Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Да се учат повечето изпълнители как изпълнител наистина обича феновете си и как се отнася. Излизам аз на релакс и заредена с много хубави емоции. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Стела съвсем ще ме намрази! Аз не те мразя, нито имам причина за това. Не се познаваме, нямаме контакти извън форума за да те мразя. Това че тук сме разменили някоя друга реплика не е причина за такова нещо. И все пак внимавай с мъжО ми Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gerganafen Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Да се учат повечето изпълнители как изпълнител наистина обича феновете си и как се отнася. Поздравления, кралице - радвам се за теб! Преди мнооого години и аз така се вълнувах когато Гергана ми отговори на ЛС във форума на "Планета". Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Поздравления, кралице - радвам се за теб! Преди мнооого години и аз така се вълнувах когато Гергана ми отговори на ЛС във форума на "Планета". Честно казано, от фолк изпълнител не ме радва вече толкова, но от Рики е безценно, знае как да го напише и си личи, че обича феновете си. Ние му даваме любов, и той ни отвръща със същото. И най-вече първа ме е забвлязал, харесал и отговорил. 😍😍😍😍❤😊 Отивам сред природата малко навън. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Пощата ми с ЛС е пълна и поради този факт не мога да получавам повече. Да не се преекспонира, че съм забранил да получавам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Тогава отиваме в годините, в които Ванча беше доминаторка на чалгата: 1. Къв си ти бе 2. Шампанско и сълзи 3.Мирише на ... любов 4.Twist - кючек 5.Миришеш на нея 6.Стара история 7.Отче мой 8.В ръцете ти 9.Безумна цена 10.Убиец на любов 11.Да се излъжем 12.Ти и той 13.Life is life 14.Сексът и градът 15.Скитам се 16.От извора 17.Само веднъж се живее 18.Тежък камък Тук има ли нужда да се коментира? Това е топ албума! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
SG Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Радвам се за теб, Танче. Дано този път да му се получи идването тук, ще има интерес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Айде сега прося на Камелия цялата дискография, моля Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Айде сега прося на Камелия цялата дискография, моля В замунда ги има албум по албум включително и Проект 13. Но май са във wav формат. Фаст знае как се конвертират в mp3. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 В замунда ги има албум по албум включително и Проект 13. Но май са във wav формат. Фаст знае как се конвертират в mp3. Няма сеед, а и искам в мп3... Искам хубави депресански песни........... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
-A. Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Няма сеед, а и искам в мп3... Искам хубави депресански песни........... http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&...t&p=1852750 Заповявай. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 http://www.ramania-bg.com/index.php?s=&...t&p=1852750 Заповявай. Мерси. А уж гледах Какво съм гледала нз... Явно не съм дала до долу хубаво. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Ти и сърце ли имаш? :1000 (29): 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Ти и сърце ли имаш? :1000 (29): Да, но е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Fast Публикувано Април 4 Author Report Share Публикувано Април 4 Няма сеед, а и искам в мп3... Искам хубави депресански песни........... От личната ми колекция Камелия - Дискография | MP3 V0 + обложки Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Да, но е Аз ще го сгрея и разтопя От личната ми колекция Камелия - Дискография | MP3 V0 + обложки Благодаря! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Да, но е Все някоя ще ти го разтопи... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Аз ще го сгрея и разтопя Никой няма да ми пипа мъжа! След този пост не очаквай покана за сватбата. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Няма да си ти ако кажеш "не" и не ме,и не ме,и не ме.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Никой няма да ми пипа мъжа! След този пост не очаквай покана за сватбата! Но все пак си мисля, че имам 2 неща дето повече биха го привличали Мисля и да се изрусявам, ще ставам като идолката му Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Но все пак си мисля, че имам 2 неща дето повече биха го привличали Мисля и да се изрусявам, ще ставам като идолката му :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Но все пак си мисля, че имам 2 неща дето повече биха го привличали Мисля и да се изрусявам, ще ставам като идолката му Аз мисля, че двете неща и Адриан ги има. И той може да се изруси. :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Но все пак си мисля, че имам 2 неща дето повече биха го привличали Мисля и да се изрусявам, ще ставам като идолката му Тези две неща кои са? Аз мисля, че двете неща и Адриан ги има. И той може да се изруси. :1000 (29): :roll1: 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 4 Report Share Публикувано Април 4 Аз мисля, че двете неща и Адриан ги има. И той може да се изруси. :1000 (29): Ще е плашещо, ако ги има в моя му вид Иииии трябва екстейшъни да сложи, то не е само да си рус. Андреа има сигурно 500грама коса Ако мислиш, че е лесно.. И сега се караме за него, а кой знае как е някъде с някой трети човек.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари