xroflx9 Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Vancho каза: Кое ниво си? Да, от Пловдив съм. Индията правят доставки и по домовете. Другият път си поръчай, яж и си пипни пишката. Да сравниш усещанията. Е тва не е голям пропуск. :1000 (29): Беше важно,щях да победя кралството на един. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Vancho каза: Да, от Пловдив съм. Индията правят доставки и по домовете. Другият път си поръчай, яж и си пипни пишката. Да сравниш усещанията. Най-накрая още някой от Пловдив. И pinkprincess е оттук, но тя вече не е активна. В кой квартал си? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho каза: :1000 (29): Питах, защото Емилия ми беше много голяма слабост, излъчването й като по-младичка много ми въздействаше, дори бях влюбен в едно момиче, което поразително приличаше на нея. Сериозно? Никога не съм я харесвала Башурчица! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho каза: :1000 (29): Питах, защото Емилия ми беше много голяма слабост, излъчването й като по-младичка много ми въздействаше, дори бях влюбен в едно момиче, което поразително приличаше на нея. Когато и ти беше млад и красив ли? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 asylum каза: Тя не е ли на 21 март? Да. Но в астрологията, когато отклонението е до 4-5 дни, се казва точен съвпад. Ако е повече, не е точен и влиянието на аспекта е по-слабо. С Емилия имате сходна природа. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Феновете плачат на тази песен от новия албум: Един влюбен фен, който очаква твоето внимание и поглед и признава страстта си към теб на възглавницата и те обича , въпреки че не знаеш нищо: Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 asylum каза: Четох, че всичко е любов Няма полза, няма и лек Това не е любов, не е просто любов Няма определение, няма и лек Любовта прави хората луди и слепи И си щастлив, и си болен Остави влюбените на мира Те така или иначе никого няма да чуят Припев: От виното се напивам, от ракията се напивам Но от твоята любов ме хваща още по-силно Поздрав Ей, мерсиии много, най-накрая. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Yaneva каза: Сериозно? Никога не съм я харесвала Башурчица! Какви забележки имаш към тази визия и това излъчване? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Stela каза: Когато и ти беше млад и красив ли? Какво очакваш да ти отговоря на този въпрос? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho каза: Хора, ако не сте яли индийска кухня, намирайте такъв ресторант във вашия град и отивайте! Изберете ястие с къри - ще си оближете пръстите. Днес на обяд получавах оргазми с вкусовите рецептори в устата си. Но понеже има само един индийски ресторант в Пловдив, беше малко скъпичко. 3-ма човека - 85 лв. сметка. Обаче си струваше. Сосовете им са разкошни! 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho каза: Да. Но в астрологията, когато отклонението е до 4-5 дни, се казва точен съвпад. Ако е повече, не е точен и влиянието на аспекта е по-слабо. С Емилия имате сходна природа. То по тая логика и с Дорис Бали сме близки Не виждам визуална прилика с Емица, но сме материалисти Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho каза: Какво очакваш да ти отговоря на този въпрос? Нищо, знам че няма да си признаеш :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Denis каза: Аз със коя чалгарка си приличам най-много? С Пепа-секса. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho каза: С Пепа-секса. Не позна. Злобата и очите на Емануела. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho каза: Какви забележки имаш към тази визия и това излъчване? Имаше ужасен нос, поооправи го. Помня и зъбите и устата - имаше там някакви дразнещи дефекти, в "Не виждам" ми е много анти, но и това пипна. Помня я на "Тракия фолк" 1999, после си беше направила брокатени вежди... :1000 (29): Все пак харесвах до безумие Десислава, няма как да симпатизирам и на Ема - клонинга. И Анелия винаги съм предпочитала, та така... За облеклото на Башурка да не отваряме дума, че... Иначе пее жената! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Denis каза: Не позна. Злобата и очите на Емануела. Дано само акъла не си й взел. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Yaneva каза: Имаше ужасен нос, поооправи го. Помня и зъбите и устата - имаше там някакви дразнещи дефекти, в "Не виждам" ми е много анти, но и това пипна. Помня я на "Тракия фолк" 1999, после си беше направила брокатени вежди... :1000 (29): Все пак харесвах до безумие Десислава, няма как да симпатизирам и на Ема - клонинга. И Анелия винаги съм предпочитала, та така... За облеклото на Баршурка да не отваряме дума, че... Иначе пее жената! Гърбицата й беше най-фрапираща. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Brian Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Denis каза: Аз със коя чалгарка си приличам най-много? С Мария! :1000 (29): #sheguvamse 3>PBG>>>The Pirates Of Bulgaria<<<PBG<3 R.I.P. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
asylum Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 А помните ли Емица с розова коса? Гърмеж! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho каза: Най-накрая още някой от Пловдив. И pinkprincess е оттук, но тя вече не е активна. В кой квартал си? Кичука и Съдийския. Ти? Бахти времето, яко вали и гърми. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Yaneva Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 asylum каза: А помните ли Емица с розова коса? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Kondomcho каза: Дано само акъла не си й взел. :1000 (29): Brian каза: С Мария! :1000 (29): #sheguvamse С тия тънки джуки, само Мария ще съм. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Denis каза: :1000 (29): С тия тънки джуки, само Мария ще съм. От злобата са ти останали тънички :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Guest Kondomcho Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Yaneva каза: Имаше ужасен нос, поооправи го. Помня и зъбите и устата - имаше там някакви дразнещи дефекти, в "Не виждам" ми е много анти, но и това пипна. Помня я на "Тракия фолк" 1999, после си беше направила брокатени вежди... :1000 (29): Все пак харесвах до безумие Десислава, няма как да симпатизирам и на Ема - клонинга. И Анелия винаги съм предпочитала, та така... За облеклото на Башурка да не отваряме дума, че... Иначе пее жената! И аз харесвах Деси Слава супер много. Отначало се дразнех на клонинга й, а и тя в първите клипове визиуално беше абсурдна. От "Ти замина" обаче ми стана топ. Деса така й не можах да я възприема с руса коса..пак я харесвам и пак е хубава, обаче с черна най ми лежеше на сърце. Като се изруси ми дойде малко като Камелия с червена. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 6 Report Share Публикувано Април 6 Stela каза: От злобата са ти останали тънички :1000 (29): Ами не правя други неща с нея, че да са като на Мария. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари