Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Само ужасни новини по Тв- кой се утрепал, кой пиян, автобус се обърнал, в Сирия пък се трепят, Тръмп е идиот-кой изобщо го избра за Президент. Изводът е: Не гледай новини и хората да се научат да карат и да не дават на сулю и пулю да кара. Аки бяхме по-съвестни, нямаше да има толкова катастрофи, убити -същото важи и за света. Защо не може да се живее в мир и разбирателство в тоя свят.....

Сподели в други сайтове

Само ужасни новини по Тв- кой се утрепал, кой пиян, автобус се обърнал, в Сирия пък се трепят, Тръмп е идиот-кой изобщо го избра за Президент. Изводът е: Не гледай новини и хората да се научат да карат и да не дават на сулю и пулю да кара. Аки бяхме по-съвестни, нямаше да има толкова катастрофи, убити -същото важи и за света. Защо не може да се живее в мир и разбирателство в тоя свят.....

Затова избягвам да гледам новини, само напрягат. Когато се почувствам затъпяла тогава си ги пускам.

Танче, не си ли работила с Иван от Хелс китчъна???

Сподели в други сайтове

За Джиги хората говорят,

че в дупето е доста зноен!

Че пали бързо и прокълнава

и после сто псувни на теб оставя... /2/

Но да повярвам - не, не мога,

за Джиги аз кълна се в Бога!

С лъчи от нежност, той всички гали,

на Борко малък бил, той пак се пали!/2/

:roll1: :roll1:

Кармата е лошо нещо!

От къде го измисли това Джиги :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

В немския Плейбой, Рики oтговори на въпроса, че няма проблем да прави секс с жена:

Мисля, че всички трябва да сме по-свободни , Това е просто секс - не повече! Къде е проблемът? Всеки трябва да може да прави това, което иска.

Сподели в други сайтове

Затова избягвам да гледам новини, само напрягат. Когато се почувствам затъпяла тогава си ги пускам.

Танче, не си ли работила с Иван от Хелс китчъна???

Дори не го знам кой е.

Сподели в други сайтове

И продължават хората да се връщат при песента на Рики за Световното след като са гледали ужасната на Деруло с Малума. Коментари сега: Най- добрата песен на всички световни, предпочитам за Световното за Русия песен на Рики Мартин отколкото с Малума, това е песен за Световно, не като тази през 2018, най-добрата песен за Световно е на Рики, Изминаха 20 години от този голям химн и световен хит и никой не може да го задмине, каква носталгия от първото ми Световно. Малума е ужасен ,не знае да пее. Малума! Това е музика. Малума унищожи песента за Световното за Русия 2018.Голям е Рики, най-добрата песен на всички световни са само част от коментарите.

Който иска да си слуша Малума с тъпата Colours, аз ще надувам La Copa De La Vida на Световното- единствената истинска песен за Световно на всички времена!

miguel llontop:

A 60 dias del mundial, la canción que siempre debió sonar para todos los mundiales

3 minutes ago

Сподели в други сайтове

Влизаш много рядко, почти не те засичам. Иначе сега времето е супер, по-добре вън, отколкото във форума.

Даже изобщо не влизам. Вече не ми е интересно. Пък и не ми остава време.

image.jpg
Сподели в други сайтове

Даже изобщо не влизам. Вече не ми е интересно. Пък и не ми остава време.

Какво мислиш за последните песни на Анна Седокова и имаш ли любима?

Поздрав:

Сподели в други сайтове

Какво мислиш за последните песни на Анна Седокова и имаш ли любима?

Поздрав:

Конкретно тази много я харесвам, даже я имам в телефона си, но тя съвсем не е нова.

image.jpg
Сподели в други сайтове

От 28 май "София-Ден и Нощ" вече само по 30 минути и ще е от 22:30. Късните новини се местят в 22:00. На 21 май е Финала на Като 2 капки вода, на 24 май е Финала на Hell's Kitchen, a на 25 май е Финала на "Откраднат живот". От 28 май започва новият сезон на "Черешката на тортата".

Сподели в други сайтове

:roll1: :roll1: :roll1: :bowdown:
Ще издам цял албум с хитове, посветени на Джиго. Дебютът ми беше "Добре дошъл", втората е "За джиги хората говорят". Пече се третата къртачка! :3fdb8960598fa63e:

:roll1: :roll1:

Кармата е лошо нещо!

От къде го измисли това Джиги :3fdb8960598fa63e:

Аз съм креативна и изобретателна! :Vishenka_05:

Сподели в други сайтове

В сряда в 19:00 часа тяхно и наше време,защото нямаме часова разлика с Бейрут излиза новият клип на Хайфа.

Днес е ФИНАЛА на "Сега и завинаги" по btv.Едни ще го гледат, други ще са на работа, а някои вече го изгледахме преди седмица

Рики в Туитър:

За да ме направите щастлив: Направете ми кафе, донесете ми кафе, БЪДЕТЕ кафе, КАФЕ

Сподели в други сайтове

Сегашната приятелка на Малума е разголения модел Наталия от този клип. В клипа не е надула устни още, сега вече е надула устни и двамата нямат никакъв вкус. Запознали са се на клипа и оттогава са неразделни

Сподели в други сайтове

Сегашната приятелка на Малума е разголения модел Наталия от този клип. В клипа не е надула устни още, сега вече е надула устни и двамата нямат никакъв вкус. Запознали са се на клипа и оттогава са неразделни

Най-яката му песен! :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Готови ли сте за най-успешното лятно музикално турне COCA-COLA THE VOICE HAPPY ENERGY TOUR?

Първият концерт е през май.

Миналата година успяхме да зарадваме над 200 000 фенове в 8 града с участието на 17 от най-популярните български и чуждестранни звезди.

За актуална информация за изпълнителите, които ще участват в турнето тази година, както и за датите на концертите, следете на сайта ни www.thevoice.bg, както и на фейсбук страниците The Voice Radio and TV Bulgaria и Coca-Cola Happy Energy Tour.

ЗАЕДНО ЩЕ ГО НАПРАВИМ ПО-ВЕЛИКО ОТ ВСЯКОГА!

Сподели в други сайтове

Бившата ми управителка от Мола сега мк писа търси си хора за Созопол и се сетила за мен, като за мен щяла да дава повече пари, но аз й казах, че работя вече, а и сезонна работа хич.

Вече от 2 месеца не била в Инканто.

Как пък се сещат за мен.

Сподели в други сайтове

Бившата ми управителка от Мола сега мк писа търси си хора за Созопол и се сетила за мен, като за мен щяла да дава повече пари, но аз й казах, че работя вече, а и сезонна работа хич.

Вече от 2 месеца не била в Инканто.

Как пък се сещат за мен.

Ти си незабравима

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...