BaGaBoNtIn Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Преси или Деси... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Злобата и жлъчта във воденето ми идват малко в повече. Нещо друго очаквал ли си от жена, претендираща за оригиналност, а в същото време копира зле наградите на Smith? Да не почвам за личните пристрастия. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Преси или Деси... кат ти забия един ШАМАР Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 резултати: БАЛАДА НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО: - "Обичай ме" - 15 т. - "Пясъчни кули" - 13 т. - 'В друг живот"/ "Ако утре ме губиш" - 12 т. - "Не искам да знаеш" - 10 т. - "С кое право" - 6 т. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 резултати: БАЛАДА НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО: - "Обичай ме" - 15 т. - "Пясъчни кули" - 13 т. - 'В друг живот"/ "Ако утре ме губиш" - 12 т. - "Не искам да знаеш" - 10 т. - "С кое право" - 6 т. :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Напълно заслужено :Vishenka_05: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Трябваше Глория........... :mf_surrender: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 резултати: БАЛАДА НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО: - "Обичай ме" - 15 т. Това беше изненада. Все пак честито! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 никой не помни дуета на Ема и Борис Дали Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 кат ти забия един ШАМАР ШЪМАР имаш впредвид, надявам се. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Mr. Greshen Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ами, страхотна песен на Емилия и Борката, въпреки че истинският победител е Болка в минута на Константин, която дори не номинирахте ... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Браво, супер победител. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Трябваше Глория........... :mf_surrender: Е, какво искаш, като знаеш в какъв форум сме и как се гласува... Същата работа като Планета наградите. Само дето наградената Цура никой не я аплодира, дори я освиркаха, а песента е тотално забравена... Песента на Глория ще остане. Харесвам дуета на Борис и Ема, но ги подкрепих в Дует. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
BaGaBoNtIn Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 кат ти забия един ШАМАР уахахах не ме цитирай повече плс П.С. Как Емилия и Борис?! Не мисля,че те заслужаваха... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Христина' Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Тая песен "Тежко мина младостта" е много гадна. Мома Яница за мен е топ! Аз помня дуета на Емица и Борис Дали и даже си го слушам редовно, за разлика от всички останали номинирани. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Senhor Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Стига с тая Глория и баладката ѝ, дето само в този форум я помним. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Която и от първите 5 номинирани балади да беше спечелила, щеше да е заслужено. Честито на Емилия и Борис! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Е, какво искаш, като знаеш в какъв форум сме и как се гласува... Същата работа като Планета наградите. Само дето наградената Цура никой не я аплодира, дори я освиркаха, а песента е тотално забравена... Песента на Глория ще остане. Харесвам дуета на Борис и Ема, но ги подкрепих в Дует. Да и аз харесвам дуета, ама знаем коя песен остана във времето. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Andrew Cunanan. Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Стига с тая Глория и баладката ѝ, дето само в този форум я помним. Като не ти харесва - напусни! Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Март 25 Author Report Share Публикувано Март 25 НОМИНАЦИИ ЗА: КАВЪРВЕРСИЯ НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 НОМИНАЦИИ ЗА: КАВЪРВЕРСИЯ НА ДЕСЕТИЛЕТИЕТО: Да бях гадните или Спри ме ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
stereoto_ Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Ами сега ? Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
adorable Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Да и аз харесвам дуета, ама знаем коя песен остана във времето. Мда - ще им го покажем пак на следващия концерт в НДК. :whistling: Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Март 25 Report Share Публикувано Март 25 Въпреки, че не спечелихме, Десовите с достойнство излизаме на сцената да изпеем заедно с нея Мангаваааааа... Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.