Vancho Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Супер! :Vishenka_05: :Vishenka_05: И какво тяло си представяш? Не съм някакъв скелет :1000 (29): Ми някво супер слабо. Аз съм варирал по отношение на килограмите и мога много добре да си представя как изглежда човек, който носи XS. Аз съм носил тоя размер, когато.... в един тегав период. Ти кой размер носиш и колко си висок? 177 , М и L. Зависи. Харесва ми да нося тениски по тялото, но и по-широки. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Важното е чалгата в колата да е до дупка, другото не е от значение Истински чалгар, признавам те! Ама Галена на макс иначе ще се скараме :1000 (19): С глас се смея! :1000 (29): И аз... Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 В моето "село" искането на пари за гориво от приятели си е редовна практика, лично аз не бих, но повечето искат, даже на мен са ми искали. То само такива като тия от твоето село искат пари. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ми някво супер слабо. Аз съм варирал по отношение на килограмите и мога много добре да си представя как изглежда човек, който носи XS. Аз съм носил тоя размер, когато.... в един тегав период. 177 , М и L. Зависи. Харесва ми да нося тениски по тялото, но и по-широки. Не съм супер слаб... Даже съм качил три килограма тук в UK :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Подиграваш ли ми се? Не много, просто ми е смешно :1000 (29): Да не се притесняваш от мен, понеже вече съм ерген? Ела на батко в скута! Още едно пиленце ли си хвана? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 @pechenko къде ми гледаш профила, като си ме блокирал отвсякъде Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Още едно пиленце ли си хвана? :1000 (29): Аз съм като паяк - те сами се хвашат. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 То само такива като тия от твоето село искат пари. Относително е. Всеки си има собствен характер, това поставяне под общ знаменател винаги много ме е дразнило. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 177 , М и L. Зависи. Харесва ми да нося тениски по тялото, но и по-широки. На мен M ми стои като торба, за L не знам какво ще е...Явно си едричък. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Аз съм като паяк - те сами се хвашат. Виждам аз.. доста си ги оплел в мрежата Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Истински чалгар, признавам те! Ама Галена на макс иначе ще се скараме :1000 (19): И аз... При мен музиката е на макс ( пускам неиздавани бъдещи хитове ) и след това искат да им ги пращам Ама нъц... не ги давам :1000 (29): Само когато се возят с мен може да ги слушат То само такива като тия от твоето село искат пари. А такива от градовете като Кондомчо искат друго :1000 (29): Мале.. човека ще си помисли нещо... цяла вечер споменавам името му Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 @pechenko къде ми гледаш профила, като си ме блокирал отвсякъде Пратиха ми снимки Виж как е порастнало онова злодейче дето седи на трон И така.... :1000 (29): Дори не помня защо съм те блокирал... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Относително е. Всеки си има собствен характер, това поставяне под общ знаменател винаги много ме е дразнило. Стига си се обяснявал, все едно сериозно говоря. Оперирани от чувство за хумор да напуснат! Виждам аз.. доста си ги оплел в мрежата Ти ще си кралицата на паяците, нали женските убиват мъжките. Като ми омръзнат ти ги давам. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 При мен музиката е на макс ( пускам неиздавани бъдещи хитове ) и след това искат да им ги пращам Ама нъц... не ги давам :1000 (29): Само когато се возят с мен може да ги слушат Това сега защо го каза? Покана ли беше? :1000 (29): Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 А такива от градовете като Кондомчо искат друго :1000 (29): Мале.. човека ще си помисли нещо... цяла вечер споменавам името му Ами ще те помоля да спреш да ме спрягаш с него, защото такива наклонности аз нямам и е дразнещо. Благодаря предварително. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Това сега защо го каза? Покана ли беше? :1000 (29): Да! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Нали знаеш, че и други неща се случват в колата ( не само слушане на музика ) Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Danger. Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ами ще те помоля да спреш да ме спрягаш с него, защото такива наклонности аз нямам и е дразнещо. Благодаря предварително. Адриане, голямо дърво си тая вечер, отпусни се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Western Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Пратиха ми снимки Виж как е порастнало онова злодейче дето седи на трон И така.... :1000 (29): Дори не помня защо съм те блокирал... :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Много коментирана личност съм Отблокирай ме! Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ти ще си кралицата на паяците, нали женските убиват мъжките. Като ми омръзнат ти ги давам. Каква чест! Съгласих се Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Ами ще те помоля да спреш да ме спрягаш с него, защото такива наклонности аз нямам и е дразнещо. Благодаря предварително. Извинявай ако съм те обидил, но постоянно се шеугвам и съм напълно ясно с наклонностите ти Щом не ти харесва няма да го правя.. въпреки, че аз го правя за майтап и да става чат... Както и да е Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Gadinata Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Адриане, голямо дърво си тая вечер, отпусни се Дразня се просто, не че нещо. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
pechenko Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Много коментирана личност съм Отблокирай ме! Защо да го правя? Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Stela Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Да! :1000 (29): :1000 (29): :1000 (29): Нали знаеш, че и други неща се случват в колата ( не само слушане на музика ) Всъщност не знам за какво ми говориш, не разбирам.. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Vancho Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 Не съм супер слаб... Даже съм качил три килограма тук в UK :1000 (29): Качвай, качвай... :1000 (29): Е ако целта ти е да си super slim twink, недей. :1000 (29): На мен M ми стои като торба, за L не знам какво ще е...Явно си едричък. :1000 (29): Имаме различни представи за идеално тегло/физика, явно. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Denis Публикувано Април 28 Report Share Публикувано Април 28 А такива от градовете като Кондомчо искат друго :1000 (29): Мале.. човека ще си помисли нещо... цяла вечер споменавам името му Може да те сънува, за това да го споменаваш толкова. Link to comment Сподели в други сайтове More sharing options...
Препоръчани коментари