Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 pechenko каза: Преди седмица кацнах В командировка съм Онзи ден те следих и така разбрах къде работиш Сега пак чакам да излезеш В една кола съм Ти детектив ли го раздаваш? За какво ме следиш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 zai4eto82 каза: Печенко, айде кажи къде съм сега и как съм облечена? Още не си излязла Stela каза: Ако искаш и аз да ти изневеря... помисли си :1000 (29): Ами давай Аз искам такава връзка ( свободна ) :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 zai4eto82 каза: Ти детектив ли го раздаваш? За какво ме следиш? Влюбен съм в теб Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 pechenko каза: Влюбен съм в теб Не думай. Как да не съм излязла, като съм навън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Lelqtian Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 pechenko каза: Танче, защо не ме отразяваш? Щото се оказа, че имало надежда - Рики не бил пълна 6ца по Кинси, а едва 5, даже може би 4. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 pechenko каза: Влюбен съм в теб Айде, не пред мен... предупредих те мисля. Довечера се прибирай при Таня, не при мен! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Печенко, ти не беше ли в Созопол? И къде си се скрил? Отивам да работя аз. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 zai4eto82 каза: Не думай. Как да не съм излязла, като съм навън. Късно отговорих Този път вървях от страни.. Колко пъти погледна назад.. За малко да ме видиш :1000 (29): Lelqtian каза: Щото се оказа, че имало надежда - Рики не бил пълна 6ца по Кинси, а едва 5, даже може би 4. Stela каза: Айде, не пред мен... предупредих те мисля. Довечера се прибирай при Таня, не при мен! Зле ли ще ми е? :1000 (29): zai4eto82 каза: Печенко, ти не беше ли в Созопол? И къде си се скрил? Отивам да работя аз. Този път не вървях точно зад теб, защото се оглеждаше доста и щеше да ме видиш Не съм в Созопол Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Тъкмо бях пристигнала и колегата преди да си тръгне ми вика:Танче, ела да ти покажа нещо и ми показва Джулия какво му писала по Вайбъра-целувки му пращала, Обичам те му писала и той се радва. И за какво ми го показва това. Като иска да е с Джулия, с нея да е, какво ме занимава с техните работи. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 zai4eto82 каза: Тъкмо бях пристигнала и колегата преди да си тръгне ми вика:Танче, ела да ти покажа нещо и ми показва Джулия какво му писала по Вайбъра-целувки му пращала, Обичам те му писала и той се радва. И за какво ми го показва това. Като иска да е с Джулия, с нея да е, какво ме занимава с техните работи. Хвали се.. Чалга певица го обича и му праща целувки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 pechenko каза: Хвали се.. Чалга певица го обича и му праща целувки Те са били гаджета преди тя да тръгне с Фики. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 pechenko каза: Късно отговорих Този път вървях от страни.. Колко пъти погледна назад.. За малко да ме видиш :1000 (29): Зле ли ще ми е? :1000 (29): Този път не вървях точно зад теб, защото се оглеждаше доста и щеше да ме видиш Не съм в Созопол Ти пък като мишка се криеш. И как бях облечена!? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 zai4eto82 каза: Те са били гаджета преди тя да тръгне с Фики. Каза. Сега праскат ли се? Знаеш ли? zai4eto82 каза: Ти пък като мишка се криеш. И как бях облечена!? Не видях добре.. Черно яке само видях :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 pechenko каза: Каза. Сега праскат ли се? Знаеш ли? Не видях добре.. Черно яке само видях :1000 (29): Джулия живее в София, не се. Бре, ти наистина ме следиш. Какво се криеш не мога да разбера? С черно кожено яке и съм и гримирана. Не знам само за какво мв слвдиш? Какво искаш да постигнеш? Утре съм рано, рано ли ще дойдеш с колата да ме следиш пак? 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 zai4eto82 каза: Джулия живее в София, не се. Бре, ти наистина ме следиш. Какво се криеш не мога да разбера? С черно кожено яке и съм и гримирана. Не знам само за какво мв слвдиш? Какво искаш да постигнеш? Утре съм рано, рано ли ще дойдеш с колата да ме следиш пак? 😃 От колко часа си? Аз ставам късничко Denis каза: :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Ти да мълчиш! :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 pechenko каза: От колко часа си? Аз ставам късничко Ти да мълчиш! :1000 (29): Aми ще проспиш. А сега разбери от колко съм. Да не си на квартира тука, хотел? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 zai4eto82 каза: Aми ще проспиш. А сега разбери от колко съм. Да не си на квартира тука, хотел? От 6 или 6:30 тръгваш Няма как да стана толкова рано Няма да ти кажа! Много питаш! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 pechenko каза: От 6 или 6:30 тръгваш Няма как да стана толкова рано Няма да ти кажа! Много питаш! По това време спа оше. 😃 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 zai4eto82 каза: По това време спа оше. 😃 Тогава ще дойда да ти правя компания Искаш ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 pechenko каза: Тогава ще дойда да ти правя компания Искаш ли? А, не. А и не живея сама. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 Пускат по радио Едно на работа Иглесиас с Дуеле ел корасон и аз викам на колежката, че ми е писнсло от тоя навсякъде да го пускат с различни песнй и сутринта и по Веселина и колежката ми казс, че сменя станцията. Идва сервитьорката и ме пита за кой става въпрос харесваме викам й з Иглесиас говорим, че го въртят много. И тя ми вика: а, аз съм голяма фенка на Рики Мартин, всичко му е хубаво, много е готин. Вика за Иглесиас, че които го харесват нямат вкус. 😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 pechenko каза: Зле ли ще ми е? :1000 (29): Не знам, оправяйте се :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Март 30 Report Share Публикувано Март 30 zai4eto82 каза: А, не. А и не живея сама. Жалко.. Stela каза: Не знам, оправяйте се :1000 (29): Много ясно че ще се оправим :1000 (1): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари