимки даваше, фалшиви профили в Инстаграм, само че беше окрал чужда самоличност. Как да ти вярваме на думите след подобна осирация?

Не съм дал,защото използвам форума за чалга,а не за запознанства както 90% от пишещите тук.Който трябва знае как изглеждам.

Сподели в други сайтове

Не съм дал,защото използвам форума за чалга,а не за запознанства както 90% от пишещите тук.Който трябва знае как изглеждам.

ОК. Тогава няма нужда да ни казваш какъв си в реалния си живот, защото ти направи така, че никой да не ти вярва.

Сподели в други сайтове

Отново лични нападки,толкова ли се засегна на коментара ми за Кама?😀 Баси,успешното завръщане съм направил,още ме коментират с това. Ами не,никога не съм опитвал фистинг,нямам и намерение,просто преди да тръгна по кафенета,барове и дискотеки съм прочел няколко книги и имам богата обща култура и сравнително добър правопис.

А защо не? Хората, които го практикуват, изглежда изпитват удоволствие от това упражнение, как знаеш, че няма да ти хареса?

Сподели в други сайтове

ОК. Тогава няма нужда да ни казваш какъв си в реалния си живот, защото ти направи така, че никой да не ти вярва.

И това по какъв начин трябва да ме интересува? Когато реших да се върна във форума дори нямах планове да поддържам контакт с някого извън него както стана със Симеонова и Амброжката,така че мислиш ли,че ми пука кой какво мисли за мен?

Сподели в други сайтове

А защо не? Хората, които го практикуват, изглежда изпитват удоволствие от това упражнение, как знаеш, че няма да ти хареса?

Първо защото не съм кофа и второ половите органи на гаджето ми са ми предостатъчни на този етап.Нямам нужда да ми завира крайниците си.

Сподели в други сайтове

И това по какъв начин трябва да ме интересува? Когато реших да се върна във форума дори нямах планове да поддържам контакт с някого извън него както стана със Симеонова и Амброжката,така че мислиш ли,че ми пука кой какво мисли за мен?

Ти казваш, че не си тук да завързваш запознанства, нали така? Отделно от това направи така, че никой да не възприема думите ти насериозно с лъжите, с които ни разиграваше. Като не искаш да познаваш никой от тук и никой не ти вярва, няма смисъл да ни обясняваш какъв си в реалния си живот, че ходиш на фитнес, че си с поддържано тяло, че ходиш с модела от клипа на Андреа и т.н. Това ми е мисълта. Излишно и безсмислено е просто.

Сподели в други сайтове

Ти казваш, че не си тук да завързваш запознанства, нали така? Отделно от това направи така, че никой да не възприема думите ти насериозно с лъжите, с които ни разиграваше. Като не искаш да познаваш никой от тук и никой не ти вярва, няма смисъл да ни обясняваш какъв си в реалния си живот, че ходиш на фитнес, че си с поддържано тяло, че ходиш с модела от клипа на Андреа и т.н. Това ми е мисълта. Излишно и безсмислено е просто.

Просто някои хора се развиваме в живота си и физически,и материално,и духовно.Никога не бих излязъл с някоя утайка от Гриндър или Гепиме /нямам предвид теб/,просто играя на по-високо ниво.А и както казах по-рано разбирам от ПР и това е поредното доказателство.

Сподели в други сайтове

А, не си го ползвал, но даваше чужди самоличности за твои, нали така? Как хем не си го ползвал, а в същото време не излезаше от Зона Рамания, където си завързваше запознанства и т.н.т. Пак ти казвам - иди на лекар.

Сподели в други сайтове

А, не си го ползвал, но даваше чужди самоличности за твои, нали така? Как хем не си го ползвал, а в същото време не излезаше от Зона Рамания, където си завързваше запознанства и т.н.т. Пак ти казвам - иди на лекар.

Прочети поста на над твоя и падни!

Сподели в други сайтове

И къде съм завързвал запознанства с някого? :1000 (29): И Амброжката,и Симеонова и останалите с които съм имал по-близки отношение от тук,те са ми писали първи да се запознаем,а не аз на тях,така че пак не вървиш.

Сподели в други сайтове

Включи се в дискусията

Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.

Guest
Unfortunately, your content contains terms that we do not allow. Please edit your content to remove the highlighted words below.
Отговори на темата...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...