Jump to content

Чат мания

Препоръчани коментари

Преди бях измислила Джудженис!

Но той всъщност е чаровен. Просто явно е мазохист, щом му харесва мяученето на Андреева.

Значи признаваш, че би му схрускала хоботчето? :3fdb8960598fa63e:

Сподели в други сайтове

Деспасито взе няколко награди.

Утре ще ги гледам.

Рики откри наградите, много готин. Иглесиас не го поканиха с Банята. Ан-Мари пусна днес дебютен албум. Чаян и Джей Ло правят премиери на чисто нови песни на наградите.

И в Световната музика стана практика албуми с познати песни, жалко.

Ан-Мари пусна албум с познати песни, Джей Ло и тя тъй ще е, Чаян вече 3 песни се знаят.

Сподели в други сайтове

Колегата ми мръсник ли е или само тъй си мисля от това, което е качил.

Още не са свършили наградите, а Рики вече в самолета е качил преди 23 мин и не беше с мъжа си на наградите. Закъде бърза толкова.

Сподели в други сайтове

Шакира обрала няколко награди снощи за певица, за албум, а не си мръдна гъза да дойде да си ги вземе-най-незаслужилата певица. Иглесиас само взел за Най-добро турне на годината, но и той го мързи да дойде, толкова скучни турнета има. Фонси взе 6-7 награди, CNCO взеха за най-добра латино поп група, Sony Music Latin нашта компания и тя взела много награди. Малума си остана само с милиардите гледания-спечели единствено за Крал на социалните мрежи. Изпълнител е Фонси при мъжете, Ми хенте също спечели.

Сподели в други сайтове

Толкова да е скучен Малума, никакво присъствие на сцената

https://www.youtube.com/watch?v=RvxDxm7oRcY&t=2s

Карди Би- най-противната "певица" в момента, излязла с големия корем на наградите да пее, срамота.

Джей Ло, Фонси, Чаян- уникално представяне,кактоо и от Бисбал, Карол Джи, Беки Джи, Daddy Yankee.

Рики излезе, взриви всичко, нажежи сцената и си замина. Не знам защо толкова бързаше за Ел Ей и мъжа му не беше с него.

Сподели в други сайтове

Странно, Телемундо защо изтри клипа на Рики от наградите снощи. Да не би да го качат в канала на Рики. Добре, че го свалих.

Чаян изкара страхотна балада снощи на наградите. Дано има клип:

Кажи ми, ако ме обичаш, както никога досега

Кажи ми, когато крещиш, когато млъкнеш

Просто ми кажи, кажи

Любов, кажи какво чувстваш

кажи, какво чувстваш

Защо пък го изтриха на Рики Телемундооо.Да го върнат. Тъкмо трупаше гледания.

Честит рожден ден на Maital Sabban- бившо гадже на Рики, гримьорка негова и до ден днешен много добри приятели

9315843z.jpg

Сподели в други сайтове

Отивам днес на работа към 16:00 и един дъжд-аз по къс ръкав, дънки, чехли, дънкинс риза. Наметнах си на главата ризата, пристигам на работа и колегата като разбра ми вика що не ми писа, щях да дойда да те взема.

Сподели в други сайтове

Дотук бях с Инканто. С колегата Ники приключихме завинаги, от днес ме е блокирал, явно дето му отказах, ама аз не съм длъжна да ходя.

Затова пък колегата ми другия от топла кухня утре сутринта ще дойде до нас с джипа и заедно ще ходим на работа и ще се прибираме. Това е негово предложение.

Загубих един колега, спечелих друг. Колежката ми вика днес: Аз се прибирам с колелото, а ти с джипа, няма да ви преча на симпатиите.

Сподели в други сайтове

Дотук бях с Инканто. С колегата Ники приключихме завинаги, от днес ме е блокирал, явно дето му отказах, ама аз не съм длъжна да ходя.

Затова пък колегата ми другия от топла кухня утре сутринта ще дойде до нас с джипа и заедно ще ходим на работа и ще се прибираме. Това е негово предложение.

Загубих един колега, спечелих друг. Колежката ми вика днес: Аз се прибирам с колелото, а ти с джипа, няма да ви преча на симпатиите.

Ти спеше с колегата Ники, нали?

Сподели в други сайтове

Ти спеше с колегата Ники, нали?

Не.

Рики вече като не е VEVO, a e само Рики Мартин значи би трябвало да му става личен собствен канал и всички права над клиповете си да има той.

Така е и с Джей Ло,Иглесиас, Фонси, Шакира и много други.Само не разбирам защо стана така.

От днес и Chayanne не е VEVO, както и Кристина Агилера, Ерос Рамацоти.

Сподели в други сайтове

Добро утрооооо. Сега ставам, оправям се и в 8:30 идва колегата да ме вземе и заедно ще ходим на работа. 😛

Как го постигнах това и аз не знам.

Сподели в други сайтове

Guest
Тази тема е затворена за нови коментари.
  • Последно видели темата   0 Потребители

• Няма регистрирани потребители, които да гледат страницата в момента.
  • Create New...