Arwity Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Арвен, нали искаш да се реве под звуците на Камелия - Аз най-вече заради "Стрелките спират" търсих Добро утро. Да си боядисате яйцата! И направим курабийките Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Но ако имаш желание, ела ми ги боядисай днес. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 След като дарих пари за Пуерто Рико, сега ще помогна и на децата болни от рак като поръчах кукличката на Рики, която ще е при мен между 13 и 19 април И ми благодарят и на лично съобщение във фейса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 След като дарих пари за Пуерто Рико, сега ще помогна и на децата болни от рак като поръчах кукличката на Рики, която ще е при мен между 13 и 19 април И ми благодарят и на лично съобщение във фейса. Браво за което! Колко струва? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Браво за което! Колко струва? https://www.amazon.es/Juegaterapia-pel%C3%B...ds=ricky+martin Отдавна исках да я купя, но нямах карта. Е вече имам и го направих- вчера за Пуерто Рико, днес за децата болни от рак. Тя е символична тази кукличка. Кърпата на главата на кукличката е с логото на фондацията на Рики и е по модел от самия Рики. Директно от Испания и ще съм единствената от България, която ще има тази кукличка. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Arwity Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 https://www.amazon.es/Juegaterapia-pel%C3%B...ds=ricky+martin Отдавна исках да я купя, но нямах карта. Е вече имам и го направих- вчера за Пуерто Рико, днес за децата болни от рак. Тя е символична тази кукличка. Кърпата на главата на кукличката е с логото на фондацията на Рики и е по модел от самия Рики. Директно от Испания и ще съм единствената от България, която ще има тази кукличка. Да, нали преди време пак ги беше показала Не се знае, може и друг да си я поръчал. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Да, нали преди време пак ги беше показала Не се знае, може и друг да си я поръчал. Миналата година бях, те са оттогава. Нямам търпение да пристигне. Искам да си поръчам и гривна с логото на фондацията на Рики, ама са много скъпи. Просто перфектен Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Рики с Фиебре е отново в играта-номер 479 и плюс 59 нагоре сред 500-те най-гледани клипове.Продължава Рики нагоре-номер 472 и плюс 73 нагоре. Дали повлия дето Рики отговаряше на въпроси на феновете и аз бях една от късметлийките, или заради топлото време. Още нагоре Фиебре-номер 468 , плюс 70 нагоре. От разговора на Рики с феновете, той каза, че се е съсредоточил върху Фиебре. Лятото ще бъде в Париж. Влиза в студиото само, когато има муза, не на всяка цена, но музиката винаги ще бъде с него. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Вчера почивах, бях навън с Ники. Днес изкарвам една 2-ра смяна и здравей на почивката до 10 април и после на 11 април една 1-ва смяна и пак почивам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 :1000 (6): :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Деспасито мина 5 милиарда гледания. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Блу ме следват в Туитър. 😉 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Утре пак съм може би навън с Ники. В 23:00 започва голямата почивка. Може и в Приморско да отидем. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Къде са всички тази вечер? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Къде са всички тази вечер? 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Къде са всички тази вечер? В спалнята. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Добър вечер! В спалнята. Ти явно не си щом си тук, какво чакаш? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Добър вечер! Ти явно не си щом си тук, какво чакаш? Добра да е Чака да му стане... 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Добра да е Чака да му стане... :roll1: Да си пусне Андри :1000 (6): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Добър вечер! Ти явно не си щом си тук, какво чакаш? Гаджето да се прибере от работа. Офф,бъгна ми се Тривиадора и сега всичко отначало Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Гаджето да се прибере от работа. Офф,бъгна ми се Тривиадора и сега всичко отначало Тривиадор не съм играла от няколко месеца, още я имам инсталирана на тела. Подсети ме, може да поиграя после :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
xroflx9 Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Тривиадор не съм играла от няколко месеца, още я имам инсталирана на тела. Подсети ме, може да поиграя после :1000 (29): Аз всичко си бях развил и сега получих един голям гол.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Тривиадор не съм играла от няколко месеца, още я имам инсталирана на тела. Подсети ме, може да поиграя после :1000 (29): Какво е тривиадор? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 5 Report Share Публикувано Април 5 Аз всичко си бях развил и сега получих един голям гол.. Защо се прецака? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари