Denis Публикувано на Март 28 Report Share Публикувано на Март 28 Много е актуално да се правят всякакви батъли, класации и т.н, та викам да има още една такава тема. Ще ви пускам през 5-6 дни по два проекта, а вие ще гласувате за този който според вас е по-добрия. От всички победители може да направя Survivor, ако темата върви добре. Резултати: Десислава - И на всички като теб (22 точки) / Камелия и Гъмзата - Дразни ме (8 точки) Андреа - Неблагодарен(21 точки) / Галена - Тихо ми пази(16 точки) Константин - От утре ще е друго, (16 точки) /Галин - Me gusta, (12 точки) Алисия - Имаме ли връзка, (21 точки) /Емануела - Да си плащал, (12 точки) Емилия - Смелите си имат всичко, (15 точки)/ Анелия - Дай ми още, (13 точки) Ивана - Шампанско и сълзи, (18 точки)/Глория - Крепост, (16 точки) Преслава - Лъжа е, (24 точки)/Галена и Фики - Кой, (7 точки) Цветелина Янева - Влез, (17 точки )/Азис - Сен тропе, (11 точки) Яница - Върнах ти го, (19 точки)/Теди Александрова - Чалга пеперудки, (8 точки) Лорена - Все ми е тая, (19 точки)/Джулия - За мене край си, (5 точки) БИК - Палатка, (12 точки)/МЕГА - Аларма, (11 точки) Гергана - Губя те бавно, (18 точки)/Анелия - Само мене нямаш, (13 точки) Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Отпаднали: Азис - Сен тропе Анелия - Дай ми още Анелия - Само мене нямаш Галена и Фики - Кой Галена - Тихо ми пази Галин - Me gusta Глория - Крепост Джулия - За мене край си Емануела - Да си плащал Камелия и Гъмзата - Дразни ме МЕГА - Аларма Теди Александрова - Чалга пеперудки Изберете вашите три по-харесвани песни от горе изброените. Две от песните с най-много гласове ще продължат с останалите победители. Песента събрала най-много точки при битките - 24 гласа. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
FikLena Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Галена и Фики - Кой Емануела - Да си плащал Азис - Сен тропе Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
.close to me. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Азис - Сен тропе Галена и Фики - Кой Камелия и Гъмзата - Дразни ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
DevilWish Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Галена - Тихо ми пази Глория - Крепост Анелия - Само мене нямаш Цитирай Report Пожелай му "Да гори в любов"! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Kremito Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Крепост Само мене нямаш Тихо ми пази Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 9 Author Report Share Публикувано Юни 9 Анелия - Дай ми още Анелия - Само мене нямаш Глория - Крепост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
ice_hot_sm Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 "Крепост" - Глория "Само мене нямаш" - Анелия "Кой" - Галена и Фики Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lakibebe Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Анелия - Дай ми още Анелия - Само мене нямаш Глория - Крепост Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Анелия - Само мене нямаш Глория - Крепост Емануела - Да си плащал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Дай ми още, Кой и Тихо ми пази Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Юни 9 Report Share Публикувано Юни 9 Теди Александрова - Чалга пеперудки Анелия - Само мене нямаш Джулия - За мене край си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Анелия - Само мене нямаш Емануела - Да си плащал Галена и Фики - Кой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Blueberry Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Анелия - Само мене нямаш Галин - Me gusta Емануела - Да си плащал Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Гальо Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Анелия - Дай ми още Анелия - Само мене нямаш Теди Александрова - Чалга пеперудки Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Alter Ego Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Галена и Фики - Кой Камелия и Гъмзата - Дразни ме Анелия - Дай ми още Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
lucellent Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Анелия - Дай ми още Галин - Me gusta Камелия и Гъмзата - Дразни ме Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Сашо Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Камелия и Гъмзата - Дразни ме Анелия - Само мене нямаш Галена и Фики - Кой Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
GSA Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Кой Тихо ми пази Само мене нямаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Дразни ме Тихо ми пази Само мене нямаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Дразни ме Чалга-пеперудки Само мене нямаш Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Willy Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Кой Тихо ми пази За мене край си Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
mimchyyy9 Публикувано Юни 10 Report Share Публикувано Юни 10 Галена и Фики- Кой Емануела- Да си плащал Анелия- Дай ми още Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Юни 11 Author Report Share Публикувано Юни 11 Гласувайте до довечера: 20:00. Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
dan!el Публикувано Юни 11 Report Share Публикувано Юни 11 Кой Само мене нямаш Дай ми още Цитирай Report Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари
Включи се в дискусията
Може да отговорите сега и по-късно да се регистрирате. Ако имате профил, впишете се сега за да публикувате с вашия акаунт.